سالاد زردآلو کبابی با موتزارلا و ژامبون
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
سمپاشی امحا_1
کتاب لند_1
لایکو_1
لایکو_3
کتاب لند_3
سمپاشی امحا_3
اپیلاسیون نانا 3
سمپاشی امحا_4
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_4
لایکو_4
لایکو_2
اپیلاسیون نانا 2
کتاب لند_2
سمپاشی امحا_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۵۸۸۷۱۸
۱۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۷:۰۴
۳۰۴۲۴
تهیه این سالاد خیلی راحته و حتی می تونید اون رو به شکل‌های مختلفی درست کنید. مثلا به جای زردآلو از میوه‌های تابستونی دیگه مثل هلو، شلیل یا انبه استفاده کنید.
وبسایت آشپزباشی: تهیه این سالاد خیلی راحته و حتی می تونید اون رو به شکل‌های مختلفی درست کنید. مثلا به جای زردآلو از میوه‌های تابستونی دیگه مثل هلو، شلیل یا انبه استفاده کنید. همین طور می تونید از هر پنیری که دم دست دارید استفاده کنید و یا حتی پنیر رو حذف کنید. مقدار مواد سالاد به خودتون بستگی داره. اگه تهیه این سس براتون سخته ترکیب روغن زیتون و سرکه بالزامیک به تنهایی هم خوبه.
 
  مواد لازم:
 
  •      روغن زیتون به میزان لازم
  •     سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذاخوری
  •     آب ۱ قاشق چای خوری
  •     آبلیمو ۱ قاشق چای خوری
  •     عسل ۱ قاشق چای خوری
  •     سس خردل ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     پودر سیر ۱/۴ قاشق چای خوری
  •     نمک به میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
  •     زردآلو به میزان لازم
  •     سبزیهای معطر ۱ مشت
  •     پنیر موتزارلا به میزان لازم
  •     ژامبون به میزان لازم
  •     ریحان به میزان لازم
  •  
 سالاد زردآلو کبابی با موتزارلا و ژامبون
 
آماده کردن مواد برای تهیه سالاد زردآلو کبابی با موتزارلا و ژامبون:

۱- زردآلوها رو نصف کرده و هسته‌هاشون رو جدا کنید.


طرز تهیه:

  1.  برای تهیه سس سالاد، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون رو با سرکه بالزامیک، آب، آبلیمو، عسل، سس خردل، پودر سیر، یک چهارم قاشق چای خوری نمک و یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه ترکیب کنید.

  2. ماهیتابه گریل رو روی حرارت بالا گرم کنید. زردآلوها رو در کاسه‌ای بریزید و کمی روغن زیتون به اون‌ها اضافه کنید. اون‌ها رو برای چند دقیقه تا کبابی بشن، از سمت برش خورده گریل کنید.

 3. سبزی‌ها رو در بشقاب بچینید. پنیرها رو تکه تکه کنید و در چند نقطه بشقاب بذارید. برش‌های ژامبون و زردآلوهای کبابی رو هم روی سالاد بچینید. برای سرو، برگ های ریحان و سس رو روی سالاد بریزید و اون رو میل کنید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
استخدام_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
بهمن پور_داخلی3
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
فنی آتل_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
کیان برنا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران باغ بهشت _فوتر
شفا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر