سوپ برنج و هـــــویـــج
۵۴۲۱
۲۳ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۴
۵۵۷۱۲
یک غذایی کودکانه
ابتدا مرغ را ریز خرد کرده و با پیاز که آن را به چند قسمت تقسیم کرده‌ایم و تکه‌های فلفل دلمه‌ای داخل قابلمه‌ای گود ریخته و با کمی روغن زیتون تفت می‌دهیم.
برترین مجله اینترنتی ایران




مواد لازم:
  • پلو پخته و دم کشیده: 2 لیوان 
  • خامه صبحانه: 100 گرم 
  • سینه مرغ: 300 گرم 
  • پیاز: یک عدد 
  • فلفل دلمه‌ای:  2 تا 3 تکه کوچک 
  • نمک: به میزان دلخواه  
  • شیر: 2 لیوان  
  • آب: 2 لیوان 
  • هویج پخته و خرد شده: نصف لیوان



روش تهیه:

ابتدا مرغ را ریز خرد کرده و با پیاز که آن را به چند قسمت تقسیم کرده‌ایم و تکه‌های فلفل دلمه‌ای داخل قابلمه‌ای گود ریخته و با کمی روغن زیتون تفت می‌دهیم.  به مرغ نمک و کمی زعفران اضافه می‌کنیم . آب را داخل قابلمه ریخته و مي‌گذاريم تا مرغ بپزد. در اواخر پخت مثلا نیم ساعت بعد، پلو را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تمام مواد با هم بجوشند. شیر را وقتی که تمام مواد پختند اضافه کرده و هم می‌زنیم. سپس خامه را اضافه کرده و وقتی گرم شد، سوپ را داخل مخلوط‌كن ريخته و  دوباره آن را داخل قابلمه ریخته و در نهایت هویج پخته و خرد شده را نیز به آن اضافه کرده و هنگام سرو گرم می‌کنیم. این سوپ با آب لیمو ترش تازه سرو می‌شود.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج