طرز تهیه دلمه ها؛ قارچ، گوجه فرنگی و بادمجان
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر استرکی_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر ولدخانی_1
دکتر ولدخانی_3
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 3
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_4
دکتر ولدخانی_4
دکتر ولدخانی_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر استرکی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۵۸۲۵۸۰
۱۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۲
۳۸۲۱۰
دلمه یک غذای خوشمزه و سنتی است که معمولا در کنار غذاهای دیگر در مهمانی ها تهیه می شود. در اینجا طرز تهیه سه نوع دلمه خوشمزه را آموزش داده ایم.
ماهنامه سفره ایرانی: دلمه یک غذای خوشمزه و سنتی است که معمولا در کنار غذاهای دیگر در مهمانی ها تهیه می شود. در اینجا طرز تهیه سه نوع دلمه خوشمزه را آموزش داده ایم.
 
بادمجان شکم پر

راضیه عمادی

مواد لازم:

  • بادنجان دلمه ای: 2 عدد
  • سیر (ریز خرد شده): 1 حبه
  • آب لیمو سنگی: نصف یک عدد
  • بلغور گندم (پخته): 1 پیمانه
  • گوجه فرنگی: 3 عدد
  • زیتون (خرد شده): 10 عدد
  • برگ جعفری (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری
  • برگ نعناع (خرد شده): 5 عدد
  • پوست رنده شده لیمو سنگی: 1 قاشق چای خوری
  • رب انار: 1 قاشق سوپ خوری
  • سرکه سیب: 1 قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
  • زیره (پودر شده): به مقدار لازم
  • ماست: 2 قاشق سوپ خوری
 
 طرز تهیه دلمه ها؛ قارچ، گوجه فرنگی و بادمجان

طرز تهیه:

1. بادنجان ها را بدون این که پوست آنها را جدا کنید حدود 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید.
 
2. سیر، آب لیمو سنگی و نمک را با هم مخلوط کنید. بادنجان های کباب شده را از فر خارج کرده و پوست و مقداری از گوشت یک طرف هر یک از آنها را جدا کنید.
 
3. مخلوط سیر را به روی قسمت پوست کنده بادنجان ها بمالید. یک عدد از گوجه فرنگی ها را رنده کرده و با بلغور پخته مخلوط کنید و حدود 20 دقیقه کنار بگذارید.
 
4. 2 عدد گوجه فرنگی باقیمانده را پوست کنده و نگینی خرد کنید.
 
5. زیتون، برگ جعفری، برگ نعناع، پوست رنده شده لیمو ترش را به آن اضافه و مخلوط کنید. رب انار، سرکه سیب، روغن زیتون، نمک، فلفل قرمز و زمره را اضافه و مخلوط کنید.
 
6. مخلوط بلغور و گوجه فرنگی را نیز به مواد اضافه کنید. این مخلوط را روی بادنجان ها بریزید.
 
7. یک قاشق سوپ خوری ماست روی هر بادنجان قرار دهید و سرو کنید.



دلمه گوجه فرنگی

غزاله خالدی

میزان سرو: 8 الی 10 نفر

مواد لازم:

  • گوجه فرنگی درشت: 8 الی 10 عدد
  • بادنجان (نگینی خرد شده): 4 عدد
  • روغن زیتون: یک دوم پیمانه + 2 قاشق سوپ خوری
  • پیاز (ریز خرد شده): 1 عدد
  • سیر (ریز خرد شده): 4 حبه
  • فلفل قرمز (ریز خرد شده): 2 عدد
  • نمک: 1 قاشق چای خوری
 
 طرز تهیه دلمه ها؛ قارچ، گوجه فرنگی و بادمجان

طرز تهیه:

1. بادنجان ها را نگینی خرد کنید و در یک دوم پیمانه روغن زیتون تفت دهید تا سرخ شوند.
 
2. سپس آنها را روی دستمال کاغذی ویژه آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی شان کشیده شود.
 
3. قسمت بالای گوجه فرنگی ها را برش دهید و داخل آنها را با دقت با قاشق خالی کنید کنار بگذارید.
 
4. ظرف فر را با یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون چرب کنید و گوجه فرنگی ها را در داخل آن بچینید.
 
5. یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز، سیر، فلفل قرمز و فلفل سبز ریز خرد شده را در حدود 5 دقیقه در آن تفت دهید.

6. نمک و گوشت داخل گوجه فرنگی را اضافه کنید.
 
7. پس از چند دقیقه بادنجان سرخ شده را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر مواد را تفت دهید. ظرف را از روی حرارت بردارید.
 
8. اجازه دهید مواد خنک شود.
 
9. داخل گوجه فرنگی ها را با این مخلوط پر کنید و قسمت های رویی گوجه فرنگی ها را روی آنها بگذارید. ظرف را حدود 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا گوجه فرنگی ها بپزند. سپس سرو کنید.



دلمه قارچ و سیب زمینی

ستایش پاکدل

میزان سرو: 4 الی 6 نفر

مواد لازم:

  • سیب زمینی: 1 کیلوگرم
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • آرد: یک دوم پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): 1 قاشق چای خوری
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

مواد لازم میانی:

  • قارچ (خرد شده): 300 گرم
  • روغن: 3 قاشق سوپ خوری
  • پیاز (ریز خرد شده): 1 عدد
  • شبت (خرد شده): به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
 
 طرز تهیه دلمه ها؛ قارچ، گوجه فرنگی و بادمجان

طرز تهیه:

1. ابتدا برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. قارچ را اضافه کرده و تفت دهید تا آب قارچ بخار شود. نمک، فلفل سیاه و مقداری شبت خرد شده اضافه و مخلوط کنید.

2. سیب زمینی ها را در آب بپزید، سپس پوست آنها را بگیرید، له کنید.
 
3. تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه و مخلوط کنید. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده جدا کنید و وسط هر یک مقداری از مواد میانی قرار دهید و دوباره آنها را ببندید آنها را کف دست خود کمی پهن کرده و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
سفیر بار ساقدوش_1
سفیر بار ساقدوش_3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
سفیر بار ساقدوش_4
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_2
سفیر بار ساقدوش_2
شیرآلات زمانی_2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
فنی آتل_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
شاخه نبات_ فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
کلینیک النا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
فنی آتل_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
کیان برنا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کلینیک النا_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
آیلین_تزریق چربی
دکتر عارفی - فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
شفا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر