باباغانوش؛ سُسی که در دنیا معروف است
۵۱۵۳۳۸
۳۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۲
۱۷۸۷۰ 
یکی از سس های خیلی معروف توی دنیا باباغانوش هست. این سس لبنانیه و تشکیل شده از بادمجان و ارده و مثل هوموس نه تنها در لبنان بلکه توی کل دنیا رواج داره.
وب سایت سوران: یکی از سس های خیلی معروف توی دنیا باباغانوش هست. این سس لبنانیه و تشکیل شده از بادمجان و ارده و مثل هوموس نه تنها در لبنان بلکه توی کل دنیا رواج داره. باباغانوش معمولا به عنوان مزه سرو میشه یا همراه ساندویچ خورده میشه و همراه خیلی مناسبی برای پیتای تست شدست. اگر از مزه ارده خوشتون میاد حتما طرفدار این سس خواهید شد.
 
مواد لازم:

  • دانه کاج تست شده (برای تزئین) یه میزان لازم
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • بادمجان (بزرگ) 1 عدد
  • اَرده 1و1/2 ق غ
  • سیر  1حبه
  • ماست ساده 1 ق غ
  • نمک وفلفل به میزان لازم
  • آب لیمو ترش 1 ق غ
  • سماق 1/2 ق چ
  • پودر فلفل قرمز 1/2 ق چ تا1 ق چ
 
طرز تهیه باباغانوشBABA GANOUSH

طرز تهیه:

1-برای شروع فر رو روی دمای425 درجه فارنهایت یا220درجه سانتی گراد روشن کنید.

2-بادمجان ها رو از طول نصف کنید و چند برش روش ایجاد کنید،کمی روغن زیتون بزنید.

3-و برای30-40دقیقه داخل فر بگذارید تا کباب بشه.

4-در اواخر پخت حتما کنار فر بایستید تا نسوزه وقتی بادمجان ها کباب شدند آنها رو از فر خارج کرده و بگذارید تا کمی خنک شود.

5-سپس داخل بادمجان ها رو با کمک قاشق خالی کنید.

6-ماست،ارده ،آب لیمو،سیر و ادویه ها رو به بادمجان اضافه کنید و با غذاساز تا زمانی بزنید که به پوره ای کرمی و لطیف تبدیل بشه.

7-درنهایت داخل ظرف بکشید و با سماق،دانه کاج،روغن زیتون و جعفری تزئین کنید و به همراه پیتای داغ ازش لذت ببرید.
برچسب ها:
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
United States
04:42 - 1396/01/31
واي ياد بفرماييد شام و پوران خانم افتادم خخ
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج