حسِ خوب طعم بادام در زیر دندان ها، با کیک بادام فرانسوی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
سمپاشی امحا_1
لایکو_1
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_3
لایکو_3
اپیلاسیون نانا 3
سمپاشی امحا_3
کتاب لند_4
اپیلاسیون نانا 4
لایکو_4
سمپاشی امحا_4
سمپاشی امحا_2
اپیلاسیون نانا 2
کتاب لند_2
لایکو_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۵۲۶۳۸۸
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۹
۱۸۳۵۷
در این مطلب طرز تهیه نوعی کیک با طعم بادام را به شما آموزش می دهیم. طعم خوب بادام را در سراسر این کیک فرانسوی حس خواهید کرد.
ماهنامه کیک و شیرینی - عارفه سادات ابن الرضا: در این مطلب طرز تهیه نوعی کیک با طعم بادام را به شما آموزش می دهیم. طعم خوب بادام را در سراسر این کیک فرانسوی حس خواهید کرد.

مواد لازم:
 
  • ماست: سه چهارم پیمانه
  • شکر دانه ریز: یک و یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • آرد: یک و یک دوم پیمانه
  • پودر بادام: سه چهارم پیمانه
  • بیکینگ پودر: 3 ق چ
  • نمک: سه چهارم ق چ
  • وانیل شکری: 2 ق چ
  • روغن آفتاب گردان: سه چهارم پیمانه
  • اسانس بادام: یک دوم ق چ

مواد لازم جهت گلیز:
 
  • پودر شکر: سه چهارم پیمانه
  • بادام پرک تست شده: یک دوم پیمانه
  • رنده پوست پرتقال: 1 ق چ
  • آب پرتقال تازه: 3 ق س
  • وانیل مایع: 1 ق چ

 کیک بادام فرانسوی
 
طرز تهیه:
 
1. کف و دیواره قالب گرد به قطر 22 سانتی متر را چرب کنید.
 
2. کف قالب را کاغذ روغنی بیندازید.
 
3. بادم پرک را روی سینی فر بریزید به مدت تقریبی 10 تا 15 دقیقه (تا زمانی که بادام ها طلایی رنگ شوند) در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا تست شود و خامی آن گرفته شود.
 
4. درون کاسه همزن ماست، تخم مرغ ها، وانیل، اسانس بادام و شکر را مخلوط کنید و هم بزنید.
 
5. آرد و بیکینگ پودر و پودر بادام و نمک را درون کاسه دیگری مخلوط کرده و الک کنید و مواد بیفزایید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.
 
6. روغن آفتاب گردان را به تدریج و کم کم به مایه کیک اضافه کنید (توجه داشته باشید به تدریج) مواد را به مدت 3 دقیقه با همزن برقی بزنید تا خوب ترکیب شوند.
 
7. مایه کیک را درون قالب ریخته به مدت تقریبی 35 تا 45 دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزد.
 
8. بعد از اطمینان از پخت کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید بر روی پنجره توری خنک شود.

طرز تهیه گلیز:
 
1. در کاسه ای کوچک رنده پوست پرتقال و آب پرتقال تازه و پودر شکر و وانیل را با همزن دستی مخلوط کنید.
 
2. بعد از خارج کردن کیک از قالب و خنک شدن آن توسط قلمو سطح کیک را آغشته به گلیز کنید.
 
3. بادام پرک تست شده را روی آن بریزید تا کامل سطح کیک را بپوشاند.
 
4. سپس مقداری پودر شکر اضافی را روی سطح بادام ها الک کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی1
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
بهمن پور_داخلی3
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
بهمن پور_داخلی4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
کیان برنا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
فنی آتل_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کیان برنا_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
قالیشویی نوین_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
پارسیس_فوتر ساختمان
شفا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر
دکتر عارفی - فوتر