سالاد پاستا و سالمون؛ سرشار از امگا ۳
ماهی سالمون سرشار از پروتئین و امگا ۳ است و ترکیب آن با سبزیجات و پاستا بسیار مفید و مغذی است و درست کردن آن سریع و آسان.
ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: ماهی سالمون سرشار از پروتئین و امگا ۳ است و ترکیب آن با سبزیجات و پاستا بسیار مفید و مغذی است و درست کردن آن سریع و آسان.
میزان سرو: ۴ نفر
مواد لازم:
- پاستا: 200 گرم
 روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
 فیله سالمون: 2 عدد (حدود 300 گرم)
 پیاز (ریز خردشده): یک چهارم پیمانه
 دانه ذرت: یک چهارم پیمانه
 مارچوبه (پخته): ۶ عدد
 آووکادو: یک عدد
 گوجه گیلاسی: یک دوم پیمانه
 زیتون (اسلایس شده): یک چهارم پیمانه
 خیار (کوچک): نصف یک عدد
 پنیر فتا (نگینی خردشده): یک دوم پیمانه
 سس مایونز: ۴ قاشق سوپ خوری
 آب لیموترش: یک قاشق سوپ خوری
 پودر سیر: یک قاشق چای خوری
 شبت (خردشده): یک قاشق چای خوری
 پودر فلفل قرمز: یک قاشق چای خوری
 عصاره مرغ: یک قاشق چای خوری
   
طرز تهیه:
- پاستا را مطابق دستورالعمل روی بسته آن بپزید و کنار بگذارید.
- روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و فیله های سالمون را در روغن تفت دهید تا پخته و برشته شوند.
- سپس آنها را از ظرف خارج کرده و به ابعاد کوچک برش دهید.
- پیاز ریز خردشده، دانه ذرت، مارچوبه پخته و خردشده، آووکادوی نگینی خردشده، گوجه گیلاسی دو نیم شده، زیتون، خیار نگینی خردشده و پنیر فتا را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
- پاستای پخته و سالمون گریل شده را اضافه کنید.
- سس مایونز، آب لیموترش، پودر سیر، شبت ریز خردشده، پودر فلفل قرمز و عصاره مرغ را اضافه کنید.
- مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
- سالاد را با شبت تازه تزیین و سرو کنید.
 
						 
						 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
	
			
			 
					   
   
   
       
       
       
       
	
			
			 
	
			
			
ارسال نظر