ممنوعیت عرضه خوراکی ناسالم در بوفه های مدارس
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
کتاب لند_1
سمپاشی امحا_1
لایکو_1
اپیلاسیون نانا 1
سمپاشی امحا_3
لایکو_3
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_3
کتاب لند_4
لایکو_4
سمپاشی امحا_4
اپیلاسیون نانا 4
لایکو_2
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
سمپاشی امحا_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۶۰۳۳۱۱
۳۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۲
۱۰۵۴۸
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: عرضه مواد خوراکی ناسالم و کم ارزش که استانداردهای لازم را نداشته باشد، در بوفه مدارس ممنوع است.
خبرگزاری میزان: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: عرضه مواد خوراکی ناسالم و کم ارزش که استانداردهای لازم را نداشته باشد، در بوفه مدارس ممنوع است.
 
زهرا عبداللهی با اشاره به اهمیت نوع مواد غذایی که در بوفه مدارس عرضه می شود، افزود: همین امر منجر به تدوین دستوالعمل پایگاه تغذیه سالم مدارس شد که در سال ۹۳ به امضای وزیران آموزش و پرورش و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسید و به تمام مدارس کشور ابلاغ شد.

وی ادامه داد: طبق این تفاهم نامه، مواد خوراکی سالم و با ارزش به موادی گفته می شود که ضمن تأمین حدود ۵۰۰ تا ۳۰۰ کالری از انرژی مورد نیاز دانش آموزان، به عنوان میان وعده، مطابق با استانداردهای بهداشتی تهیه و با دارا بودن شرایط بهداشتی در پایگاه تغذیه سالم به دانش آموزان عرضه و فروخته شود.

عبداللهی تصریح کرد: مواد غذایی عرضه شده در بوفه های مدارس باید دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت، علامت استاندارد، نام و نشان کارخانه، تاریخ تولید و انقضای معتبر، ترکیبات تشکیل دهنده، ارزش غذایی و دارای پوشش سالم و تمیز باشند و به تایید کارشناسان تغذیه در معاونت های بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی کشور رسیده باشند.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: خرما، انواع مغزها (بادام زمینی، بادام، بادام هندی، فندق، پسته) کشمش، نخودچی، توت خشک، انجیر خشک، انواع ماست، انواع پنیر (پاستوریزه و استریلیزه)، میوه سالم شسته شده و ضدعفونی شده در بسته بندی های یک نفره وکیوم شده از جمله مواد غذایی سالم برای عرضه در بوفه مدارس هستند.

عبداللهی اضافه کرد: انواع میوه خشک، نوشیدنی ها همچون انواع شیر، دوغ بدون گاز، انواع آبمیوه طبیعی، آب معدنی، بیسکویت، کیک و کلوچه، بیسکویت ساده و سبوس دار و بدون کرم، کیک وکلوچه ترجیحا از نوع غنی شده و تهیه شده با روغن حاوی اسید چرب با ترانس زیر ۵ درصد، انواع آش، انواع سوپ، لوبیا، عدس پخته، حلیم، شله زرد، سمنو و فرنی به شرطی که بهداشتی و سالم تهیه و عرضه شوند از دیگر مواد غذایی سالم برای عرضه در بوفه مدارس هستند.

وی به مواد غذایی ممنوعه در بوفه مدارس اشاره و گفت: عرضه مواد غذایی همچون انواع پفک، اسنک، نوشابه های گازدار و ماءالشعیر، آدامس، شکلات، پاستیل، سوسیس، کالباس، سالاد الویه، چیپس، انواع لواشک و آلو و آلوچه (غیر بهداشتی) در بوفه های مدارس، ممنوع است .

عبداللهی به والدین و دانش آموزان توصیه کرد که میان وعده برای زنگ های تفریح را از خانه همراه خود بیاورند چرا که سالم تر هستند به عنوان مثال میوه، شیر و لقمه سالم مثل نان و پنیر و گردو، نان و تخم مرغ، نان و پنیر و خیارسبز، نان و پنیر گوجه فرنگی و نان و کره و عسل از مناسب ترین میان وعده ها برای دانش آموزان محسوب می شود.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
بهمن پور_داخلی1
شیرآلات زمانی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
بهمن پور_داخلی4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
شفا_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی بانو_فوتر2
آیلین_فوتر بلفارو
رستوران باغ بهشت _فوتر
دکتر عارفی - فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
تدبیرکالا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
پارسیس_فوتر ساختمان
شفا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
فنی آتل_فوتر
کیان برنا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر