مطبل؛ پیش غذای ساده لبنانی با بادمجان!
۵۳۹۸۷۱
۱۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۵
۱۹۷۵۹ 
بادمجان در آشپزخانه هر ایرانی پیدا می‌شود، ما امروز پیش غذایی ساده وخوشمزه با این دوست بنفش ترتیب داده ایم!
وبسایت سیمرغ: بادمجان در آشپزخانه هر ایرانی پیدا می‌شود، ما امروز پیش غذایی ساده وخوشمزه با این دوست بنفش ترتیب داده ایم!

مواد لازم:

  • بادمجان  ۴ عدد متوسط
  • جعفری ریز شده  ۲ / ۱ لیوان
  • پیازچه ریز شده  ۲ / ۱ لیوان
  • کشک  ۱ لیوان
  • مایونز  ۱ قاشق غذاخوری
  • ارده  ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک  ۱ قاشق مرباخوری
  • آبلیمو  ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر کوبیده شده  ۲ عدد
  • روغن زیتون  ۴ قاشق غذاخوری

 مطبل (متبل)، پیش غذایی ساده و خوشمزه لبنانی با بادمجان!
 
طرز تهیه:

۱. بادمجان‌ها را شسته در سینی فر گذاشته سپس سینی را به مدت ۱ ساعت با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا بادمجان‌ها خوب بپزند و مغز آن نرم شود.

۲. بادمجان‌ها را کنار بگذارید تا خنک شوند سپس پوست آن‌ها را جدا کرده در مخلوط کن ریخته و بقیه مواد را به آن اضافه کنید و با مخلوط کنید خوب مخلوط کنید.

۳. مطبل (متبل) را در ظرفی ریخته روی آن را روغن زیتون بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید.

۴. روی مطبل (متبل) را با چند برگ نعنای تازه تزئین کنید.

نکته: این پیش غذا باید به صورت سرد مصرف شود.
برچسب ها:
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
22:48 - 1396/03/13
مایونزو کشک توش نبود ا
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج