تاریخچه کوتاه و جالب از سوسیس و کالباس
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
سفیر بار ساقدوش_1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
ریزخور_1
کلاسینو_1
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 3
کلاسینو_3
سفیر بار ساقدوش_3
ریزخور_3
ریزخور_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
سفیر بار ساقدوش_4
کلاسینو_4
لاله زار مال_2
کلاسینو_2
ریزخور_2
اپیلاسیون نانا 2
سفیر بار ساقدوش_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۵۲۴۸۳۳
۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۴
۱۴۷۹۱
یونانیان باستان گوشت و سیر را در هاون می کوبیدند و به همراه ادویه و نمک هایی که از سرزمین هندوستان می آوردند مخلوط کرده و درون نِی یا تنه های تنگ درخت می گذاشتند و سر و ته آن را به گونه ای می بستند تا مواد بیرون نریزد. سپس آن را درون آب جوش می گذاشتند تا خوب بپزد.
وبسایت تابناک با تو: آمارها نشان می دهد که روزانه ۳.۵ میلیون وعده ی غذایی شامل سوسیس و کالباس در جهان استفاده میشود، که ۶۱ درصد آن به عنوان میان وعده و عصرانه، ۲۴ درصد صبحانه و ۱۴ درصد در هنگام ظهر و ناهار خورده میشوند.
 
براساس یافته های پژوهشگران اولین سوسیس و کالباس در یونان باستان درست شده است. البته نه به شکل هایی که امروزه می بینیم؛ در بسته ها و لفافه های پلاستیکی و دارای تاریخ تولید و انقضاء و مواد تشکیل دهنده و ... .
 
تاریخچه سوسیس و کالباس به ۵۰۰ سال قبل از میلاد مسیح باز می گردد و یکی از قدیمی ترین محصولات گوشتی می باشد که از همان ابتدا با استقبال گسترده ای روبرو شده است.
 
تاریخچه کوتاه و جالب از سوسیس و کالباس
 
سالامی که یکی از فرآورده های گوشتی و شبیه کالباس است، در ۵۰۰ سال پیش از میلاد در شهر سالامی در ساحل شرقی یونان تهیه شده است. حتی هومِر شاعر و داستان سرای یونانی هم در کتابهایش به کلمه های سالامی و سوسیس به عنوان مواد غذایی آن دوران اشاره می کند.
 
تاریخچه کوتاه و جالب از سوسیس و کالباس
 
سوسیس از کلمه لاتین Salsus به معنای (هر آنچیزی است که نمک زده شده باشد) گرفته شده و سپس به کلمه ی Sausage یا همان سوسیس تغییر یافته است. زیرا نمک یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده ی سوسیس است.
 
رومی های باستان هم به سوسیس و کالباس botulus می گفتند که از واژه ی botulism به معنای مسمومیت غذایی مشتق شده بود. زیرا فرآیند تولید سوسیس در روم باستان درمحیطی گرم، مرطوب و بدون هوا بود که زمینه را برای رشد باکتری Clostridium botulinum که سم بوتولین را تولید می نمود، فراهم می کرد.
 
یونانیان باستان گوشت و سیر را در هاون می کوبیدند و به همراه ادویه و نمک هایی که از سرزمین هندوستان می آوردند مخلوط کرده و درون نِی یا تنه های تنگ درخت می گذاشتند و سر و ته آن را به گونه ای می بستند تا مواد بیرون نریزد.  سپس آن را درون آب جوش می گذاشتند تا خوب بپزد. پس از گذشت مدت زمانی برای این کار از روده گوسفند استفاده می کردند و گوشت را درون آن ریخته و می پختند.
 
تاریخچه کوتاه و جالب از سوسیس و کالباس
 
یونانیان باستان در جشن ها و مراسم های مختلف سوسیس و کالباس را با نان مصرف می کردند. بعدها افراطی گرایان دین مسیحیت مصرف سوسیس و کالباس را ممنوع کردند، زیرا تصور می کردند که گوشت خام است و خوردن آن نباید صورت گیرد.
 
وقتی کنستانتین اول به پادشاهی رسید مصرف سوسیس و کالباس را منع کرد، اما با مخالفت و سماجت مردم در مصرف آن روبرو شد، و مردم به طور پنهانی در خانه هایشان سوسیس و کالباس تهیه می کردند؛ از این روی کم کم ممنوعیت مصرف آن برداشته شد و این محصول به دیگر کشورهای اروپایی و سرزمین های شرقی حتی چین نیز برده شد.
 
نکته جالب توجه این بود که سوسیس و کالباس در کشورهای اروپایی طرفدار بیشتری داشت تا کشورهای آسیایی؛ زیرا اصلی ترین ماده ی غذایی آسیایی ها سیب زمینی و برنج بود و آنها به مصرف گوشت قرمز تمایل چندانی نداشتند. امروزه سوسیس و کالباس از پر مصرف ترین فرآورده ها و محصولات گوشتی در جهان به شمار می رود.
 
تاریخچه کوتاه و جالب از سوسیس و کالباس 
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 5
در انتظار بررسی:0
United Kingdom
17:22 - 1396/02/13
سوسیس کالباسای ایران که گوشت گربه و خره.
Iran, Islamic Republic of
22:23 - 1396/02/13
من که پنج‌شش سال میشه سوسیس کالباس نمیخورم البته جدیدا این گیاهیا رو میخورم
Iran, Islamic Republic of
01:11 - 1396/02/14
خارجیا وقتی سوسیس کالباس میخورن مطمئنا که قطعا گوشت هست و با خیال راحت میخورن، نه اینجا که یا گوشته خره یا سگ یا گربه و... خب تولید کننده ها تو ایران گرونتر بفروشن در عوض از گوشت سالم استفاده کنن :(
Iran, Islamic Republic of
17:13 - 1396/02/14
تنهاجاییی کع گربه و سگ با ارامش کنار هم میخوابن تو سوسیس و کالباسه.....اییییییی
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
سوییچ ایران_1
ادیب_1
خرید باکس 1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
دکتر نائبی_1
عارفی_1
عارفی_3
خرید باکس 3
دکتر نائبی_3
شیرآلات زمانی_3
ادیب_3
سوییچ ایران_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
دکتر نائبی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
سوییچ ایران_4
ادیب_4
عارفی_4
خرید باکس 4
شیرآلات زمانی_4
عارفی_2
ادیب_2
دکتر نائبی_2
خرید باکس 2
شیرآلات زمانی_2
سوییچ ایران_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
شفا_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شاخه نبات_ فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
کالازم_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
انجمن پرستاری ایران_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
اورانوس_فوتر2
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر
شفا_فوتر
کالازم_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
تدبیرکالا_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
انجمن پرستاری ایران_فوتر