سوپ قرمزِ گوجه فرنگی و سیر
۵۲۲۵۶۰
۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۸
۱۲۳۰۳ 
یک سوپ عالی با گوجه فرنگی و سیر درست کنید. همانطور که می دانید سیر خواص درمانی زیادی دارد، بنابراین عادت کنید که در اکثر غذاها از این ماده پرخاصیت استفاده کنید.
ماهنامه سفره ایرانی - آیدا میرعلایی: یک سوپ عالی با گوجه فرنگی و سیر درست کنید. همانطور که می دانید سیر خواص درمانی زیادی دارد، بنابراین عادت کنید که در اکثر غذاها از این ماده پرخاصیت استفاده کنید.

•    مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه
•    مدت زمان پخت: 40 دقیقه
•    میزان سرو: 5 نفر

مواد لازم برای کباب کردن سیر و گوجه فرنگی:

  • سیر درشت (دو قسمت شده): یک بته
  • گوجه فرنگی (چهار قسمت شده): 450 گرم
  • روغن زیتون: یک الی 2 ق س
  • فلفل سیاه (پودر شده): به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم

 سوپ ویژه گوجه فرنگی و سیر
 
مواد لازم برای سوپ:

  • گوجه فرنگی (پوست کنده و له شده): 2 پیمانه
  • شکر: یک ق س
  • خامه پرچرب: 3 ق س
  • آرد: 2 ق س
  • هویج (نگینی خردشده): یک عدد
  • کرفس (نگینی خردشده): یک عدد
  • پیاز (نگینی خردشده): نصف یک عدد
  • پودر ارگانو: یک ق چ
  • پودر رزماری: یک ق چ
  • آویشن: یک ق چ
  • عصاره سبزیجات (یا آب): 5 پیمانه
  • روغن زیتون: 2 ق س
  • گوجه فرنگی (خشک شده، ریز خرد شده): 2 ق س
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به میزان لازم

روش تهیه:

1.    دمای فر را روی 240 درجه سانتی گراد (475 درجه فارنهایت) قرار دهید. گوجه فرنگی های چهار قسمت شده و بته سیر دو نیم شده را در سینی فر با فویل پوشیده شده قرار دهید. روی آنها روغن زیتون چکانده و نمک و فلفل سیاه پودرشده بپاشید. آنها را حدود 20 الی 25 دقیقه در فر قرار دهید تا برشته شوند.

2.    در حالی که گوجه فرنگی و سیر در حال برشته شدن هستند، هویج، کرفس، گوجه فرنگی خشک شده و پیاز زرد را خرد کنید.

3.    روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. سبزیجات خرد شده را حدود 4 الی 5 دقیقه در روغن تفت دهید تا نرم شده و عطر آنها بلند شود. آرد را به مواد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مزه خامی آرد از بین برود. سپس ارگانو، رزماری و آویشن را اضافه کنید.

4.    هنگامی که گوجه فرنگی و سیر برشته شدند، پوست سیر را جدا کرده و آنها را ریز خرد کنید. سیر و گوجه فرنگی برشته و ریز خرد شده را به همراه گوجه فرنگی های له شده، عصاره سبزیجات (یا آب) و شکر به مواد اضافه کنید.

5.    پس از اینکه مواد به جوش آمد، در ظرف را گذشته و اجازه دهید حدود 25 دقیقه با دمای ملایم به آرامی بجوشند تا سوپ غلظت یافته و حدود یک پیمانه از حجم آن کم شود.

6.    خامه پرچرب را به مواد اضافه و محلوط کنید. نمک و فلفل سیاه پودرشده بیافرایید. این سوپ خوشمزه را گرم و همراه با نان سرو کنید.

نکته:

برای تهیه گوجه فرنگی خشک شده، گوجه فرنگی ها را به دو قسمت برش داده و در سینی فر پوشیده شده با فویل قرار دهید و مقداری نمک روی آنهاب پاشید. سینی را در فر با دمای 100 یا 110 درجه سانتی گراد قرار دهید تا آب گوجه فرنگی ها گرفته شده و خشک شوند (این زمان بسته به اندازه و رطوبت گوجه فرنگی ها معمولا بین 6 تا 12 ساعت است).
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج