سالاد بادمجان کبابی و نخود
۵۲۹۲۳۵
۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۶
۳۷۹۱۷ 
این سالاد ترکیبی از طعم حمص (هوموس) و باباقانوش را با ظاهر سالاد دارد. سس سالاد را می توانید به همراه سایر غذاهای کبابی هم میل کنید.
وب سایت آشپزباشی: سالاد بادمجان کبابی و نخود از مجموعه دستورغذایی های آنا اولسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این سالاد ترکیبی از طعم حمص (هوموس) و باباقانوش را با ظاهر سالاد دارد. سس سالاد را می توانید به همراه سایر غذاهای کبابی هم میل کنید.
 
مواد لازم:

  •     آبلیمو:  ۳ قاشق غذاخوری
  •     ارده:  ۲ قاشق غذاخوری
  •     آب : ۲ قاشق غذاخوری
  •     روغن زیتون:  ۲ قاشق غذاخوری
  •     سیر:  ۱ حبه
  •     نمک: به میزان لازم
  •     فلفل سیاه:  به میزان لازم
  •     بادمجان:  ۱ عدد متوسط
  •     فلفل دلمه ای قرمز:  ۱ عدد
  •     پیازچه:  ۲ عدد
  •     نخود: ۵۵۰ گرم
سالاد بادمجان کبابی و نخود
 
طرز تهیه:
 
1-برای تهیه ی سس سالاد، آبلیمو، ارده، آب، روغن زیتون و سیر خرد شده را با هم ترکیب کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.
 
2-گریل فر را روشن کرده و بادمجان ها را در آن برای حدود ۳ دقیقه از هر طرف کبابی کنید. آن ها را از گریل خارج کنید و از وسط نصف کنید.
 
3- بادمجان ها را به همراه چند قاشق سس در کاسه ای ریخته و کنار بگذارید تا خنک شوند.
 
4-فلفل دلمه ای، پیازچه، نخود پخته و بقیه سس را اضافه کرده و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
 
5-به سالاد کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و آن را تا زمان سرو در یخچال بگذارید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد بادمجان کبابی و نخود:

1- سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.

2- بادمجان ها را به شکل حلقه هایی با پهنای یک و نیم سانتی متر برش دهید.
 
3- فلفل دلمه ای را خرد کنید.

4- پیازچه را حلقه حلقه کنید.

5- از نخود پخته استفاده کنید. قبل از استفاده آن را آبکش کرده و خشک کنید.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
17:11 - 1396/05/21
طرز تهیه سالاد عالی بود
Iran, Islamic Republic of
14:28 - 1397/09/13
درست میکنم ای کاش خوشمزه باشه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج