طرز تهیه غذاهای محلی؛ دماوند، رودبار و بوشهر
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
کلاسینو_1
لاله زار مال_1
سفیر بار ساقدوش_1
زمردی_داخلی1
اپیلاسیون نانا 1
ریزخور_1
ریزخور_3
لاله زار مال_3
سفیر بار ساقدوش_3
زمردی_داخلی3
کلاسینو_3
اپیلاسیون نانا 3
زمردی_داخلی4
سفیر بار ساقدوش_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
ریزخور_4
کلاسینو_4
سفیر بار ساقدوش_2
کلاسینو_2
لاله زار مال_2
زمردی_داخلی2
اپیلاسیون نانا 2
ریزخور_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۵۸۲۷۶۲
۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۰
۳۹۷۷۸
اگر میخواهید با غذاهای محلی شهرهای دیگر آشنا شوید، پیشنهاد میکنیم این مطلب را بخوانید.
ماهنامه سفره ایرانی: اگر میخواهید با غذاهای محلی شهرهای دیگر آشنا شوید، پیشنهاد میکنیم این مطلب را بخوانید.
 
نثار پلو

غذای محلی دماوندی ها

با غذاهای سنتی میهمانی های دماوند بیشتر آشنا شوید.

مواد لازم:

  • برنج: 6 پیمانه
  • گوشت گوسفندی بدون استخوان (ران یا ماهیچه): 1 کیلو
  • لپه: نصف پیمانه
  • آلو خشک (بدون هسته): نصف پیمانه
  • پیاز متوسط: 3 عدد
  • مخلوط پودر گل سرخ، پودر زیره، فلفل سیاه و زعفران (از هر کدام به مقدار مساوی): 1 قاشق سوپ خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • پیاز (برای پخت گوشت): 2 عدد
  • روغن: به مقدار لازم
  • زعفران (برای طعم دار کردن گوشت): به میزان لازم
 
 طرز تهیه غذاهای محلی؛ دماوند، رودبار و بوشهر


طرز تهیه:

1. سه عدد پیاز را خلال کنید و پیاز داغ را آماده کنید.

2. گوشت را تکه تکه کنید و همراه با دو عدد پیاز خرد شده و کمی زعفران بگذارید بپزد. بعد از این که گوشت پخت به آن کمی نمک اضافه کنید و بگذارید آبش تمام شود و به روغن بیفتد.

3. لپه را آب پز کنید، آلبالوها را به مدت یک ساعت خیس کنید. لپه ها و آلبالو را آبکش کنید و در یک تابه مقداری روغن بریزید و کمی تفت شان دهید. در پایان این مخلوط را به پیاز داغ اضافه کنید.

4. برنج را به شیوه معمول آبکش کنید و موقع دم کردن، مخلوط ادویه پودری را لابلای برنج بریزید و در پایان مخلوط پیاز داغ و لپه و آلبالو را روی برنج در گوشه ای از قابلمه بریزید و دم کنی را روی قابلمه بگذارید تا آماده شود.
زمان سرو برنج، مخلوط آلبالو و لپه و گوشت را روی برنج بگذارید.


 
شامی

غذای محلی رودباری ها

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده: 300 گرم
  • پیاز رنده شده: 3 عدد
  • لیمو ترش: 2 عدد
  • گوجه فرنگی: 7 عدد
  • ریحان: 20 شاخه
  • جعفری: 15 شاخه
  • گلپر: 1 قاشق مرباخوری
  • زردچوبه: 1 قاشق مرباخوری
  • روغن زیتون: 1 پیمانه
 
 طرز تهیه غذاهای محلی؛ دماوند، رودبار و بوشهر

طرز تهیه:

1. پیاز را رنده کرده آبش را بگیرید و 1 قاشق غذاخوری سر پر از پیاز را کنار گذاشته بقیه را با گوشت مخلوط کنید، کمی از گلپر را خرد کنید و به گوشت اضافه کنید و مابقی را به همراه 1 قاشق پیاز برای سس کنار بگذارید.
 
2. پوست 1 عدد لیمو را رنده کنید و به همراه آب همان یک عدد لیمو به گوشت اضافه کنید.
 
3. پس از 1 تا 2 ساعت استراحت در یخچال، گوشت را بصورت قالبی کرده و در روغن زیتون سرخ می­کنیم.
 
4. گوجه رنده شده را در روغن تفت می دهیم. سپس آب گرم به آن اضافه کرده، شامی ها را داخل آن چیده و آن را دم می‌گذاریم.
 
5. در آخر نیز میتوانید شامی ها را با ریحان و جعفری تزئین کرده و سرو نمایید.



دم پختک ماش

غذای محلی بوشهری ها

مواد لازم:

  • ماش پخته: 1 پیمانه
  • برنج: 2 پیمانه
  • سیب زمینی: 2 عدد بزرگ
  • پیاز داغ: 4 الی 5 قاشق غذاخوری
  • شوید: 250 گرم
  • زردچوبه: 1 قاشق مرباخوری
 
 طرز تهیه غذاهای محلی؛ دماوند، رودبار و بوشهر

طرز تهیه:

1. سیب زمینی را مربعی خرد کرده با کمی زردچوبه در کمی روغن با حرارت ملایم سرخ کنید. بهتر است 5 دقیقه اول در ظرف را بگذارید، ماش آب پز شده، برنج، نمک و زردچوبه را درون قابلمه ریخته و آب را اضافه می کنیم تا حدی که یک بند انگشت از برنج بالاتر باشد.

2. شوید خرد شده و کمی روغن را اضافه کرده و درب قابلمه را می گذاریم تا دم پختک روی حرارت ملایم آماده شود. ماش پلو که آماده شد در ظرف کشیده و سیب زمینی سرخ کرده و پیاز داغ را رویش می کشیم.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
سوییچ ایران_1
خرید باکس 1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
عارفی_1
شیرآلات زمانی_1
ادیب_1
خرید باکس 3
دکتر نائبی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
عارفی_3
ادیب_3
شیرآلات زمانی_3
سوییچ ایران_3
دکتر نائبی_4
ادیب_4
خرید باکس 4
شیرآلات زمانی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
سوییچ ایران_4
عارفی_4
خرید باکس 2
ادیب_2
عارفی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
شیرآلات زمانی_2
سوییچ ایران_2
دکتر نائبی_2
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
شاخه نبات_ فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شفا_فوترموبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی بانو_فوترموبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر
تنورستان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی بانو_فوتر
شفا_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران باغ بهشت _فوتر
زمردی_فوتر اصلی
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو