آشنایی با سه نوع پنیر و موارد مصرف آنها در غذا
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
دکتر نداف کرمانی 1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_1
فرش مرتضوی_3
دکتر نداف کرمانی 3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
فرش مرتضوی_ 4
فرش مرتضوی_2
دکتر نداف کرمانی 2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۶۰۱۰۶۸
۳۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۷:۰۸
۱۱۹۴۵۰
در اینجا شما را با سه نوع پنیر متفاوت و پرطرفدار و موارد استفاده آنها آشنا میکنیم.
ماهنامه سفره ایرانی: در اینجا شما را با سه نوع پنیر متفاوت و پرطرفدار و موارد استفاده آنها آشنا میکنیم.
 
1. پنیر پروولون:

این نوع پنیر دارای پوسته بیرونی براق و طلایی رنگ می باشد. پنیری است کش دار و از نظر شکل و اندازه و طعم دارای گونه های متفاوتی است؛ مثلا با عطر یا بدون عطر، با طعم ملایم یا ادویه دار و تند.
 
 آشنایی با سه نوع پنیر و موارد مصرف آنها در غذا

به طور کلی سه نوع مختلف از پنیر پروولون موجود می باشد:

  • پروولون شیرین
  • پروولون تند
  •  پروولون دودی

این پنیر بسیار غنی است و در هر کیلوی آن 4700 کالری وجود دارد. همچنین دارای 45 درصد چربی و پروتئین می باشد و به عنوان دسر و برای پخت غذا قابل استفاده است و به عنوان چاشنی برای اسپاگتی های مختلف و پیتزاها و غذاهایی که در آن خمیر به کار برده اند نیز استفاده می شود و همچنین در غذاهایی که در فر تهیه می شود از خاصیت ذوب بسیار بالایی برخوردار است.
 


2. پنیر فیلا فیلا یا پنیر پیتزای انگلیسی

فیلا فیلا به معنای کش دار بودن، نوعی پنیر پروسس پیتزا می باشد. این پنیر خواص بهتری نسبت به سایر پنیرهای پیتزا دارد که به چند مورد آن اشاره می شود:
 
 آشنایی با سه نوع پنیر و موارد مصرف آنها در غذا

* پنیر فیلافیلا از خاصیت ذوب بسیار استثنایی برخوردار بوده و به راحتی بر روی پیتزا پخش شده و به هیچ وجه آب نمی اندازد.

* یکی از خواص این محصول بالا بودن طول عمر فیلافیلا در یخچال نسبت به سایر پنیرهای پیتزا می باشد که این مسئله به شرایط بهداشت و نحوه فرآیند انجام شده مناسب روی آن بر می گردد.

* حتما باید پنیر رنده شده فیلافیلا را 4 الی 5 دقیقه قبل از پایان پخت به پیتزا اضافه کرد (یعنی پس از اضافه کردن پنیر رنده شده فیلافیلا حداکثر 5 دقیقه در فر بماند.)

* پنیر فیلافیلا به علت داشتن بافت امولسیونی به هیچ وجه نباید به صورت فریز شده مصرف گردد. بهترین دما برای نگهداری این محصول 4 الی 8 درجه سانتی گراد در یخچال معمولی می باشد. چنانچه این پنیر اشتباها فریز گردد معایب زیر در هنگام پخت پیتزا پدیدار خواهد شد:

- کوتاه شدن بافت پنیر و نهایتا کاهش قابلیت کش دار شدن پنیر

- جدا شدن بیش از حد چربی در هنگام ذوب

- سوختن پروتئین ها

موارد مصرف:

پنیر فیلافیلا در پیتزا، انواع غذاهای ایتالیایی و سوپ ها مصرف می شود.
 


3. توفو

توفو پنیری است که از شیر سویا به دست می آید و اصلا کلسترول ندارد و چربی خوبی دارد. معمولا در رژیم ها می گویند از توفو استفاده کنید چون خواص خیلی زیادی دارد و می شود برای صبحانه و برای سالادها استفاده کرد.
 
 آشنایی با سه نوع پنیر و موارد مصرف آنها در غذا
 


4. پارمزان

پنیر سفید و کهن ایتالیاست که از شیر گاو تهیه شده است. پارمزان به دو نوع کهن و جوان وجود دارد. پارمزان کهن طعمی بسیار عالی دارد و بهای بیشتری نسبت به پارمزان جوان دارد.
 
 آشنایی با سه نوع پنیر و موارد مصرف آنها در غذا

موارد استفاده:

سس ها، سوپ ها، پاستاها و خوراک های با برنج و غذاهای داخل فر.
 


5. چدار

پنیری انگلیسی که تکه تکه های بریده شیر را روی هم قرار می دهند و به همین دلیل به این اسم مشهور شده است. چدار دارای چربی حدودا 48 درصد در ماده خشک است و گونه ای از آن به سبب استفاده از رنگ، نارنجی است و بهای گران تری نسبت به جدار معمولی دارد.
 
 آشنایی با سه نوع پنیر و موارد مصرف آنها در غذا
 


6. گودا

پنیر معروف هلندی است که وطن اصلی آن شهر کوچکی است به همین نام. در ابتدا از شیر خام تهیه شده است اما از اوایل قرن بیستم با شیر پاستوریزه تهیه می شود. گودا دارای 48 درصد چربی در ماده خشک است.
 
 آشنایی با سه نوع پنیر و موارد مصرف آنها در غذا

موارد استفاده:

به سبب ذوب شدن سریع برای غذاهایی که داخل فر پخته می شوند مناسب است.
 


7. موتزارلا

پنیری ایتالیایی می باشد که در ایران به اشتباه به آن مازارلا یا موزارلا گفته می شود. به سبب تولید فراوان و عدم دستیابی به شیر گاومیش از شیر گاو ساخته می شود. ایتالیایی ها از دیرباز برای پخت پیتزا از آن استفاده می کردند.
 
 آشنایی با سه نوع پنیر و موارد مصرف آنها در غذا

موارد استفاده:

چون سریع ذوب نمی شود در تهیه انواع سالادها و خوراک ها و ساندویچ های سرد استفاده می شود. ترکیب این پنیر با گوجه فرنگی، ریحان تازه و روغن زیتون از بهترین خوراکی های روزهای گرم است.
 


8. بوتر کیزه

پنیر چرب آلمانی می باشد که انواع 40، 50 و 60 درصدی چرب آن تولید می شود.
 
 آشنایی با سه نوع پنیر و موارد مصرف آنها در غذا

موارد استفاده:

به علت چربی زیاد و طعم خوب آن برای غذاهای داخل فر و رنده شده آن برای سالادهای سرد و به صورت ورقه ای برای صبحانه مناسب است.
 


9. فتا

پنیری است که سال ها در ایران تولید می شود. اصل آن با شیر گوسفند در بلغارستان و یونان تهیه می شود.
 
 آشنایی با سه نوع پنیر و موارد مصرف آنها در غذا

موارد استفاده:

ویژه سالادها و غذاهای سرد است.
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
France
09:44 - 1398/03/10
تیتر زدید سه نوع ولی در متن ۹ نوع پنیر معرفی شده!
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
اپیلاسیون نانا 1
فرش ریحان 1
فرش تارنگ_1
شیرآلات زمانی_1
فرش ریحان 3
فرش تارنگ_3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
فرش تارنگ_4
شیرآلات زمانی_4
فرش ریحان 4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
فرش تارنگ_2
شیرآلات زمانی_2
فرش ریحان 2
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
فرش تارنگ_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
استیل رگال_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
شفا_فوترموبایل
فنی آتل_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
شفا_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
کالابرد_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
قالیشویی بانو_فوتر2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
تدبیرکالا_فوتر
استیل رگال_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222