طرز تهیه بوف بورگینیون؛ غذای سنتی فرانسوی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
فرش مرتضوی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
دکتر نداف کرمانی 1
فرش مرتضوی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
فرش مرتضوی_2
دکتر نداف کرمانی 2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۵۴۵۵۲۳
۲۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۶
۱۵۸۱۱
بوف بورگینیون یکی از غذاهای معروف فرانسه است که تقریبا در تمامی شهر های فرانسه سرو می شود و اصالت آن به ناحیه “بورگونی” باز می گردد. این غذا در ابتدا در جشن های خاص مردم آن نواحی سرو می شده است ولی امروزه تبدیل به غذای سنتی فرانسه شده است.
وب سایت سوران: بوف بورگینیون یکی از غذاهای معروف فرانسه است که تقریبا در تمامی شهر های فرانسه سرو می شود و اصالت آن به ناحیه "بورگونی” باز می گردد. این غذا در ابتدا در جشن های خاص مردم آن نواحی سرو می شده است ولی امروزه تبدیل به غذای سنتی فرانسه شده است.
 
مواد لازم:

  • نعناع یک دسته
  • کره ۳۰ گرم
  • جعفری یک برگ
  • روغن زیتون ۴ قاشق سوپ خوری
  • آرد ۳۰گرم
  • عصاره گوشت ۵۰ میلی لیتر
  • کرفس خرد شده ۲ برگ
  • پیاز  ۱ عدد
  • هویج (پوست کنده و به صورت دایره خرد شده) ۴ عدد
  • چربی ۱۷۰ گرم
  • گوشت سردست ۲ کیلو
  • سیر خرد شده یک بوته
  • پیاز کوچک سفید ۱۸ عدد
  • نمک و فلفل به میزان کافی
 
طرز تهیه بوف بورگینیون(غذای سنتی فرانسه)

طرز تهیه:

1. چربی را درون یک قابلمه پر از آب ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا بپزد، سپس آن را از قابلمه در آورده و خشک کنید و مجددا در داخل یک قابلمه با مقدار کمی روغن زیتون تفت دهید. گوشت گاو را به قطعات مربعی شکل ۵ سانتی متری خرد کرده و دریک قابلمه آنها را تفت دهید تا رنگ آنها عوض شود.
 
2. پیاز، هویج ها و کرفس را به قابلمه اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید.آرد را با کره مخلوط کرده تا تا خمیر یکنواختی به دست آورید و سپس آن را به مواد اضافه کرده و درب قابلمه را برای چند دقیقه ببندید.
 
3. سپس گوشت ها را برگردانده تا آن طرف آن ها نیز پخته شود. عصاره گوشت، چربی، پیاز های کوچک ،سیر و سبزیجات را اضافه کرده و به آن به اندازه ای آب اضافه کنید تا روی سطح غذا را بپوشاند.
 
4. شعله ی گاز را زیاد کرده تا به جوش بیاید. سپس درب قابلمه را بسته و به مدت ۳ ساعت اجازه دهید تا با شعله ی آرام بپزد و در این فاصله آن را چند بار به هم بزنید.
 
5. غذا هنگامی آماده است که چنگال به راحتی در گوشت وارد شود. قارچ ها را در کره سرخ کرده و پس از آماده شدن مخلوط گوشت به آن اضافه کنید و برای تزیین آن می توانید از جعفری استفاده کنید. این غذا معمولا با سیب زمینی پخته سرو می شود.
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
اپیلاسیون نانا 1
فرش ریحان 1
شیرآلات زمانی_1
فرش تارنگ_1
فرش تارنگ_3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
فرش ریحان 3
اپیلاسیون نانا 4
فرش تارنگ_4
شیرآلات زمانی_4
فرش ریحان 4
فرش ریحان 2
شیرآلات زمانی_2
فرش تارنگ_2
اپیلاسیون نانا 2
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فرش تارنگ_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر
شفا_فوتر
فنی آتل_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
کالابرد_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
استیل رگال_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
رستوران باغ بهشت _فوتر