طرز پخت شیرینی های کوچک اتابکی، مخصوص سفره عید
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
دکتر نداف کرمانی 1
اپیلاسیون نانا 1
زمردی_داخلی1
کلاسینو_1
سفیر بار ساقدوش_1
ریزخور_1
دکتر نداف کرمانی 3
لاله زار مال_3
کلاسینو_3
سفیر بار ساقدوش_3
ریزخور_3
اپیلاسیون نانا 3
زمردی_داخلی3
سفیر بار ساقدوش_4
لاله زار مال_4
دکتر نداف کرمانی 4
اپیلاسیون نانا 4
ریزخور_4
کلاسینو_4
زمردی_داخلی4
ریزخور_2
سفیر بار ساقدوش_2
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
کلاسینو_2
دکتر نداف کرمانی 2
زمردی_داخلی2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۴۹۳۲۴۱
۲۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۰
۳۰۲۷۴
شیرینی اتابکی مدت ماندگاری طولانی دارد. می‌توانید شیرینی را در ظرف دردار چیده و مدت یک ماه در جای خنک یا ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید.
کانال پخت و پز آسان: شیرینی اتابکی مدت ماندگاری طولانی دارد. می‌توانید شیرینی را در ظرف دردار چیده و مدت یک ماه در جای خنک یا ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید.

مواد لازم:

  • آرد ۲۵۰ گرم
  • آرد نخودچی ۱۲۵ گرم
  • آرد برنج ۱۲۵گرم
  • روغن جامد صاف ۲۲۵ گرم
  • پودر قند الک شده ۱۷۵ گرم
  • هل ساییده ½ قاشق چایخوری
  • تخم خرفه یا پودر پسته به میزان لازم

آشنایی با روش تهیه شیرینی اتابکی یا ولیعهدی (نوروزی)

تهیه خمیر:

1-ابتدا روغن و پودر قند را در کاسه‌ای بریزید و با همزن برقی و دور تند حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا کاملا مخلوط و کرم مانند شود. اواخر ۱۰ دقیقه هل را هم اضافه کنید.

2-سپس آرد الک شده را قاشق قاشق اضافه کنید و با سر خمیر گیر همزن هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست آید. ممکن است یکی دو قاشق از آرد اضافه بیاید.

3-اگر مایل به تهیه شیرینی اتابکی کاکائویی هستید، خمیر را نصف کنید و یک تا ۲ قاشق سوپخوری پودر کاکائوی الک شده به یک قسمت از خمیر اضافه کنید. ورز دهید تا خمیر شکلاتی شود.

4-خمیر شکلاتی و سفید را جداگانه در کیسه فریزر بگذارید و ۴ تا ۵ ساعت در محیط آشپزخانه جای خنک استراحت دهید.

نکته : من خمیر را حدود ۲ ساعت در یخچال استراحت دادم.

کف سینی فر را کاغذ روغنی بیاندازید. (من بدون کاغذ هم گذاشتم و اصلا نچسبید.)

 آماده کردن شیرینی اتابکی برای پخت:

1-از خمیر به اندازه فندق درشت بردارید و در دست گرد کنید گلوله‌های خمیر را در سینی با کمی فاصله از هم بچینید روی خمیر شیرینی اتابکی را کمی فشار دهید.

2-فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و یک ربع زمان دهید تا فر گرم شود. ( سینی لعابی کف فر بماند)

3-با گاتر گرد کوچکی روی خمیر چند حلقه توی هم بیاندازید. (شبیه حلقه های آرم المپیک چند دایره توی هم )

4-روی شیرینی اتابکی را پودر پسته یا تخم خرفه بپاشید. سینی شیرینی‌ها را در طبقه وسط فر بگذارید و ۲۰ دقیقه زمان دهید تا شیرینی پخته شود.

5-سینی را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا شیرینی اتابکی کاملا سرد شود. سپس در ظرف بچینید و گرنه پودر می‌شود.

6-برای سرعت بخشیدن به کار باید ۲ تا ۴ سینی شیرینی‌پزی داشته باشید که در فاصله رفتن هر سینی داخل فر شما سینی بعدی را آماده کنید.

نکات:

1-من مثل همیشه از روغن جامد با طعم زعفرانی استفاده کردم شما می‌توانید از کره هم استفاده کنید.

2-به این ترتیب که کره را آب کنید. دوغ کره را جدا کنید و کره را برای ۵ ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا سفت شود.

3-سپس برای پخت شیرینی‌هایی که احتیاج به روغن صاف دارند استفاده کنید.

4-استفاده از روغن صاف باعث می‌شه بافت شیرینی‌ها سفت‌تر، قالب زدنش راحت‌تر و طعمش شبیه نمونه‌های بازاری بشه.

5-ولی من شخصا ترجیح میدم بافت لطیفتری از شیرینی داشته باشم و طعم شیرینی خونگی.

6-در صورت تمایل خمیر شیرینی اتابکی را در یک سینی به قطر يك سانت باز کنید.

7-خمیر باز شده را یک ربع در یخچال قرار دهید و سپس با کاتر دلخواه مثل شیرینی نخودچی قالب بزنید و در سینی فر بچینید.

8-برای راحت‌تر کاتر زدن شیرینی بهتر است کاتر را در آرد برنج زده تکان دهید تا آرد اضافی آن بریزد و سپس کاتر بزنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سوییچ ایران_1
عارفی_1
شیرآلات زمانی_1
دکتر نائبی_1
خرید باکس 1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
عارفی_3
سوییچ ایران_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
دکتر نائبی_3
شیرآلات زمانی_3
خرید باکس 3
شیرآلات زمانی_4
دکتر نائبی_4
سوییچ ایران_4
عارفی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
خرید باکس 4
دکتر نائبی_2
خرید باکس 2
شیرآلات زمانی_2
سوییچ ایران_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
عارفی_2
شفا_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
زمردی_فوتر موبایل اصلی
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی بانو_فوترموبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
شفا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی نوین_فوتر
کلینیک النا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
آیلین_فوتر کاشت ابرو
زمردی_فوتر اصلی
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
فنی آتل_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر