طرز تهیه رُست سالمون همراه لبو پلو
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
ایرانیان - f تبلت1111
دکتر نداف کرمانی 1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_3
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 2
فرش مرتضوی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۵۱۵۷۵۴
۳۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۷:۳۷
۱۲۲۶۶
در این مطلب طرز تهیه نوعی پخت از ماهی سالمون را به شما آموزش داده ایم. چون ماهی غذایی سرد محسوب می شود، لبو پلو را به عنوان برنج برای این غذا انتخاب کرده ایم تا تعادل برقرار شود.
ماهنامه سرآشپز - ایمان دلقندی: در این مطلب طرز تهیه نوعی پخت از ماهی سالمون را به شما آموزش داده ایم. چون ماهی غذایی سرد محسوب می شود، لبو پلو را به عنوان برنج برای این غذا انتخاب کرده ایم تا تعادل برقرار شود.

مواد مورد نیاز:
 
  • فیله ماهی سالمون: 600 گرم
  • جعفری: 100 گرم
  • تره: 50 گرم
  • کیپر (کاپاریس): یک چهارم پیمانه
  • گردو: یک چهارم پیمانه
  • آب لیموترش تازه: 1.5 پیمانه
  • روغن زیتون: به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • کره (ذوب شده): یک دوم پیمانه

مواد مورد نیاز لبو پلو:
 
  • برنج: 3 پیمانه
  • چغندر قرمز (حبه ای خردشده): 1 عدد
  • آب: 4 پیمانه
  • نمک: 1 ق چ
  • کره: 2 ق س

 رُست سالمون
 
روش پخت:
 
1.    فیله ماهی را با یک دوم پیمانه آب لیموترش، یک چهارم پیمانه روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل مزه دار کرده و به مدت 1 ساعت درون یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

2.    جعفری، تره، کیپر، گردو، بقیه آب لیموترش، کره، مقداری نمک و فلفل را درون دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط کنید تا به صورت سس یکدست درآید.

3.    کف ظرف نسوزی را با مقداری روغن زیتون چرب کنید. سپس فیله ماهی را داخل آن قرار داده و با لایه ای نازک از سس روی آن را بپوشانید.

4.    ظرف را در طبقه وسط فر با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

5.    برای تهیه لبو پلو؛ برنج، آب و نمک را دورن قابلمه ای ریخته و به مدت 1 ساعت استراحت دهید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید. بعد از 1 دقیقه چغندر را به آن اضافه کنید. بعد از به جوش آمدن، کره را به آن اضافه کرده و بگذارید تا آب آن تبخیر شود. سپس آن را دم بیندازید (اگر نیاز بود که به آن آب اضافه کنید، حتما از آب جوش استفاده کنید).

6.    ماهی را در ظرفی همراه با لبو پلو سرو کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
اپیلاسیون نانا 1
فرش تارنگ_1
فرش ریحان 1
شیرآلات زمانی_1
فرش تارنگ_3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
فرش ریحان 3
شیرآلات زمانی_4
فرش تارنگ_4
فرش ریحان 4
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_2
فرش تارنگ_2
اپیلاسیون نانا 2
فرش ریحان 2
چوب و هنر _فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
استیل رگال_فوتر موبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
استیل رگال_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
کالابرد_فوتر
چوب و هنر _فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
شفا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
ایرانیان-فوتراصلی222
قالیشویی نوین_فوتر
تدبیرکالا_فوتر