سالاد سیب زمینی؛ کربوهیدرات، فیبر و پروتئین
۵۶۴۷۳۷
۲۷ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۰
۲۷۷۷۱
اگر از سالاد کاهو یا خیار و گوجه و پیاز خسته شده اید و دلتان سالادی جدید می خواهد خبر خوبی برایتان داریم. سالاد سیب زمینی یک سالاد بسیار سالم با خواص بسیار زیاد است.
وب سایت دکتر کرمانی: اگر از سالاد کاهو یا خیار و گوجه و پیاز خسته شده اید و دلتان سالادی جدید می خواهد خبر خوبی برایتان داریم. سالاد سیب زمینی یک سالاد بسیار سالم با خواص بسیار زیاد است. سیب زمینی یکی از گیاهان نشاسته ای است که به خاطر سیب زمینی سرخ کرده کمی بد نام شده. اما سیب زمینی سرشار از خواص است و کربوهیدراتی مفید دارد. سالادی که امروز دستور پختش را می خوانید، علاوه بر کربوهیدرات روی پروتئین و فیبر نیز تمرکز زیادی دارد.
 
به کار بردن دیگر سبزیجات، جدا از مواد مغذی فیبر به  سالاد اضافه کرده و مواردی مانند ماست و تخم مرغ نیز سرشار از پروتئین هستند. این ترکیب فوق العاده می تواند کمک کند برای مدت بسیار طولانی تری سیر بمانید. ظاهر سالاد بسیار جذاب است و بنابراین مورد استقبال کودکتان نیز قرار خواهد گرفت.

مواد لازم:

  • 2 عدد فلفل دلمه ای قرمز بزرگ
  • 568 گرم سیب زمینی که به مکعب های 2 سانتی برش خورده باشند.
  • 4 تخم مرغ بزرگ
  • یک سوم فنجان پیازچه ی خرد شده
  • یک چهارم فنجان سس مایونزِ کانولا
  • یک چهارم فنجان جعفری خرد شده
  • 3 قاشق غذا خوری ماست یونانی یا چکیده دو درصد چرب
  • دو قاشق غذا خوری شوید خرد شده و تازه
  • دو قاشق چای خوری سس خردل
  • یک هشتم قاشق چای خوری نمک
 
سالاد سیب زمینی

طرز تهیه:

1-فر را گرم کنید و سینی پخت را که روی آن فویل کشیده اید، در قسمت بالایی قرار دهید. فلفل ها را به دو نیم تقسیم کنید، دانه ها و محتویاتشان را خالی کنید. فلفل ها را از سمتی که بریده شده اند روی سینی قرار دهید و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که پخته شوند داخل فر قرار دهید. فلفل ها را در همان سینی با فویل بپوشانید و اجازه دهید 10 دقیقه بمانند. فلفل ها را بیرون بیاورید، پوستشان را جدا کنید. آن ها را خرد کنید و در یک کاسه متوسط قرار دهید.

2-سیب زمینی ها را داخل یک قابلمه متوسط قرار دهید. داخل قابلمه به اندازه 8 سانت آب بریزید و آن را به جوش بیاورید. شعله را تا متوسط پایین بیاورید و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نیمه پخته شوند، آنها را روی شعله نگه دارید. تخم مرغ های کامل را اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند، به پختن ادامه دهید. سیب زمینی ها را خشک کنید و تخم مرغ ها را درون آب یخ بگذارید. اجازه دهید تخم مرغ ها 10 دقیقه بمانند.

3-پیازچه ها و باقی مواد را به فلفل دلمه ای اضافه کنید، آنها را به هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. تخم مرغ های پخته شده را پوست بکنید و تکه تکه شان کنید. سیب زمینی ها را به میکس فلفل ها اضافه کنید، بهم بزنید تا به مواد آغشته شوند. تخم مرغ ها را میکس سیب زمینی اضافه کنید، به آرامی بهمشان بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند.

اطلاعات تغذیه ای:

مواد گفته شده در این دستور پخت برای چهار وعده است. هر وعده حدود یک فنجان است.

اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا است.

  • کالری: 244
  • چربی در یک وعده: 9 گرم
  • چربی اشباع در یک وعده: 1.7 گرم
  • چربی غیر اشباع در یک وعده: 4.2 گرم
  • چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 2.4 گرم
  • پروتئین در یک وعده: 10 گرم
  • کربوهیدرات در یک وعده: 30 گرم
  • فیبر در یک وعده: 6 گرم
  • کلسترول در یک وعده: 187 میلی گرم
  • آهن در یک وعده: 2 میلی گرم
  • سدیم در یک وعده: 324 میلی گرم
  • کلسیم در یک وعده: 53 میلی گرم
  • قند در یک وعده: 6 گرم
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج