طرز تهیه این کوکی های نرم و شکلاتی
۵۲۰۵۲۵
۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۳
۲۵۲۷۲۲
این نوع کوکی بافتش بسیار نرمه به طوری که میشه گفت داخلش بافتی مشابه کیک داره و طرز تهیش هم بسیار سادست و تقریبا هر کسی میتونه از پسش بر بیاد.

وب سایت سوران: قطعا اکثر شما حتی یک‌بار هم که شده یک نوع کوکی شکلاتی خورده اید یک کوکی شکلاتی با کیفیت خوب رویه‌ای ترد داره و داخلش نرم و پر از قطعات شکلات با شیرینی مناسبه.

فرق کوکی شکلاتی امروز با اکثر کوکی‌های شکلاتی دیگه بافت نرمش هست. این نوع کوکی بافتش بسیار نرمه به طوری که میشه گفت داخلش بافتی مشابه کیک داره و طرز تهیش هم بسیار سادست و تقریبا هر کسی میتونه از پسش بر بیاد. این کوکی برای پذیرایی با همراهی چایی و قهوه بسیار مناسبه.

طرز تهیه این کوکی های نرم و شکلاتی

مواد لازم:

  • کره نرم شده در دمای محیط: ۱ پیمانه
  • شکر سفید: ۱/۲ پیمانه
  • شکر قهوه‌ای لایت: ۱/۲ پیمانه
  • تخم‌مرغ بزرگ: ۲ عدد
  • عصاره وانیل: ۲ قاشق چای‌خوری
  • آرد سفید: ۲ و ۱/۴ پیمانه
  • بیکینگ‌پودر: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۱/۲
  • چیپس شکلات: ۲ پیمانه

طرز تهیه این کوکی های نرم و شکلاتی

طرز تهیه این کوکی های نرم و شکلاتی

طرز تهیه:

۱. داخل یک کاسه بزرگ کره و شکر سفید و قهوه‌ای رو خوب بزنید تا نرم و یکدست بشه.

۲. تخم‌مرغ‌ها رو یکی یکی اضافه میکنیم و هر بار خوب میزنیم. وانیل رو هم در همین مرحله اضافه میکنیم.

۳. آرد، نمک و بیکینگ‌پودر رو با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و تا زمانی که کاملا یکدست شود با همزن بزنید.

۴. دو پیمانه چیپس شکلات رو اضافه کرده و با لیسک بهم بزنید.

۵. به وسیله اسکوپ مواد رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بگذارید و برای زیبا‌تر شدن کوکی چند چیپس شکلات روی اون بگذارید و سینی رو برای مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرارد دهید.

۶. فر رو روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید و وقتی گرم شد کوکی‌ها رو به فر متقل کنید و برای ۱۲ تا ۱۴ دقیقه بپزید تا زمانی که حاشیه کوکی به طلایی مایل به قهوه‌ای تغییر رنگ دهد.

۷. کوکی شکلاتی ما آماده است امیدوارم لذت ببرید!

نکات:

  • این کوکی ماندگاری خوبی داره و حتی بعد از چندین روز تازه و نرم باقی می‌مانند.
  • اگر به عصاره وانیل دسترس ندارید از نصف قاشق چای‌خوری وانیل پودری یا چند قطره اسانس وانیل استفاده کنید.
  • چیپس شکلاتی که در دستور استفاده شده چیپس شکلاتی شیرین هست در صورت تمایل میتوانید از چیش شکلاتی تلخ یا حتی شکلات خورد شده استفاده نمایید.
انتشار یافته: 38
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
23:06 - 1397/07/15
عالی
پاسخ ها
بدون نام
Germany
۲۲:۲۹ - ۱۳۹۸/۱۰/۳۰
خیلی دستورش عالیه ممنونم از شما
Iran (Islamic Republic of)
15:30 - 1397/10/16
این کوکی مثل کوکی های شمال (نادری و نوشین) میشه؟
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۹
خیر
Iran (Islamic Republic of)
17:30 - 1398/07/16
من داخل یخچال نزاشتم خراب میشه یعنی؟
France
22:48 - 1398/07/29
حیف که رژیم دارم!
Iran (Islamic Republic of)
00:37 - 1398/07/30
کسی درست کرده؟خوب شد؟
Iran (Islamic Republic of)
22:22 - 1398/08/23
من درست کردم بعد از سرد شدن سفت شد علتش چیه؟
پاسخ ها
ساره
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۵
مال منم بار دوم اینجوری شد
بدون نام
France
۰۸:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۵
بعد از پخت یکم که خنک میشه باید داخل ظرف در دار بزاری
تینا
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۹
بعد از پخت باید صبر کنی از حالت خمیری در بیاد بعد تک ظرف در دار بزاری
Iran (Islamic Republic of)
01:15 - 1398/09/24
سلام ، این کوکی ها مال چند نفرن؟
پاسخ ها
سارا
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۱
من باهاش ۹ تا کوکی اندازه متوسط درست کردم
Iran (Islamic Republic of)
19:47 - 1398/11/28
اگه شکر قهوه ای نداشتیم چی کار کنیم
پاسخ ها
تینا
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۹
چیز خاصی نمی شه یکم کم تر شیرین می شه ولی من داشتم ریختم
Iran (Islamic Republic of)
18:59 - 1399/01/14
عالی
پاسخ ها
ب
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۳
منم شکر قهوه ای ندارم چی میشه اگه نباشه
Iran (Islamic Republic of)
23:46 - 1399/01/14
خمیر من چسبناک میشه و برای غالب زدن مجبور میشم همش ارد اضافه کنم و بعد پخت سفت میشه نمی دونم دلیلش اینه سفت میشه یا نه
پاسخ ها
ن
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۶
برای منم همینطور و دلیل اینکه سفت میشه اینه که شما ارد زیاد میزنید عزیزم ایندفعه ارد به همون اندازه ای که گفته بزنید درست میشه
Sweden
04:37 - 1399/02/13
عالی بودن این کوکی ها
کوکی خودش یکم سفت هست و مثل کیک نرم نیست
Iran (Islamic Republic of)
00:51 - 1399/03/02
سلام . شکر قهوه ای جایگزین نداره؟ حتما باید باشه؟
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
چرا فقط از نظر رنگ و قند کمتره و گرنه هیچ فرقی با شکر معمولی نداره فقط ضررشو شیرینیش کمتره
Georgia
16:25 - 1399/03/05
همه چیزش عالی بود غیر زمان پخت
خیلی ببشتر ۱۲ دقیقه میخواد
Iran (Islamic Republic of)
00:05 - 1399/04/27
چند دونه ميشه هركس درست مرده ميشه بگه
پاسخ ها
Meli
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۲
حدودا۲۴ تا
Iran (Islamic Republic of)
00:46 - 1399/05/21
میخواستم بدونم فرق ظاهری اسانس وانیل و عصاره اش چیه ؟
United Arab Emirates
12:17 - 1399/06/13
دستورش عالی بود، بچه های من عاشقش شدن
Iran (Islamic Republic of)
19:18 - 1399/07/02
فرقی نمیکنه چه عصاره وانیل چه وانیل هر دو یکه هستن
Iran (Islamic Republic of)
22:46 - 1399/08/12
عالی هستن یا نیستن نو هنوز نمی دونم
Iran (Islamic Republic of)
00:42 - 1399/10/17
کوکی من خیلی پهن ونازک شد علتش چبه
پاسخ ها
تینا
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۹
آرد کم بود
Iran (Islamic Republic of)
19:55 - 1399/10/29
سلام
من درس تو کردم ولی تو دستور شیر نداشت که خودم اضافه کردم و مواد رو دوبرابر درست کردم که نصفش رو با شکلات چیپسی و نصف دیگه با کشمش و گردو درست کردم و تو نصف اول که شکنان چیپسی داشت موقع اضافه کرده آرد پودر شکلات هم اضافه کردم
در کل خوشمزه شده بود
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج