فسنجان با میگو، به جای گوشت قلقلی و مرغ!
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ریزخور_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر نداف کرمانی 1
کلاسینو_1
لاله زار مال_1
سفیر بار ساقدوش_1
زمردی_داخلی1
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نداف کرمانی 3
اپیلاسیون نانا 3
ریزخور_3
لاله زار مال_3
کلاسینو_3
زمردی_داخلی3
سفیر بار ساقدوش_4
کلاسینو_4
ریزخور_4
زمردی_داخلی4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
دکتر نداف کرمانی 4
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی 2
کلاسینو_2
سفیر بار ساقدوش_2
زمردی_داخلی2
ریزخور_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۵۳۹۶۹۰
۱۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۳
۱۸۵۵۲
فسنجان یکی از خوشمزه ترین غذاهای ما ایرانیان است که برخی با مرغ و برخی هم با گوشت قلقلی درست می کنند. با ما همراه شوید تا با دستور تهیه فسنجان با میگو شما را آشنا کنیم.
وبسایت نازخاتون: فسنجان یکی از خوشمزه ترین غذاهای ما ایرانیان است که برخی با مرغ و برخی هم با گوشت قلقلی درست می کنند. با ما همراه شوید تا با دستور تهیه فسنجان با میگو شما را آشنا کنیم.

مواد مورد نیاز:
 
  • میگو     ۲۵۰ گرم
  • جعفری و گشنیز خرد شده  ۱ پیمانه
  • پیاز   ۱ عدد
  • گردو   ۱۵۰ گرم
  • رب انار   ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر   در صورت دلخواه
  • دارچین و فلفل سیاه و زردچوبه   به مقدار لازم

 روش تهیه فسنجان میگو
 
طرز تهیه:

1. ابتدا پیاز را خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید تا سبک شود.

2. میگو پاک شده و شسته را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید و زردچوبه و فلفل سیاه و دارچین را به آن بیفزایید.

3. سپس جعفری و گشنیز خرد شده را با میگوها تفت دهید تا عطر خوبی به میگو دهد.

4. سپس گردوهای آسیاب شده را در قابلمه ای جداگانه حدود ۱۰ دقیقه حرارت دهید تا به روغن بیفتد و به مخلوط میگو و سبزی اضافه کنید.

5. رب انار را نیز در این مرحله بیفزایید و یک لیوان آب سرد را به خورشت بیفزائید.

6. میگو نیازی به پختن زیاد ندارد بنابراین همین که آب آن کمی جمع شد کافی است.

7. در این فاصله می توانید یک یا دو حبه یخ به آن بیفزائید تا حسابی به روغن بیفتد.

8. استفاده از آب سرد نیز به همین منظور است.

9. طعم این غذا باید ملس باشد.

10. چون شباهت زیادی با قلیه میگو دارد،باید ملس شود که تفاوت آن را احساس کنید.

11. اگر رب انار ترش استفاده می کنید، حتما کمی شکر به آن بیفزائید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
-
14:19 - 1396/03/11
حال به هم زنه میگو وقتی سرخ میشه ی بوی چندشی از ش بلند میشه.زهلم گتمیش
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
سوییچ ایران_1
خرید باکس 1
شیرآلات زمانی_1
عارفی_1
دکتر نائبی_1
دکتر نائبی_3
سوییچ ایران_3
خرید باکس 3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
عارفی_3
شیرآلات زمانی_3
سوییچ ایران_4
خرید باکس 4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
عارفی_4
شیرآلات زمانی_4
دکتر نائبی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
سوییچ ایران_2
خرید باکس 2
عارفی_2
دکتر نائبی_2
شیرآلات زمانی_2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
شفا_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
فنی آتل_فوتر
شفا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی بانو_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
کلینیک النا_فوتر