طرز تهیه باقلوای استانبولی
۵۲۵۱۶
۰۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۹:۲۳
۱۰۷۳۲۸
باقلوا را می توانید از اغلب شیرینی فروشی ها تهیه کنید، اما درست کردن آن در منزل حال و هوای دیگری دارد و خوشمزه تر از نمونه مشابه اش در شیرینی فروشی ها خواهد شد! شاید چون دست رنج خودتان را نوش جان می کنید.

مجله اینترنتی برترین ها




برترین ها: باقلوا را می توانید از اغلب شیرینی فروشی ها تهیه کنید، اما درست کردن آن در منزل حال و هوای دیگری دارد و خوشمزه تر از نمونه مشابه اش در شیرینی فروشی ها خواهد شد! شاید چون دست رنج خودتان را نوش جان می کنید.

مواد لازم برای مغز باقلوا:

  • 2 فنجان بادام خرد شده
  • 1 فنجان گردوی خرد شده
  • ربع فنجان شکر ریزدانه
  • 2 قاشق دارچین آسیاب شده
  • یک هشتم قاشق چایخوری میخک آسیاب شده

مواد لازم برای شربت باقلوا:

  • 2 فنجان شکر
  • 2 فنجان آب
  • 1 تکه دارچین
  • 1 قاشق آب لیمو

مواد خمیر:

  • یک بسته خمیر نازک باقلوا

طرز تهیه:

1. مواد لازم برای مغز باقلوا را داخل کاسه ای بریزید.

2. خوب هم بزنید. مواد لازم برای شربت را نیز داخل قابلمه ای بریزید و بگذارید بجوشد. در این حین آن را هم بزنید تا شکر در آن حل شود. 10 دقیقه بگذارید بجوشد، سپس زیرش را خاموش کنید تا سرد شود.

3. ظرف پیرکسی را با کره چرب کنید. با قلم مو به 10 لایه از خمیر نازک، کره آب شده بمالید.

4. سپس آنها را یکی یکی داخل ظرف پیرکس روی هم پهن کنید.

5. مواد مغز باقلوا را در ظرف پیرکس روی خمیرها بریزید و یکنواخت کنید.

6. حالا 10 تا 12 لایه دیگر از خمیر نازک را روی مواد مغز بگذارید و بین لایه ها کره بمالید. قسمت های کناری و بیرون زده خمیر از پیرکس را ببرید. حالا روی کل آن کمی دیگر کره بمالید.

7. با چاقوی تیزی، لایه های فوقانی را به شکل لوزی ببرید.

8. حالا آن را در فر (که از قبل گذاشته بودید با دمای 325 درجه فارنهایت داغ شود) بگذارید تا یک ساعت بماند و لایه فوقانی آن طلایی قهوه ای شود. اگر دیدید لایه فوقانی زود تغییر رنگ می دهد، روی آن فویل بکشید.

9. سپس از فر درآورید و آرام آرام شربت را رویش بریزید.

10. حالا نوبت به سخت ترین مرحله می رسد. باید 5 تا 6 ساعت بگذارید بماند تا شربت جذب آن شود!

این تصویر یک ساعت بعد است!


و این تصویر 8 ساعت بعد!

برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 12
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
18:56 - 1392/03/08
با سلام
یعنی عاشق این شیرنی هستم
Iran, Islamic Republic of
09:39 - 1392/03/11
به به
يعني به همون خوشمزگي كه تو استانبول خوردم هست؟ اميدوارم. ممنون ازشما
Iran, Islamic Republic of
21:25 - 1392/03/23
عاشق اينطور شيريني ها هستم
Iran, Islamic Republic of
12:02 - 1392/03/24
من خودم در خونه باقلوا درست می کنم خمیرش رو هم خودم درست می کنم برام جالب بود نمی دونستم خمیر آماده در بازار هست .واقعا هست؟خمیرش مثل (همون به قول ترکیه ای ها) یوفکا است؟
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۸
بله به اسم خمیر یوفکا در بازار هست.ولی اگر لطف کنید طرز تهیه خمیر رو به صورت دستی برای من بفرستید
با تشکر
Iran, Islamic Republic of
22:36 - 1392/03/27
دوست عزیز شما میتونید از دسرهای فیت و فان استفاده کنید
United States
01:34 - 1392/09/16
یه خمیردیگه دارن به نام "تل گادایف" باقلوا با اون فوق العاده میشه.فقطم تو تبریز دیدمش
Iran, Islamic Republic of
19:57 - 1393/12/12
سلام تل گادایف رو کجای تبریز مفدوشن?
Iran, Islamic Republic of
21:24 - 1394/07/05
دستتون درد نکنه ازبابت دستور طبخ. لطف کنید ابعاد ظرف پیرکس را هم بنویسید تا برای ما مشخص شود وقتی شربت را روی باقلوا می ریزیم تا چه سطحی باید بالا بیید .آیا باید روی باقلوا را بگیرد یا نه؟
Iran, Islamic Republic of
20:50 - 1394/09/14
سلام. من از رو این دستور باقلوا رو درست کردم. فوق العاده شد. خیلی ممنونم
Iran, Islamic Republic of
21:14 - 1395/07/08
زیاد سخت به نظر نمیاد
Iran, Islamic Republic of
00:26 - 1395/08/13
سلام من شیرینی زیاد درست میکنم ولی تعریف باقلوای ترکی رو شنیده بودم به نظرم درست کردنش ساده است حتما امتحان میکنم.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج