سس های خوشمزه برای خوراکی های خوشمزه
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 3
لاله زار مال_3
ادیب_3
ادیب_4
لاله زار مال_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
ادیب_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۵۱۸۱۳
۰۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۸:۰۰
۱۱۶۳۶
برای درست کردن سس پیاز و شوید: در کاسه ای پیازچه، شوید، جعفری، خامه ترش، ماست، آبلیمو، شکر، نمک و فلفل را مخلوط کنید. سس شما آماده است.

مجله اینترنتی برترین ها




برترین ها:

1. دیاوولی فریت با سس پیاز و شوید

مواد لازم:

دیاوولی فریت (فلفل تند سرخ شده):

·         1 فنجان روغن کانولا

·         4 حبه سیر تازه، ریز ریز شده

·         4 فیله آنچووی (یا ماهی دلخواه)، کوبیده شده

·         9 فلفل قرمز ریز خشک شده

سس پیاز و شوید:

·         6 پیازچه، خرد شده

·         نیم فنجان شوید تازه ساطوری شده

·         نیم فنجان جعفری ساطوری شده

·         1 فنجان ماست پرچرب

·         1 فنجان خامه ترش

·         آب یک عدد لیمو

·         شکر به مقدار لازم

·         نمک و فلفل به مقدار لازم

برای درست کردن دیاوولی فریت: در قابلمه کوچکی روغن کانولا را داغ کنید. در ماهیتابه بزرگی سیر و آنچووی کوبیده را پخش کنید. فلفل های خشک را رویش بریزید و پخش کنید. وقتی روغن در قابلمه داغ شد، آن را از روی حرارت بردارید و از ملاقه فلزی برای ریختن روغن داغ در ماهیتابه استفاده کنید. آنها را مخلوط کنید و مواظب باشید فلفل ها نسوزند.

برای درست کردن سس پیاز و شوید: در کاسه ای پیازچه، شوید، جعفری، خامه ترش، ماست، آبلیمو، شکر، نمک و فلفل را مخلوط کنید. سس شما آماده است.



2. سس شیرین میوه ای

مواد لازم:

·         نیم فنجان شکر

·         یک بسته 220 گرمی پنیر خامه ای

·         1 فنجان خامه ترش

·         1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

·         میوه های مختلف

شکر و پنیر خامه ای را با میکسر برقی و سرعت متوسط بزنید تا نرم شود. خامه ترش و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شود. آنها را در ظرفی ریخته و رویش را بکشید. بگذارید 4 ساعت بماند. سپس با میوه های دلخواهتان سرو کنید.



3. سس زنجبیلی بادام و بادنجان

مواد لازم:

·         1 بادنجان بزرگ

·         4 قاشق روغن

·         2 قاشق زنبیل آسیاب شده

·         1 قاشق چایخوری گشنیز خرد شده

·         1 قاشق چایخوری زیره

·         1 قاشق چایخوری رازیانه

·         نیم قاشق چایخوری هل

·         نیم قاشق چایخوری پاپریکا

·         کمی نمک و فلفل

·         3 قاشق بادام خرد شده

·         1 قاشق مایونز

·         می توانید با این موارد سرو کنید: هویج، لوبیاسبز، مارچوبه، نان یا نان سوخاری

فر را تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. بادنجان را از طول دو نیم کنید. آن را با روغن چرب کنید و روی کاغذ روغنی در سینی فر بگذارید. آن را در فر بگذارید 45 دقیقه تا 1 ساعت بپزد و نرم شود. دربیاورید تا سرد شود. سپس با قاشق داخلش را خالی کنید. ماهیتابه ای را روی حرارت متوسط بگذارید و داخلش روغن بریزید. وقتی داغ شد، زنجبیل، گشنیز، زیره، رازیانه، هل، پاپریکا، نمک و فلفل را بریزید و 1 دقیقه تفت دهید. سپس بادام را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بگذارید در روغن داغ سرخ شوند. سپس در کاسه ای بریزید و مغز بادنجان را که خالی کرده بودید به علاوه مایونز به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. سپس با نان و سبزیجاتی که تمیز کرده و برش داده بودید سرو کنید.



4. سس اسفناج و پیاز

مواد لازم:

·         5 قاشق کره

·         2 قاشق روغن نباتی

·         1 عدد پیاز قرمز، خرد شده

·         1 عدد پیاز سفید، خرد شده

·         نمک و فلفل به مقدار لازم

·         1 فنجان مایونز

·         سه چهارم فنجان خامه ترش

·         100 گرم پنیر خامه ای

·         نیم قاشق چایخوری فلفل قرمز

·         200 گرم اسفناج

·         سبزیجات دلخواه و چیپس

کره را در ماهیتابه بزرگی روی حرارت متوسط آب کنید و روغن اضافه کنید. پیازها را داخلش بریزید و با نمک و فلفل تفت دهید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید پیازها سرخ شوند. سپس از روی شعله بردارید و بگذارید سرد شود. مایونز، خامه ترش، پنیر خامه ای و فلفل قرمز را در کاسه ای هم بزنید تا نرم شود. پیازها و اسفناج را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل اضافه کنید. با چیپس و برش های سبزیجات دلخواهتان سرو کنید.



5. سس ماست خیار و شوید

مواد لازم:

·         2 فنجان ماست

·         1 فنجان خیار خرد شده

·         2 قاشق شوید تازه ساطوری شده

·         1 قاشق گشنیز خرد شده

·         نیم قاشق چایخوری فلفل قرمز

·         نیم قاشق چایخوری سرکه سفید

·         1 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه

·         سبزیجات مختلف مانند لوبیاسبز، کرفس، خیار، قارچ، چغندر کبابی یا سیب زمینی آب پز

در کاسه ای ماست، خیار، شوید، گشنیز، فلفل قرمز، سرکه و نمک و فلفل سیاه بزنید و مخلوط کنید. سپس با سبزیجات مختلف سرو کنید.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
گروه تولیدی نیلوفر_2
دکتر نائبی_2
سفیر بار ساقدوش_2
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
شفا_فوتر
پارسیان طب - فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فنی آتل_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
اورانوس_فوتر2
تدبیرکالا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
رستوران باغ بهشت _فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
تنورستان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر