۱۶۱۸۶۷۷
۱ نظر
۱۱۶۸
۱ نظر
۱۱۶۸
پ

قطعه قدیمی همایون شجریان برای اولین بار منتشر شد

قطعه «می‌تراود مهتاب» با آهنگسازی مجید درخشانی و خوانندگی همایون شجریان منتشر شد.

خبرآنلاین: همایون شجریان قطعه «می‌تراود مهتاب» را با شعری از نیما یوشیج و آهنگسازی مجید درخشانی پس از ۲۸ سال» منتشر کرد.

این قطعه با نوازندگی تار و سه‌تار مجید درخشانی، همراهی نوازندگان ارکستر سمفونیک، ضبط و میکس منوچهر ریاحی - استودیو بل، میکس و مسترینگ نهایی کاوه عابدین - استودیو صبا ساخته شده است.

قطعه «می‌تراود مهتاب» قرار بود توسط استاد شجریان اجرا و منتشر شود اما امکانپذیر نشد و پس از ۲۸ که توسط همایون شجریان به عنوان «صدای شاهد» اجرا شده بود، منتشر شد.

0

همایون شجریان با انتشار ویدئویی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی از انتشار قطعه «می‌تراود مهتاب» خبر داد و نوشت:

«حدود بیست و هشت سال پیش، وقتی خیلی جوان بودم، این قطعه را که مجید درخشانی برای پدر ساخته بود، به عنوان «صدای شاهد» خواندم؛ برای پدرم، تا ملودی را با صدای من بشنود و بعد خودش آن را بخواند. اما هیچ‌وقت این اتفاق نیفتاد و آن صدای شاهد، همان‌جا ماند.

سال‌ها گذشت، من خواندم، تجربه کردم و مسیر خودم را در موسیقی پیدا کردم و حالا، بعد از بیست و هشت سال، آن صدای جوان دوباره به من رسیده است.

صدایی که امروز منتشر می‌شود، در واقع پیش از تمام کارهایی قرار می‌گیرد که تا امروز از من شنیده‌اید؛ اولین صدای ضبط‌شده از مسیری که آن روز هنوز نمی‌دانستم به کجا خواهد رسید.»

بدون ورزش لاغر شو لاغری با این پودر جادویی خرید محصول

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    با احترام . نه پدرش صدا داشت نه خودت . فقط ناله میکنند

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج