غذاهای محلی ایران؛ از آذری‌ها تا دامغانی‌ها
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_1
دکتر ولدخانی_1
دکتر ولدخانی_3
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر ولدخانی_4
دکتر استرکی_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر ولدخانی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۵۶۴۱۷۱
۲۱ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۷
۲۵۶۸۸
در این مطلب طرز تهیه سه غذای محلی از سه منطقه مختلف کشورمان را به شما آموزش داده ایم. با ما همراه باشید.
ماهنامه سفره ایرانی: در این مطلب طرز تهیه سه غذای محلی از سه منطقه مختلف کشورمان را به شما آموزش داده ایم. با ما همراه باشید.

خورشت گردو اسفناج، غذای محلی دامغانی ها

خورشت گردو اسفناج، یکی از خورشت های مخصوص شهر دامغان است که می توانید تفاوت طعم را در آن کاملا احساس کنید. این غذا پایه ای با طعم شیرین دارد، بنابراین بهتر است از رب انار شیرین استفاده کنید.

مواد لازم:

  • گردو: 400 گرم
  • اسفناج: 1 کیلو
  • گوشت (خورشتی): نیم کیلو
  • رب انار: 1 لیوان
  • پیاز: 1 عدد
  • روغن: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم

 غذاهای محبوب و محلی ایرانی
 
طرز تهیه:

1. ابتدا پیاز را ریز خرده کرده یا رنده کنید. سپس گوشت را به صورت خورشتی خرد کرده و به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و بعد زردچوبه و فلفل را به آن بیفزایید.

2. مقداری آب به مواد بیفزایید و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید. گردو را آسیاب کرده و به مواد بیفزایید.
 
3. سپس اسفناج را شسته، خرد می کنیم و با کمی روغن تفت می دهیم و همراه با رب انار به خورشت اضافه کرده، نمک آن را به دلخواه به آن می افزاییم و فرصت می دهیم تا خورشت جا بیفتد.


 
خورشت هویج، غذای محلی تبریزی ها

مواد لازم:

  • پیاز: 1 عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه: به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپ خوری
  • گوشت ماهیچه یا ران مرغ: 500 گرم
  • آلوی خورشتی: 200 گرم
  • هویج: 500 گرم
  • زعفران (دم کرده): 2 قاشق سوپ خوری
  • آل لیمو ترش تازه: یک سوم پیمانه
  • گوجه فرنگی: 3 تا 4 عدد

 غذاهای محبوب و محلی ایرانی
 
طرز تهیه:

1. پیاز را نگینی خرد و با مقداری روغن سرخ کنید. فلفل، ادویه و زردچوبه را بیفزایید. کمی که تفت خورد، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید، سپس مرغ یا گوشت را بیفزایید و حدود یک لیتر آب روی آن بریزید.
 
2. پس از آن که آب جوش آمد، اگر از مرغ استفاده می کنید، مقداری نمک افزوده، شعله را ملایم نمایید تا مرغ نیم پز شود. حالا آلوها را که از قبل خیس خورده اند، در ظرف مرغ بریزید تا بپزند.
 
3. در این فاصله هویج را به صورت کبریتی بسیار نازک خرد و یا با استفاده از رنده مخصوص خلال کنید. سپس آن را با مقداری نمک و روغن روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا هویج کاملا سرخ شود.
 
4. دقت کنید که در ظرف بسته باشد تا هویج کاملا بپزد. بعد، زعفران دم کرده را به هویج بیفزایید سپس هویج را در خورش بریزید تا چند جوش بزند. در پایان، آب لیمو ترش را نیز اضافه کنید. اکنون خورشت را در ظرف بریزید و با چند عدد گوجه فرنگی سرخ شده تزیین کنید.
 
 
برنج کاسه ای، غذای محلی آذری ها

مواد لازم:

  • برنج: 3 پیمانه
  • ذرت: 1 پیمانه
  • نخود فرنگی: 1 پیمانه
  • هویج (خرد شده): 2 عدد
  • گوشت مرغ: 250 گرم
  • زرشک: 2 قاشق غذاخوری
  • خلال بادام: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز (خرد شده): 2 عدد
  • نمک، فلفل و ادویه: به مقدار کافی
  • روغن: به مقدار لازم

 غذاهای محبوب و محلی ایرانی
 
طرز تهیه:

1. پیاز را سرخ می کنیم، کمی زعفران به آن می زنیم و برنج خیس خورده را (بدون آب) به آن اضافه می کنیم. تخم گشنیز، زردچوبه، دارچین، پودر کاری و نمک را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. کمی روغن اضافه می کنیم.
 
2. سپس هویج، نخودفرنگی و ذرت آب پز را اضافه می کنیم (در صورت دلخواه قارچ و فلفل سبز نیز می توان اضافه کرد). سپس کمی از خلال بادام و زرشک را افزوده و 3 لیوان آب می ریزیم و می گذاریم کمی بپزد.

3. مرغ را نیز جداگانه با نمک و ادویه می پزیم. بعد در یک ظرف بزرگ چرب شده، کمی زرشک و بادام ریخته و سپس لایه لایه مخلوط برنج و مرغ پخته را اضافه می کنیم. می توانیم روی آن بادام ریخته یا با سیب زمینی رنده شده روی آن را بپوشانیم.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
23:07 - 1396/04/21
آخ ازون خورشت هویج که چقدر خوشمزست
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
سفیر بار ساقدوش_1
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
سفیر بار ساقدوش_3
سفیر بار ساقدوش_4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
شیرآلات زمانی_2
سفیر بار ساقدوش_2
استخدام_2
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
شاخه نبات_ فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
شفا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
کلینیک النا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_تزریق چربی
آیلین_فوتر کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو