۵۲۰۵۲۵
۴۰ نظر
۱۰۷۱۱
۴۰ نظر
۱۰۷۱۱
پ

طرز تهیه این کوکی های نرم و شکلاتی

این نوع کوکی بافتش بسیار نرمه به طوری که میشه گفت داخلش بافتی مشابه کیک داره و طرز تهیش هم بسیار سادست و تقریبا هر کسی میتونه از پسش بر بیاد.

وب سایت سوران: قطعا اکثر شما حتی یک‌بار هم که شده یک نوع کوکی شکلاتی خورده اید یک کوکی شکلاتی با کیفیت خوب رویه‌ای ترد داره و داخلش نرم و پر از قطعات شکلات با شیرینی مناسبه.

فرق کوکی شکلاتی امروز با اکثر کوکی‌های شکلاتی دیگه بافت نرمش هست. این نوع کوکی بافتش بسیار نرمه به طوری که میشه گفت داخلش بافتی مشابه کیک داره و طرز تهیش هم بسیار سادست و تقریبا هر کسی میتونه از پسش بر بیاد. این کوکی برای پذیرایی با همراهی چایی و قهوه بسیار مناسبه.

طرز تهیه این کوکی های نرم و شکلاتی

مواد لازم:

  • کره نرم شده در دمای محیط: ۱ پیمانه
  • شکر سفید: ۱/۲ پیمانه
  • شکر قهوه‌ای لایت: ۱/۲ پیمانه
  • تخم‌مرغ بزرگ: ۲ عدد
  • عصاره وانیل: ۲ قاشق چای‌خوری
  • آرد سفید: ۲ و ۱/۴ پیمانه
  • بیکینگ‌پودر: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۱/۲
  • چیپس شکلات: ۲ پیمانه

طرز تهیه این کوکی های نرم و شکلاتی

طرز تهیه این کوکی های نرم و شکلاتی

طرز تهیه:

۱. داخل یک کاسه بزرگ کره و شکر سفید و قهوه‌ای رو خوب بزنید تا نرم و یکدست بشه.

۲. تخم‌مرغ‌ها رو یکی یکی اضافه میکنیم و هر بار خوب میزنیم. وانیل رو هم در همین مرحله اضافه میکنیم.

۳. آرد، نمک و بیکینگ‌پودر رو با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و تا زمانی که کاملا یکدست شود با همزن بزنید.

۴. دو پیمانه چیپس شکلات رو اضافه کرده و با لیسک بهم بزنید.

۵. به وسیله اسکوپ مواد رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بگذارید و برای زیبا‌تر شدن کوکی چند چیپس شکلات روی اون بگذارید و سینی رو برای مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرارد دهید.

۶. فر رو روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید و وقتی گرم شد کوکی‌ها رو به فر متقل کنید و برای ۱۲ تا ۱۴ دقیقه بپزید تا زمانی که حاشیه کوکی به طلایی مایل به قهوه‌ای تغییر رنگ دهد.

۷. کوکی شکلاتی ما آماده است امیدوارم لذت ببرید!

نکات:

  • این کوکی ماندگاری خوبی داره و حتی بعد از چندین روز تازه و نرم باقی می‌مانند.
  • اگر به عصاره وانیل دسترس ندارید از نصف قاشق چای‌خوری وانیل پودری یا چند قطره اسانس وانیل استفاده کنید.
  • چیپس شکلاتی که در دستور استفاده شده چیپس شکلاتی شیرین هست در صورت تمایل میتوانید از چیش شکلاتی تلخ یا حتی شکلات خورد شده استفاده نمایید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      like

    • فاطمه

      عالی

    • فاطمه

      عالی

      پاسخ ها

      • بدون نام

        خیلی دستورش عالیه ممنونم از شما

    • بدون نام

      این کوکی مثل کوکی های شمال (نادری و نوشین) میشه؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        خیر

    • معصومه

      من داخل یخچال نزاشتم خراب میشه یعنی؟

    • بدون نام

      حیف که رژیم دارم!

    • بدون نام

      کسی درست کرده؟خوب شد؟

    • حسین حسنیان

      عالی

    • الهام

      من درست کردم بعد از سرد شدن سفت شد علتش چیه؟

      پاسخ ها

      • ساره

        مال منم بار دوم اینجوری شد

      • بدون نام

        بعد از پخت یکم که خنک میشه باید داخل ظرف در دار بزاری

      • تینا

        بعد از پخت باید صبر کنی از حالت خمیری در بیاد بعد تک ظرف در دار بزاری

    • سلاله

      سلام ، این کوکی ها مال چند نفرن؟

      پاسخ ها

      • سارا

        من باهاش ۹ تا کوکی اندازه متوسط درست کردم

    • N

      اگه شکر قهوه ای نداشتیم چی کار کنیم

      پاسخ ها

      • تینا

        چیز خاصی نمی شه یکم کم تر شیرین می شه ولی من داشتم ریختم

    • بدون نام

      عالی

      پاسخ ها

      • ب

        منم شکر قهوه ای ندارم چی میشه اگه نباشه

    • Ne

      خمیر من چسبناک میشه و برای غالب زدن مجبور میشم همش ارد اضافه کنم و بعد پخت سفت میشه نمی دونم دلیلش اینه سفت میشه یا نه

      پاسخ ها

      • ن

        برای منم همینطور و دلیل اینکه سفت میشه اینه که شما ارد زیاد میزنید عزیزم ایندفعه ارد به همون اندازه ای که گفته بزنید درست میشه

    • بدون نام

      خوبه

    • ریحانه

      عالی بودن این کوکی ها
      کوکی خودش یکم سفت هست و مثل کیک نرم نیست

    • Darya

      سلام . شکر قهوه ای جایگزین نداره؟ حتما باید باشه؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        چرا فقط از نظر رنگ و قند کمتره و گرنه هیچ فرقی با شکر معمولی نداره فقط ضررشو شیرینیش کمتره

    • بهار

      همه چیزش عالی بود غیر زمان پخت
      خیلی ببشتر ۱۲ دقیقه میخواد

    • .

      عالی بود ٫ عالیه .

    • بدون نام

      چند دونه ميشه هركس درست مرده ميشه بگه

      پاسخ ها

      • Meli

        حدودا۲۴ تا

    • منصوره

      میخواستم بدونم فرق ظاهری اسانس وانیل و عصاره اش چیه ؟

    • عاطفه

      دستورش عالی بود، بچه های من عاشقش شدن

    • بدون نام

      فرقی نمیکنه چه عصاره وانیل چه وانیل هر دو یکه هستن

    • شایان

      عالی هستن یا نیستن نو هنوز نمی دونم

    • نادیا

      خیلی خوبه

    • زهره

      کوکی من خیلی پهن ونازک شد علتش چبه

      پاسخ ها

      • تینا

        آرد کم بود

    • مهرانا

      سلام
      من درس تو کردم ولی تو دستور شیر نداشت که خودم اضافه کردم و مواد رو دوبرابر درست کردم که نصفش رو با شکلات چیپسی و نصف دیگه با کشمش و گردو درست کردم و تو نصف اول که شکنان چیپسی داشت موقع اضافه کرده آرد پودر شکلات هم اضافه کردم
      در کل خوشمزه شده بود

    • f.kh

      سلام . ببخشید میشه لطفا زمان و دما رو داخل توستر بگین ؟؟؟؟ ممنونمممم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        عزیزم شما با دمای 150درجه امتحان کن ببین چطورمیشه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج