حسِ خوب طعم بادام در زیر دندان ها، با کیک بادام فرانسوی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
لایکو_1
دکتر استرکی_1
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_1
کتاب لند_3
لایکو_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_4
دکتر استرکی_4
لایکو_4
دکتر استرکی_2
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
لایکو_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۵۲۶۳۸۸
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۹
۱۸۳۶۲
در این مطلب طرز تهیه نوعی کیک با طعم بادام را به شما آموزش می دهیم. طعم خوب بادام را در سراسر این کیک فرانسوی حس خواهید کرد.
ماهنامه کیک و شیرینی - عارفه سادات ابن الرضا: در این مطلب طرز تهیه نوعی کیک با طعم بادام را به شما آموزش می دهیم. طعم خوب بادام را در سراسر این کیک فرانسوی حس خواهید کرد.

مواد لازم:
 
  • ماست: سه چهارم پیمانه
  • شکر دانه ریز: یک و یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • آرد: یک و یک دوم پیمانه
  • پودر بادام: سه چهارم پیمانه
  • بیکینگ پودر: 3 ق چ
  • نمک: سه چهارم ق چ
  • وانیل شکری: 2 ق چ
  • روغن آفتاب گردان: سه چهارم پیمانه
  • اسانس بادام: یک دوم ق چ

مواد لازم جهت گلیز:
 
  • پودر شکر: سه چهارم پیمانه
  • بادام پرک تست شده: یک دوم پیمانه
  • رنده پوست پرتقال: 1 ق چ
  • آب پرتقال تازه: 3 ق س
  • وانیل مایع: 1 ق چ

 کیک بادام فرانسوی
 
طرز تهیه:
 
1. کف و دیواره قالب گرد به قطر 22 سانتی متر را چرب کنید.
 
2. کف قالب را کاغذ روغنی بیندازید.
 
3. بادم پرک را روی سینی فر بریزید به مدت تقریبی 10 تا 15 دقیقه (تا زمانی که بادام ها طلایی رنگ شوند) در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا تست شود و خامی آن گرفته شود.
 
4. درون کاسه همزن ماست، تخم مرغ ها، وانیل، اسانس بادام و شکر را مخلوط کنید و هم بزنید.
 
5. آرد و بیکینگ پودر و پودر بادام و نمک را درون کاسه دیگری مخلوط کرده و الک کنید و مواد بیفزایید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.
 
6. روغن آفتاب گردان را به تدریج و کم کم به مایه کیک اضافه کنید (توجه داشته باشید به تدریج) مواد را به مدت 3 دقیقه با همزن برقی بزنید تا خوب ترکیب شوند.
 
7. مایه کیک را درون قالب ریخته به مدت تقریبی 35 تا 45 دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزد.
 
8. بعد از اطمینان از پخت کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید بر روی پنجره توری خنک شود.

طرز تهیه گلیز:
 
1. در کاسه ای کوچک رنده پوست پرتقال و آب پرتقال تازه و پودر شکر و وانیل را با همزن دستی مخلوط کنید.
 
2. بعد از خارج کردن کیک از قالب و خنک شدن آن توسط قلمو سطح کیک را آغشته به گلیز کنید.
 
3. بادام پرک تست شده را روی آن بریزید تا کامل سطح کیک را بپوشاند.
 
4. سپس مقداری پودر شکر اضافی را روی سطح بادام ها الک کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
بهمن پور_داخلی3
شیرآلات زمانی_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
استخدام_4
بهمن پور_داخلی4
بهمن پور_داخلی2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
شفا_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
ایرانیان- فوتر موبایل222
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_فوتر بلفارو
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
کیان برنا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
موسسه خیریه زهرا_فوتر