۵۳۳۳۹۸
۹۹ نظر
۱۳۴۸۵
۹۹ نظر
۱۳۴۸۵
پ

طرز تهیه «کیک اسفنجی» با دستور کیک پز معروف آمریکایی

کیک اسفنجی آقای Buddy Valastro. ایشون که معروف به Cake Boss هستند از سرشناس‌ترین کیک پز‌های آمریکایی اند که با برنامه‌های بی نظیرشون تو شبکه TLC کلی طرفدار دارند.

وب سایت سوران: کیک اسفنجی آقای Buddy Valastro. ایشون که معروف به Cake Boss هستند از سرشناس ترین کیک پزهای آمریکایی اند که با برنامه های بی نظیرشون تو شبکه TLC کلی طرفدار دارند.
این کیک اسفنجی چند خصوصیت خیلی خوب دارد از جمله:
۱. خیلی خیلی پف میکنه.
۲. فقط احتیاج به ٤ تا تخم مرغ داره .
۳. زرده از سفیده جدا نمیشه و واسه همین خیلی راحت و بی دردسر درست میشه .
۴. خیلی لطیف و نرمه .
۵. کیک خیلی بافتش سبکه .
۶. پایه کیک خیلی خوبی واسه کیک های تولد، مهمونی، و عروسی هست.
اما یه نکته مهم تو درست کردن این کیک هست اینه که باید مواد خیلی خوب با هم مخلوط باشند .اگه دیدیم کیکمون خوب پف نکرده علتش می‌تونه خوب مخلوط نکردن باشه یا اگه خیلی‌ هم بزنیم در نهایت با یه کیک سنگین زمخت روبرو هستیم که همه زحمتمون به باد رفته.
خوب با این اوصاف بریم واسه درست کردن این کیک خوشمزه .
مواد لازم:

  • تخم مرغ (هم دمای اتاق) ۴ عدد
  • شکر ۲ پیمانه
  • شیر یک پیمانه
  • کره یک چهارم پیمانه
  • آرد معمولی ۲ پیمانه
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
  • نمک یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه «کیک اسفنجی» با دستور کیک پز معروف آمریکایی
طرز تهیه:
۱-قبل از آماده کردن کیک باید همه مواد کیک رو اندازه بگیریم و آماده کنار دستمون باشه چون ما باید خیلی‌ سریع کارمون رو انجام بدیم تا اون حباب های که ایجاد شده تو مایع کیک از بین نره یعنی‌ قبل از شروع کار قالبمونو آماده می‌کنیم، مواد اندازه گیری می‌کنیم و همه چی‌ آماده واسه شروع.
۲-خوب در اول کار فرمون رو روی درجه حرارت ٣٢٥ درجه فارنهایت یا ١٦٥ درجه سانتیگراد میزاریم تا گرم بشه .
۳-مواد خوشکمون رو مثل آرد، بکینگ پودر، و نمک رو خوب با هم قاطی میکنیم و یه دور الک میکنیم .
۴-تخم مرغ هارو به مدت ۴ دقیقه با درجه متوسط همزن برقی هم میزنیم .
۵-دقت کنید که نباید کمتر از ۴ دقیقه بشه این مرحله جزوه مراحل مهم این کیکه .
۶-اگه با همزن دستی این کار رو میکنید باید مداوم به مدت ۶ دقیقه هم بزنید ، توصیه میکنم که یک یاور بغل دستتون باشه که خسته شدید بدید کمکتون کنه تو هم زدن.
۷-من از غذا ساز استفاده کردم و به مدت ۴ دقیقه هم زدم.

۸-بعد از ۴ دقیقه هم زدن تخم مرغمون رنگش کرمی میشه و کمی پف کرده ، شکر رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی یا غذا ساز.
۹-با همزن دستی ۸ دقیقه هم میزنیم.
۱۰-بعد این مدت یه کرم پفی و کرم رنگی خواهیم داشت

۱۱-شیر و کره رو روی اجاق گاز یا ماکرفر میزاریم تا با هم مخلوط باشند و کره آب بشه اما حواستون باشه نباید شیر به جوش بیاد همین که کره آب شد کافیه .

۱۲-مخلوط آرد رو اضافه میکنیم و با دور کند به مدت چند ثانیه هم میزنیم تا آرد با کرممون مخلوط بشه.

۱۳-و همچین کرمی به دست بیاریم .

۱۴-مخلوط شیر و کره که گرمه رو میریزیم و باز با دور کند هم میزنیم حولوحوش کمتر از ۱ دقیقه و درحدی که موادمون یه دست بشه.

۱۵-خوب مخلوط مایع کیک رو میریزیم تو قالبی که از قبل گریس کاری و آرد پاشی کردیم .
۱۶-میزاریم تو فر داغ و تا ٢٠ دقیقه اول به هیچ عنوان در فر رو باز نمیکنیم و بعد از ٢٥ دقیقه کیک رو یه مقدار میکشیم از تو فر بیرون و با انگشتمون واسطش رو تاپ تاپ میزنیم( نوک چاقو و یا کبریت تو این مرحله واسط کیک فرو نمیکنیم چون موجب میشه همه پف کیک فرکش کنه ) اگه دیدیم شله و معلومه که هنوز نپخته, دوباره میزاریم تا یه ۷ دقیقه دیگه هم بپزه و باز دوباره چک میکنیم و این دفعه با یه چوب کبریت یا نوک چاقو وسط کیک میزنیم اگه تمیزاومد بیرون پس پخته شده.
۱۷-وقتی آماده شد میاریمش از تو فر بیرون.
۱۸-حسابی پف کرده وطی مدت زمان کوتاهی یه کوچولو از قوسی که برامده شده روش کم میشه و کیک هم سطح میشه .
۱۹- ١٠ تا ١٥ دقیقه صبر میکنیم کیک تو قالب بمونه و بعد کیک رو با یه چاقو از لبه های قالب جدا میکنیم.
۲۰-سعی‌ نکنید که کیکو برش بزنید تا زمانی‌ که کاملا خنک نشده.
۲۱-کیک اسفنجی رو همیشه با تیز‌ترین چاقوی که داریم برش می‌زنیم.
۲۲-وقتی‌ کیک سرد شد اونو لایه یه حوله یا پارچه نخی بپوشونید و تو یخچال بذارید .
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • fafarbanoo

      من درست کردم باهمین دستور.فوق العاده شد

    • سما

      درست کنم ببینم چطور میشه

    • مهدیه

      سلام من این کیک را با این دستور درست کردم خیلی خوب شد فقط مدت زمانی که تو فر باید گذاشته بشه بیشتر از اونی هست که تو دستور بالا نوشته شده من حدود چهل دقیقه تو فر گذاشتم

    • بدون نام

      میشه تو ماهیتابه درست کرد؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        ق

    • Z

      سلام ممنون از طرز تهیه اش ما فر نداریم به جاش ماکروفر داریم توی ماکروفر چقدر باید بمونه ممنون میشم دقیق بگید

    • مولود

      دستور پخت عالی بود برای اولین بار بهترین کیک اسفنجی رو درست کردن ممنوتم

    • متین

      سلام

    • مهرآسا

      سلام منم میخوام این کیکو درست کنم فقط آرد معمولی منظورتون چه آردیه؟؟؟و اینکه میشه لا به لای مواد میوه مثلا موز گذاشت؟؟؟

      پاسخ ها

      • ااا

        ااا

      • سمیرا

        میشه‌توقابلمه‌درست‌کرد

      • بدون نام

        ارد قنادی میخواد این کیک را من درست کردم عالیه بهترینه

    • کیک

      پس وانیل کو!!!!!!!!

      پاسخ ها

      • بدون نام

        منم همینو گفتم

      • بدون نام

        كيك اسفنجي كه وانيل نداره

      • بدون نام

        من كه هم با وانيل درست كردم هم بدون وانيل با وانيلش خوشمزه تر شد

    • لیلا

      عاااااااالی شد من بجای وانیل زعفران دم شده ریختم کمی هم کم شیرین کردم واقعا خوب بود ممنونم

    • مریم

      سلام خانوما...کف ظرفتونو اصلن چرب نکنید چون پف کیک رو تا حد زیادی میگیره بجاش از کاغذ روغنی برلی کف ظرف استفاده کنید.

    • آسمان

      سلام
      چرا من وقتی از کاغذ روغنی استفاده می کنم پف کیکم خیلی کم میشه

    • فاطمه

      سلام من از كاغذ روغنى استفاده كردم خيلي كم پف كرد

    • بانو

      من درست كردم اما به محض اينكه گذاشتم تو فر در عرض ٣ دقيقه روش برشته شد و تا پايان پخته شدني روش سوخت

      پاسخ ها

      • بدون نام

        دوست عزيز حتما شما گريل يعني شعله بالا رو روشن كودي

    • آرزو

      حرارت فرها با هم فرق داره. باید برطبق نوع فرتون حرارت و مدت زمانو تنظیم کنید. مخصوصا فرهای کوچیک حرارت بیشتری داره توش و باید خیلی مواظب بود

    • بدون نام

      تو توستر هم میشه درستش کرد؟

      پاسخ ها

      • سمیرا

        اره چرا نمیشه

    • بدون نام

      من کیک پز برقی دارم (قابلمه ماننده)بنظرتون اونو باید مثل فر بزارم 20 دقیقه گرم بشه بعد مواد کیکو بریزم توش یا نیازی به گرم شدن نداره؟ آخه دوست دارم خوب پف کنه

    • سبا

      نصف پیمانه کره یعنی چند گرم کره؟

    • بيسواد

      گريس كاري:))))
      لايه حوله:))))

    • ملیحه

      قالب بیست وسه سانتی برای این مواد کوچیکه
      فالب بزرگتری میخواد

    • ملیحه

      قالب بیست وسه سانتی برای این مواد کوچیکه
      فالب بزرگتری میخواد

    • مریم علیزاده

      پینانه یعنی چند گرم

      پاسخ ها

      • مهدی

        هر پیمانه مواد خشک معادل 16 قاشق غذاخوری

    • ملىکا

      جالبه من که خىلى خوشم اومد

    • ملىکا

      جالبه من که خىلى خوشم اومد

    • مرضیه

      پختم. چون دستورش راحت تر و متفاوت تر از کیک اسفنجیای دیگه بود باورم نمیشد اینقدر پف کنه. اما عالی بود. سپاس

    • ناشناس

      من بعد اشنایی با این دستور چندین باردرست کردم خیلی خوب میشه فقط شکرو حتما آسیاب کنید چون بااین دستور زیادحل نمیشه کف طرف کاغذ روغنی بدون چرب کردن دیواره

    • بدون نام

      اندازه مواد بر حسب گرم چقدر میشه؟

    • المیترا

      من درست کردم حدود یک ساعت و نیم تو فر بود و وسطشم خمیری شد

    • بدون نام

      دمای فر رو قبلش خیلی گرم کردی شوک به کیک وارد و خمیری شده

    • مرجان

      من درست کردم الان تو فره ببینم چطور درمیاد

    • مریم

      روی کیک که گنبدی میشه برای تزئین باید چه کار کنیم که سطحش صاف بشه

    • مریم

      برای روی کیک که گنبدی میشه برای تزئین باید چه کار کنیم

      پاسخ ها

      • ناشناس

        کیک صاف و توی اینترنت سرچ کن میگن حوله خیس باید دور قالب بپیچی اگه نازک دو لا باشه با سنجاق قفلی ببندی لی هم میشه ولی پارچه های دیگه نه

    • سمی

      قالب کیک چند سانتی باشه؟؟

    • لونا

      سلام .من الان دارم درست میکنم توروخدا دعا کنید خوب بشه امشب مهمون دارم آبروم نره

      پاسخ ها

      • آیدا

        خخخخ

    • ....

      درست کردم خیلی عالی شددددد فقط بجای۴۰دقیقه ۵۵دیقه پخت

    • شکیبا

      من درست عالی شدخیلی ممنون ازدستورپخت که گذاشتین وانیل هم استفاده کردم اینقدرپف کردک فکرشم نمیکررم

    • مهسا

      شکرش زیاد نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    • آیدا

      سلام من درس کردم عالی شد ممنونممممم

    • ملیکا

      خیلی ممنون از دستور پختتان

    • فاطمه

      سلام منظور از پیمانه چند گرم هست؟

      پاسخ ها

      • زهرا

        250گرم

    • زهرا

      سلام من درست کردم خیلی خوب پف کرد ولی بوی تخمرغ میده برا چی اینطوری شد؟؟ خیلی کم وانیل به تخمرغ زدم

    • زهرا

      سلام من این کیک و پختم خیلی خوب پف کرد ولی با اینکه یکم وانیل به تخمرغ زدم ولی بو تخمرغ میداد؟ برا چی اینطور شد؟؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        من درست کردم خیلی شیرینیش زیاد بود

    • سارا

      من الان کاغذ روغنی ندارم چکار کنم پفش نخوابه

    • مانا عباسی

      سلام من این کیک رو درست می کنم اصلا درست پف نمی کنه و دورش برشته و روی کیک فرو می ره و گود میشه یه شماره تماس بزارید ممنون میشم

    • بدون نام

      سلام میشه از میزان شکر کم کرد ؟؟؟ تو پف کیک اثر نمیزاره ؟؟

    • بدون نام

      سلام میشه به جای شیر اب ریخت

    • زهرا

      منم با کاغذ روغنی درست کردم ولی اصلا پف نکرد

    • بدون نام

      سلام ببخشید این کیک برای چند نفره؟ و تو قالب چند سانتی بریزیم برای کیک تولد که دو سه طبقه بشه درست کرد؟

    • ماندانا

      من تو توستر میخام درست کنم همش کیکام میسوزه چیکار کنم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        درجه تستر روی ۱۷۰ بزار مدت ۴۰ دقیقه من همیشه کیک درست میکنم عالی میشه

    • بدون نام

      ميشه بجاي كره إز ورغم جامد استفاده كرد؟

    • فیروزه

      سلام برای قالب 30*40 مواد رو باید چند برابر کنم؟

    • بدون نام

      سلام میشه به این کیک گردو یا کشمش یامیوه اضافه کرد؟

    • شیدا

      سلام.میشه ازین کیک برا سابله استفاده کرد؟برش هاش صافه؟و اینکه میشه اول شیر رو به تخم مرغ و شکر اضافه کرد که شکر حل بشه؟

    • زهرا

      ببخشيد من به اين روش كيك درست كردم و خوب پف كرد ولي روي كيك حالت خيس داشت.ممنون ميشم پاسخ بدهيد

      پاسخ ها

      • بدون نام

        شکرروحتما اسیاب کنید تادحل بشه ورویش چسبناک نشه.بعدازپخت هرنوع کیک مدتی درفرخاموش قراردهید تاحدزیادی جلو چسبناک شدنشومیگیره شکرشم حتما کم کنیدیه دلیل چسبناک شدن زیادبودن شکرشه

    • زهرا

      يعنى دو پيمانه شكر نريزيم؟منظور از پيمانه همين مقياس ليوان هاي فرانسوي دسته دار هست؟و اينكه مقدار شكر رو چقدر بريزم و مقدار أرد رو كم نكنم ديگه

      پاسخ ها

      • بدون نام

        من این کیکو چندین بارپختم مقدارشکرش زیاده ب خصوص اگرقرارباشه باخامه تزیین بشه بدون کم کردن آردمقدارشکرو یک یا یک ونیم پیمانه بریزید.من‌اوایل ک کم‌نمیکردم‌رویه و ته کیک کاملا خیس وچسبنده میشد

      • بدون نام

        یک یا یک ونیم‌پیمانه شکر بدون کم کرون ارد

    • هایدی

      سلام خسته نباشین من درست کردم خیلی شیرین شده میشه شکر کمتر ریخت؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        حتما کمتربریزید یک یا یک ونیم پیمانه اسیاب شده

    • مهنا

      پیمانه یعنی چقدر ؟؟لیوان دسته دار؟؟؟فرانسوی

    • بدون نام

      عالی عالی همه چیزش درسته. شیرینیش هم خیلی اندازه.خیلی پف میکنه .خیلی هم نسبت به کیکهای دیگه راحت تر وموادشم کم تره وکم هزینه تره.خیلی متشکرم

    • سهیلا

      بهترین کیکی بود که تا حالا خوردم عااااالی ممنون

    • ناشناس

      میشه بجای شیر اب ریخت

    • زهرا

      میشه داخل کیک پز برقی پخت ایا از کاغذ روغنی میشه استفاده کرد

    • هانيه

      بسيار داغون
      حيف موادي كه مصرف شد
      اين مطلب مسخره رو حذف كنيد

    • یه بنده خدا

      من با فر و ماکروفرمون بلد نیستم کار کنم توی قابلمه یا ماهیتابه چجوری میتونم درستش کنم لطفا راهنماییم کنید ممنونم

    • ایلین

      توی تنور میشه درست کرد

    • هانیه

      من مرتب این دستور کیک رو درست میکنم واقعا عالی حتی برا کیکهای سفارشی هم انجام دادم عالی شده

    • هانیه

      من مرتب این دستور کیک رو انجام دادم حتی برا سفارشات بیرون واقعا عالی شده ولی شکرش رو یک لیوان میزارم دو لیوان شکر خیلی شیرین میشه

    • دانیال

      من درست کردم عالی شد و زیاد پف کرد ی مقدار وانیل تو عطرو طعمش خیلی خوب میشه وقتی مواد خشکو ترکیب میکنیم وانیلم اضافه کنیم اضافه کنیم

    • بابک

      دست گلتون درد نکنه درست کردم فوق العاده بود...کارتون درسته...همیشه سبز باشید و تو کارهاتون پیروز

    • ماه منیر

      کیک و مبشه بدون هم زن درست کرد آیا خوب پف میکند بدون هم زن.

    • ارزو

      خیلی شل شد 2 ساعته تو فره هنوز نپخته

    • خاله ریزه

      منظور از آرد معمولی چه آردی هست؟

    • susan

      الان تو موادای لازمش زده پیمانه منظور چقده خب .؟!واسه کسی ک تازه کاره خب نمیدونه پیمانه چقدی باید باشه .

    • زیبا

      سلام، ببخشید من با این طرز تهیه درست کردم ولی کیک م بافت ش سفت شده، انگار کیک کهنه است، با اینکه خوب پف کرده ولی کیک م بافت ش خوب و نرم نیست، چی کار کنم تا کیک م بافت ش نرم و ترد باشه، مرسی، ممنون از راهنمایی تان

    • ناشناس

      سلام میشه توی قابلمه ی معمولی هم درست کرد؟؟؟؟؟؟

    • نازنين

      سلام منم با همين دستور درست كردم فقط بهش نمك ميوه هم اضافه كردم و توى كيك پز درست كردم عاااااااااالى شد البته از قبل درب كيك پز گذاشتم گرم شد و به مدت سى دقيقه و از شكلات تخته ايى هم براى تزيينش استفاده كردم

    • بهار

      عالیه واقعا

    • بهار

      عالیه عالی

    • بدون نام

      منم واسه تولد آقامون میخام درس کنم ..

    • بدون نام

      عالی

    • :)

      ببخشید توی کیک پز هم میشه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج