حسِ خوب طعم بادام در زیر دندان ها، با کیک بادام فرانسوی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
دکتر نداف کرمانی 1
فرش مرتضوی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_3
دکتر نداف کرمانی 3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 4
فرش مرتضوی_ 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
فرش مرتضوی_2
دکتر نداف کرمانی 2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۵۲۶۳۸۸
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۹
۱۸۳۲۶
در این مطلب طرز تهیه نوعی کیک با طعم بادام را به شما آموزش می دهیم. طعم خوب بادام را در سراسر این کیک فرانسوی حس خواهید کرد.
ماهنامه کیک و شیرینی - عارفه سادات ابن الرضا: در این مطلب طرز تهیه نوعی کیک با طعم بادام را به شما آموزش می دهیم. طعم خوب بادام را در سراسر این کیک فرانسوی حس خواهید کرد.

مواد لازم:
 
  • ماست: سه چهارم پیمانه
  • شکر دانه ریز: یک و یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • آرد: یک و یک دوم پیمانه
  • پودر بادام: سه چهارم پیمانه
  • بیکینگ پودر: 3 ق چ
  • نمک: سه چهارم ق چ
  • وانیل شکری: 2 ق چ
  • روغن آفتاب گردان: سه چهارم پیمانه
  • اسانس بادام: یک دوم ق چ

مواد لازم جهت گلیز:
 
  • پودر شکر: سه چهارم پیمانه
  • بادام پرک تست شده: یک دوم پیمانه
  • رنده پوست پرتقال: 1 ق چ
  • آب پرتقال تازه: 3 ق س
  • وانیل مایع: 1 ق چ

 کیک بادام فرانسوی
 
طرز تهیه:
 
1. کف و دیواره قالب گرد به قطر 22 سانتی متر را چرب کنید.
 
2. کف قالب را کاغذ روغنی بیندازید.
 
3. بادم پرک را روی سینی فر بریزید به مدت تقریبی 10 تا 15 دقیقه (تا زمانی که بادام ها طلایی رنگ شوند) در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا تست شود و خامی آن گرفته شود.
 
4. درون کاسه همزن ماست، تخم مرغ ها، وانیل، اسانس بادام و شکر را مخلوط کنید و هم بزنید.
 
5. آرد و بیکینگ پودر و پودر بادام و نمک را درون کاسه دیگری مخلوط کرده و الک کنید و مواد بیفزایید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.
 
6. روغن آفتاب گردان را به تدریج و کم کم به مایه کیک اضافه کنید (توجه داشته باشید به تدریج) مواد را به مدت 3 دقیقه با همزن برقی بزنید تا خوب ترکیب شوند.
 
7. مایه کیک را درون قالب ریخته به مدت تقریبی 35 تا 45 دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزد.
 
8. بعد از اطمینان از پخت کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید بر روی پنجره توری خنک شود.

طرز تهیه گلیز:
 
1. در کاسه ای کوچک رنده پوست پرتقال و آب پرتقال تازه و پودر شکر و وانیل را با همزن دستی مخلوط کنید.
 
2. بعد از خارج کردن کیک از قالب و خنک شدن آن توسط قلمو سطح کیک را آغشته به گلیز کنید.
 
3. بادام پرک تست شده را روی آن بریزید تا کامل سطح کیک را بپوشاند.
 
4. سپس مقداری پودر شکر اضافی را روی سطح بادام ها الک کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 1
فرش ریحان 1
فرش تارنگ_1
فرش ریحان 3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
فرش تارنگ_3
اپیلاسیون نانا 4
فرش ریحان 4
شیرآلات زمانی_4
فرش تارنگ_4
شیرآلات زمانی_2
فرش ریحان 2
اپیلاسیون نانا 2
فرش تارنگ_2
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فرش تارنگ_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
کالابرد_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
فنی آتل_فوتر
شفا_فوتر
استیل رگال_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
کالابرد_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی