طرز تهیه پاستا صدفی شکم پر
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
ادیب_4
ادیب_2
شیرآلات زمانی_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۶۰۰۶۸۵
۱۱ مهر ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۴
۲۱۱۴۴
این غذا یک غذای خوشمزه و شیک و مناسب مهمونی، مخصوصا جشن تولد کوچولوها است.
ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: این غذا یک غذای خوشمزه و شیک و مناسب مهمونی، مخصوصا جشن تولد کوچولوها است.

 میزان سرو: 4 الی 6 نفر

مواد لازم:

  • پاستای صدفی (درشت): 25 عدد
  • کره: یک دوم پیمانه
  • خامه پر چرب: 1 پیمانه
  • پنیر پارمزان (رنده شده): یک و سه چهارم پیمانه
  • سینه مرغ پخته (بدون پوست و استخوان): 450 گرم
  • پنیر ریکوتا: یک و یک دوم پیمانه
  • پنیر ماتزرلا (رنده شده): 1 پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • برگ ریحان تازه (درشت خرد شده): به مقدار لازم
  • برگ جعفری (درشت خرد شده): به مقدار لازم
 
 پاستای صدفی شکم پر

طرز تهیه:

1. ابتدا پاستا را مطابق دستورالعمل روی بسته آن بپزید تا نرم شود. برای تهیه سس آلفردو، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. خامه را به آن اضافه کنید. هنگامی که خامه شروع به جوشیدن کرد، ظرف را از روی حرارت بردارید و سه چهارم پیمانه پنیر پارمزان رنده شده به آن اضافه کرده و هم بزنید و کنار بگذارید. پنیر ماتزرلا و یک پیمانه پنیر پارمزان باقیمانده را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید. یک سوم پیمانه از این مخلوط را کنار گذاشته و بقیه را با پنیر ریکوتا، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

2. سینه مرغ پخته را ریش ریش کرده و اضافه و مخلوط کنید. نیمی از سس آلفردو را کف یک ظرف فر به ابعاد 22×32 سانتی متری بریزید. داخل پاستاهای صدفی را با مخلوط مرغ پر کنید و به صورت یک لایه در ظرف فر بچینید. سس آلفردوی باقیمانده را روی آنها بریزید و یک سوم پیمانه مخلوط پنیر کنار گذاشته شده را روی آنها بپاشید و حدود 15 الی 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا پنیر طلایی و برشته شود. در صورت تمایل روی پاستاها را با برگ ریحان و جعفری خرد شده تزیین کرده و سرو نمایید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_1
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_3
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
گروه تولیدی نیلوفر_2
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نائبی_2
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
تنورستان_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_تزریق چربی
روشا فارمسی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
اورانوس_فوتر2
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران باغ بهشت _فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
کلینیک النا_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی ثمین_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
پارسیان طب - فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر