محبوب ترین غذاهای گرجستان
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر استرکی_1
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 1
لایکو_1
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_3
لایکو_3
لایکو_4
کتاب لند_4
دکتر استرکی_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_2
لایکو_2
اپیلاسیون نانا 2
کتاب لند_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۶۰۱۲۶۹
۳۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۷:۰۹
۱۹۶۷۱
در گرجستان پیش غذا و غذا نسبت به دسر اهمیت بیشتری دارد و شما می توانید هر وعده یک غذا و پیش غذای متفاوت را امتحان کنید، بدون آن که تکراری در آن وجود داشته باشد، درست برعکس ایران که به ندرت می توان غذایی غیر از انواع کباب و جوجه کباب در رستوران ها پیدا کرد.
روزنامه آسمان آبی: به گفته عبدالرضا مهاجری نژاد، مدیر کل دفتر برنامه ریزی و حمایت از توسعه معاونت گردشگری، گرجستان ششمین کشوری است که ایرانی ها بسیار به آنجا سفر می کنند.
 
بر اساس آمار سازمان گردشگری آذربایجان (GNTA)، در سال 2015، 25 هزار و 273 نفر ایرانی به گرجستان سفر کردند که این تعداد در سال 2016 به 147 هزار و 937 نفر رسید.
 
در هشت ماه مشابه در سال 2016 تعداد مسافران ایرانی گرجستان 91 هزار و 282 نفر بود. دلایل زیادی برای سفر ایرانیان به گرجستان وجود دارد. حذف ویزا، ارزانی، وجود شهر ساحلی، امکان سفر زمینی، وجود فستیوال های موسیقی و نزدیکی فرهنگی می تواند بخشی از آنها باشد.

گرجستان با سرعت زیاد به برنامه ریزی برای جذب گردشگر پرداخته است؛ کشوری که سه میلیون و 700 هزار نفر جمعیت دارد در سال 2016 تعداد گردشگران آن به 6 میلیون رسید و انتظار دارند این تعداد تا پایان امسال به بیش از هفت میلیون گردشگر برسد.
 
کشوری که غیر از محصولات کشاورزی صادرات دیگری ندارد و درآمد متوسط درآمد مردم آن حدود 300 دلار است، سعی می کند از طریق گردشگری وضعیت اقتصادی خود را بهتر کند.
 
 گرجستان خوشمزه

خانه ها در بخش قدیمی تفلیس هیچ یک بازسازی نشده اند و همگی به همان شکل اولیه حتی به صورت مخروبه حفظ شده و در حال استفاده هستند. همین طور دولت از کسانی که خانه های شان را به هتل، هاستل، کافه و رستوران تبدیل می کنند مالیات و عوارض نمی گیرد و به این ترتیب، خانه های زیادی را می توان دید که با وجود ظاهری مخروبه، از دکوراسیون داخلی زیبایی برخوردارند که آن را به فضای دلنشینی برای گردشگران تبدیل کرده است.
 
یکی از جاذبه های گردشگری گرجستان، غذاهای آن است. غذا بخش مهمی از فرهنگ گرجی هاست که خیلی خوب آن را به خارجی ها معرفی می کنند و رستوران های زیادی وجود دارد که با قیمت های مناسب غذاهای خوشمزه ای ارائه مین کنند.

در گرجستان پیش غذا و غذا نسبت به دسر اهمیت بیشتری دارد و شما می توانید هر وعده یک غذا و پیش غذای متفاوت را امتحان کنید، بدون آن که تکراری در آن وجود داشته باشد، درست برعکس ایران که به ندرت می توان غذایی غیر از انواع کباب و جوجه کباب در رستوران ها پیدا کرد و گردشگرانی که به ایران سفر می کنند در پایان سفر به نان و پنیر روی می آورند.

تنها سوغاتی خوراکی این کشور نیز «چورچ خلا» نام دارد که از شیره انگور ساخته می شود و درونش را با مغزهایی چون گردو یا فندق پر می کنند. گردو در غذاهای گرجی جای مهمی دارد و اغلب غذاهای آنها با گردو تهیه می شود. غذا در این کشور در دیس روی میز گذاشته می شود و هر کس هر قدر خواست از آن می خورد. در اینجا به تعدادی از پیش غذاها و غذاهای معروف این کشور اشاره می شود.

خینکالی

خینکالی یکی از محبوب ترین غذاهای ملی گرجستان است که با خمیر به ظاهر نپخته ای ساخته می شود که داخلش را با گوشت و ادویه پر کرده اند. خوردن خینکالی آداب خاصی دارد و آن را باید با دست خورد. البته باید آب گوجه ای را که داخل آن هست نوشید و سپس بقیه اش را خورد.
 
 گرجستان خوشمزه
 


پخالی

پخالی یکی از پیش غذاهای پرطرفدار گرجستان است که کوفته های کوچ-کی متشکل از اسفناج پخته، گردو، سیر و سرکه در آن وجود دارد که برای تزئین و مزه دار کردنش از انار یا گردو استفاده می کنند. اندازه این کوفته ها کوچک و تقریبا به قطر پنج سانتی متر است و گاه در آن از پنیر هم استفاده می کنند.
 
 گرجستان خوشمزه
 


چیکن تاباکا

مرغ سنتی گرجستان «چیکن تاباکا»ست که ابتدا برای آن که مرغ ها کاملا سرخ شوند، آنها را در کف ظرف سنتی گرجستان به نام تابه پهن کرده و بعد با استفاده از وزنه ای تکه های مرغ را فشرده می کنند. آن را با سیر و یا سس های مخصوص گرجی طعم دار می کنند.
 
 گرجستان خوشمزه
 


نادوقی

برای کسانی که پنیر دوست دارند، گرجستان یکی از بهترین جاهاست. «نادوقی» یکی از پیش غذاهایی است که در این کشور با پنیر درست می شود و در اصل یک کرپ پنیری چرب است که داخل آن با پنیر تازه، نعنا و گردو پر و به دلخواه سرآشپز بسته می شود و می توان آن را با نان خورد.
 
 گرجستان خوشمزه
 


قزل آلا با رب انار

کشور گرجستان نواحی ساحلی بسیاری دارد اما غذاهای دریایی در میان منوی غذای این کشور جای چندانی ندارد. ماهی قزل آلا با رب انار یکی از معدود غذاهای دریایی این کشور است. در این غذا ابتدا ماهی قزل آلا را کاملا سرخ کرده و سپس با سس ترش و شیرین انار سرو می کنند.
 
 گرجستان خوشمزه
 

 
خاچاپوری

خاچاپوری را می توان پیتزای گرجی نامید که پرطرفدارترین غذا و میان وعده معروف گرجستان و نماد فرهنگی این کشور است. مواد لازم برای پختن خاچاپوری را آرد، تخم مرغ، پنیر محلی و روغن تشکیل می دهند و پای ثابت همه سفره ها در خانواده های گرجی به شمار می رود و حتی به صورت سرپایی مانند پیراشکی آن را می خورند.
 
گرجستان خوشمزه
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
16:34 - 1397/09/27
گرجستان ک داره همه ایرانیارو دیپورت میکنه شام دارین از غذاهاش حرف میزنین
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی1
استخدام_1
استخدام_3
بهمن پور_داخلی3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
شفا_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
دکتر عارفی - فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
شفا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران باغ بهشت _فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
کیان برنا_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
ایرانیان-فوتراصلی222