پیشنهادهایی خوشمزه شیرینی برای سفره عید (4)
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ریزخور_1
کلاسینو_1
دکتر نداف کرمانی 1
اپیلاسیون نانا 1
زمردی_داخلی1
سفیر بار ساقدوش_1
لاله زار مال_1
ریزخور_3
دکتر نداف کرمانی 3
اپیلاسیون نانا 3
کلاسینو_3
لاله زار مال_3
زمردی_داخلی3
سفیر بار ساقدوش_3
اپیلاسیون نانا 4
دکتر نداف کرمانی 4
لاله زار مال_4
کلاسینو_4
ریزخور_4
سفیر بار ساقدوش_4
زمردی_داخلی4
لاله زار مال_2
زمردی_داخلی2
دکتر نداف کرمانی 2
سفیر بار ساقدوش_2
ریزخور_2
اپیلاسیون نانا 2
کلاسینو_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۴۹۴۹۳۲
۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۶:۲۳
۱۸۹۷۷
در این مطلب طرز تهیه شیرینی هایی خوشمزه برای سفره عیدتان را آموزش داده ایم. حالا که کمی به نوروز باقی مانده، تا وقت از دست نرفته، از این شیرینی ها درست کنید.
ماهنامه سرآشپز: در این مطلب طرز تهیه شیرینی هایی خوشمزه برای سفره عیدتان را آموزش داده ایم. حالا که کمی به نوروز باقی مانده، تا وقت از دست نرفته، از این شیرینی ها درست کنید.
 
کوکی پسته و شکلات

بهار اسدی

مواد مورد نیاز:

  • آرد (الک شده): 1.5 پیمانه
  • کره (نرم شده): یک دوم پیمانه (113 گرم)
  • شکر قهوه ای: یک دوم پیمانه
  • شکر سفید: یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • شکلات چیپسی سفید: 1 پیمانه
  • پسته پوست کنده (خردشده): یک دوم پیمانه
  • کشمش: 1 پیمانه
  • وانیل: 1 ق چ
  • جوش شیرین: یک دوم ق چ
  • نمک: یک چهارم ق چ

 پیشنهادهایی خوشمزه برای سفره عید (4)
 
روش پخت:

1-    کره (نرم شده)، شکر سفید و شکر قهوه ای (می توانید فقط از شکر سفید استفاده کنید؛ اما برای طعم بهتر این کوکی پیشنهاد می شود از دو شکر ذکر شده، استفاده شود) را داخل کاسه ای ریخته و حدود 5 دقیقه با سرعت متوسط همزن برقی بزنید تا کره و شکر به خورد هم رفته و کرکی شود. بعد تخم مرغ و وانیل (یا چند قطره اسانس وانیل) را به آن افزوده و به هم زدن ادامه دهید.

2-    در کاسه دیگری، جوش شیرین (یا 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر) و آرد را با هم مخلوط کرده و الک کنید. سپس به مخلوط کره افزوده و با لیسک (یا قاشق چوبی) هم بزنید تا مخلوط شود.

3-    شکلات چیپسی، پسته و کشمش (یا زغال اخته یا آلبالو خشک) را به مواد اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.

4-    از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کنید. سپس آن راداخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله بچینید (این شیرینی در هنگام پخت پهن می شود، بنابراین باید با فاصله چیده شود).

5-    سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 15 دقیقه (یا تا زمانی که دور کوکی طلایی شده و تغییر رنگ دهد) قرار دهید تا بپزد.

نکته: این شیرین در ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 14 روز قابل نگهداری است.
 


شیرینی گردویی

مینا مدنی

مواد مورد نیاز:

  • آرد (الک شده): 100 تا 120 گرم
  • کره (نرم شده): 50 گرم
  • پودر قند: 40گرم
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • قهوه فوری: 1 ق س
  • شیر: 1 ق س
  • گردو (پودر شده): یک دوم پیمانه
  • بیکینگ پودر: یک چهارم ق چ
  • روغن مایع: به میزان لازم

 پیشنهادهایی خوشمزه برای سفره عید (4)
 
روش پخت:

1-    کره (به دمای محیط رسیده) و پودر قند را داخل کاسه ای ریخته و با دور کند همزن برقی زده تا کرمی رنگ شود.

2-    زرده تخم مرغ را به مواد افزوده و به مدت 30 ثانیه با همزن برقی بزنید.

3-    قهوه فوری را در شیر (یا آب) حل کنید. بعد گردو را به آن اضافه کرده و در حد مخلوط شدن با همزن برقی هم بزنید.

4-    آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و به تدریج به مواد بیفزایید. سپس آن را هم بزنید تا خمیر یکدست و نرمی حاصل شود.

5-    خمیر را داخل کیسه نایلونی گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

6-    با استفاده از وردنه ای خمیر را روی سطح آردپاشی شده، به ضخامت 3 میلی متر باز کنید. بعد با کاتر به شکل دلخواه از خمیر برش بزنید. سپس آن ها را داخل سینی فر که با مقداری روغن مایع چرب شده، با فاصله بچینید.

7-    سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

نکته: این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 7 روز قابل نگهداری است.
 


شیرینی عسل و گردو

سحر مومنی

مواد مورد نیاز:

  • آرد (الک شده): 3 پیمانه
  • کره یا مارگارین (نرم شده): 125 گرم
  • پودر قند: 1 پیمانه
  • زرده تخم مرغ: 4 عدد
  • شیر: یک دوم پیمانه
  • عسل: 3 ق س
  • گردو (خردشده): به میزان لازم
  • وانیل: یک چهارم ق چ
  • بیکینگ پودر: یک دو ق چ

 پیشنهادهایی خوشمزه شیرینی برای سفره عید (4)
 
روش پخت:

1-    کره را داخل کاسه ای ریخته و آرد را به آن اضافه کنید. سپس آن را به وسیله انگشت مخلوط کنید.

2-    پودر قند، 3 عدد زرده تخم مرغ، شیر، عسل، وانیل و بیکینگ پودر را به مواد افزوده و به آرامی ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید.

3-    روی خمیر را با دستمالی مرطوب پوشانده و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.

4-    از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کنید. سپس آن را داخل سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله بچینید (این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود). سپس با استفاده از قلم مویی بقیه زرده تخم مرغ (زده شده) را روی خمیر بمالید و با گردو تزیین کنید.

5-    سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 30 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

نکته: این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 14 روز قابل نگهداری است.



شیرینی شکری

سارا خسرویان

مواد مورد نیاز:

  • آرد قنادی: دو و سه چهارم پیمانه
  • آرد: 1 پیمانه
  • روغن صاف قنادی: دوسوم پیمانه
  • کره: دوسوم پیمانه
  • شکر: 1.5 پیمانه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • عصاره بادام: 2 ق چ
  • نشاسته ذرت: 1 ق س
  • بیکینگ پودر: 2 ق چ
  • نمک: یک دوم ق چ
  • پودر نارگیل رنگی: به میزان لازم

 پیشنهادهایی خوشمزه شیرینی برای سفره عید (4)
 
روش پخت:

1-    کره، شکر و روغن صاف قنادی را داخل ظرفی ریخته و به وسیله همزن دستی بزنید تا مخلوط شود. تخم مرغ و عصاره بادام را افزوده و مخلوط کنید.

2-    در کاسه دیگری آرد قنادی، آرد، نشاسته ذرت، بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و مخلوط کنید.

3-    مخلوط آرد را به تدریج به مخلوط کره افزوده و ورز دهید تا کاملا مخلوط شده و به شکل خمیر درآید. بعد روی آن را پوشانده و به مدت 3 دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود.

4-    از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کنید. بعد در پودر نارگیل رنگی (مقداری پودر نارگیل را داخل کاسه ای ریخته و کمی رنگ خوراکی به آن افزوده و هم بزنید تا به رنگ دلخواه درآید) غلتانده تا سطح آن کاملا پوشانده شود. سپس درون سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده، بگذارید و با کف دست فشار دهید تا کمی صاف شود (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود)

5-    سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 10 دقیقه قرار دهید تا بپزد (وسط آن کاملا نرم؛ اما خمیر مانند نباشد). بعد آن را روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شود.

نکته:

•    این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 14 روز قابل نگهداری است.
•    با دقت تمام مراحل را انجام دهید. شیرینی ها باید ظریف، یکدست و هم اندازه باشند؛ همچنین باید کوچک تهیه شوند. براساس آیین نوروز دید و بازدید ها افزایش می یابد، بنابراین افراد نمی توانند شیرینی های در ابعاد بزرگ را به طور کامل نوش جان کنند. 
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
عارفی_1
سوییچ ایران_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
شیرآلات زمانی_1
دکتر نائبی_1
خرید باکس 1
شیرآلات زمانی_3
دکتر نائبی_3
خرید باکس 3
سوییچ ایران_3
عارفی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
خرید باکس 4
سوییچ ایران_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
عارفی_4
دکتر نائبی_4
شیرآلات زمانی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
سوییچ ایران_2
شیرآلات زمانی_2
دکتر نائبی_2
عارفی_2
خرید باکس 2
زمردی_فوتر موبایل اصلی
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شفا_فوترموبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
شاخه نبات_ فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
تدبیرکالا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
آیلین_فوتر کاشت ابرو
پارسیس_فوتر ساختمان
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
شفا_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
فنی آتل_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر