طرز تهیه شیرینی نخودچی، شیرینی محبوب سفره عید
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
لاله زار مال_3
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 3
لاله زار مال_4
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
ادیب_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۴۹۳۲۲۶
۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۷
۲۰۷۱۹
شیرینی نخودچی یکی از محبوب ترین شیرینی های ویژه نوروز می باشد که می توانید دستور تهیه آن را در اینجا ملاحظه کنید.
وب سایت آشپزباشی: شیرینی نخودچی یکی از محبوب ترین شیرینی های ویژه نوروز می باشد که می توانید دستور تهیه آن را در اینجا ملاحظه کنید.
 
مواد لازم:
 
  •     آرد نخودچی  ۲۵۰ گرم
  •     پودر قند  ۱۲۵ گرم
  •     کره  ۱۲۵ گرم
  •     پودر هل ۱ قاشق چای خوری
 
شیرینی نخودچی (نوروزی) 
 
طرز تهیه:

1-پودر قند (یا شکر) را در ظرفی بریزید و کره (یا روغن جامد) را به آن اضافه کنید و هم بزنید، سعی کنید حداقل به مدت ۵ دقیقه به طور مداوم مواد را با هم خوب هم بزنید تا کرم نرم و لطیفی به دست آید.

2-آرد نخودچی را با پودر هل الک کنید، سپس به مواد اضافه کنید و تا زمانی که خمیرتان یکدست شود به ورز دادن ادامه دهید. بعد از این مرحله، خمیر را نصف روز کنار بگذارید تا استراحت کند و ور بیاید.

3-بعد از استراحت دادن به خمیر، آن را در ظرفی مسطح پهن کنید و با وردنه آن رابه طور یک دست و هم قطر در آوردید . با قالب های مخصوص این کار خمیرتان را تا انداره ای که مواد تمام شود قالب بزنید. توجه کنید که قالب های کوچکی که معولا برای شیرینی نخودچی به کار می برند، قالب های کوچه ستاره ای و چهار گوش هستند ولی شما میتوانید با توجه به سلیقه خودتان هر قالبی با هر شکلی انتخاب کنید. خمیر های قالب زده را همزمان که قالب می زنید در سینی چرب شده به فاصله های یکسان از هم بچینید.

4-در نهایت روی نخودچی هایی که در سینی چیده اید به مقدار دلخواهتان پودر پسته بریزد و سینی را در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا بپزد. لازم به ذکر است که بدانید فر را قبل از استفاده، حداقل ۱۵ دقیقه بگذارید تا گرم شود.
 
نکاتی در رابطه با تهیه شیرینی نخودچی :

1- برای تهیه این شیرینی نوروزی خوشمزه می توانید از بسته ویژه نوروز آشپزباشی استفاده کنید.

2- می توانید به جای پودر قند از شکر و به جای کره از روغن جامد استفاده کنید.

3- آرد نخودچی را برای نتیجه بهتر الک کنید .

4- می توانید برای تزیین از پودر پسته استفاده کنید .

۵- حداقل ۱۵ دقیقه قبل از پخت فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. 
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
شرکت هوش و دانش سپهر_1
سفیر بار ساقدوش_3
شرکت هوش و دانش سپهر_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
شرکت هوش و دانش سپهر_4
سفیر بار ساقدوش_2
شرکت هوش و دانش سپهر_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
دندانپزشکی تاج _ فوترموبایل2
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
تنورستان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دندانپزشکی تاج _ فوتر2
ترجمه زندگی_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر
شفا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
روانشناسی مرهم_ فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
آیلین_تزریق چربی
موسسه خیریه زهرا_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
پارسیان طب - فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
تنورستان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
اورانوس_فوتر2