رازهای جالب آشپزی برای خوش طعم کردن غذا
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_1
استخدام_1
دکتر استرکی_1
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 3
استخدام_3
کتاب لند_3
دکتر استرکی_4
اپیلاسیون نانا 4
استخدام_4
کتاب لند_4
استخدام_2
اپیلاسیون نانا 2
کتاب لند_2
دکتر استرکی_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۶۰۹۲۲۵
۱۴ مهر ۱۳۹۶ - ۰۷:۰۴
۳۱۵۹۷
برای همه ما پیش آمده که جایی یک غذایی خورده باشیم که تا سال ها طعم آن زیر دندان مان حس می شود. آشپزی خوب نیازمند ترفندهای خوب و کارآمد است.
وب سایت سوران: برای همه ما پیش آمده که جایی یک غذایی خورده باشیم که تا سال ها طعم آن زیر دندان مان حس می شود. آشپزی خوب نیازمند ترفندهای خوب و کارآمد است. در این مطلب رازهایی که در آشپزی به دردتان می خورد را بیان کرده ایم.

1) رب انار + مرغ
 
 ۱۰ راز جالب آشپزی برای خوش طعم کردن غذا

پس از اینکه تکه های مرغ را با آب و کمی نمک پختید، ۲ قاشق غذاخوری رب انار را با نصف لیوان پیاز سرخ شده و یک قاشق چای خوری زعفران دم کرده کمی تفت بدهید و روی مرغ ها بریزید. سپس اجازه دهید تکه های مرغ طعم دار شده به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت بمانند تا آماده خوردن شوند.
 
2) قهوه + استیک

اگر قصد درست کردن استیک یا حتی گوشت تنوری دارید، می توانید از پودر قهوه نیم کوب برای طعم دادن به گوشت استفاده کنید. ترکیب پودر قهوه اسپرسو، نمک، فلفل قرمز، پودر فلفل دلمه ای ، زیره سبز و چند دانه فلفل سیاه بهترین ترکیب برای طعم دار کردن گوشت های استیک و کبابی است.
 
3) مایونز + جوجه کباب

اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجه کباب می تواند هم طعم جوجه را دلپذیرتر کند و هم بافت آن را نرم تر، بنابراین اگر تصمیم به طبخ این غذا دارید، کمی سس مایونز قبل از طبخ تکه های گوشت به آن اضافه کنید.
 
4) آب لیمو + ماکارونی
 
 ۱۰ راز جالب آشپزی برای خوش طعم کردن غذا

خیلی ها به آب در حال جوش ماکارونی، کمی نمک اضافه می کنند. این بار به جای این کار یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه را به آب ماکارونی

اضافه کنید و هنگام سرو ماکارونی هم کمی آویشن یا پودر ریحان خشک روی آن بریزید. به این ترتیب هم حجم سدیم دریافتی را کاهش می دهید و هم طعم جدیدی را در ماکارونی تجربه خواهید کرد.

معمولاً بیشتر افراد طعم سبزی های بخارپز را دوست ندارند اما می توانید با افزودن کمی روغن کنجد و سرکه بالزامیک به سبزی های بخارپز، طعمی مطلوب به آن ها بدهید
 
5) آب سیب + کتلت

اگر می خواهید طعم کتلت شما با تمام کتلت های تمام دنیا متفاوت باشد، به جای پیاز رنده شده، از آب سیب غلیظ در تهیه مواد اولیه آن کمک بگیرید. افزودن کمی نان خشک خردشده به مواد اولیه کتلت می تواند شلی حاصل از افزودن آب سیب را نیز برطرف کند.
 
6) برنج + شامی

اگر مقداری از برنج مهمانی شب گذشته تان باقی مانده است، اصلاً نگران نباشید. شما می توانید یک لیوان برنج پخته را خوب بکوبید و با کمی گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده آن را مخلوط کنید و پس از افزودن ادویه و سبزی های معطر، یک شامی بسیار خوشمزه سر میز غذایتان بگذارید.

7 ) پنیر پیتزا + فیله سوخاری
 
 ۱۰ راز جالب آشپزی برای خوش طعم کردن غذا

معمولاً بچه ها علاقه فراوانی به خوردن فیله سوخاری و مرغ کبابی دارند. شما می توانید برای بالا بردن کالری و بهبود طعم گوشت های سوخاری از کمی پنیر پیتزای رنده شده و آب لیموی تازه استفاده کنید.
 
8 ) خامه + سوپ سفید

اگر اضافه وزن ندارید، چربی خونتان بالا نیست یا می خواهید مهمانی برگزار کنید، حتماً به سوپ های سفید خود کمی خامه هم بزنید. افزودن خامه و جعفری تازه به سوپ های سفید عطری دل پذیر و طعمی به یاد ماندنی به آن می دهد.
 
 9) پنیر صبحانه + ماکارونی

وقتی ماکارونی را پختید و در ظرف مخصوص سرو آن ریختید، کمی پنیر صبحانه روی آن رنده کنید. مطمئن باشید با این کار یک رشته ماکارونی هم ته ظرفتان باقی نخواهد ماند.
 
10) پنیر خامه ای + تخم مرغ

۲ تخم مرغ خام را خوب هم بزنید. سپس ۲ قاشق غذاخوری کره را با یک چهارم فنجان پنیر خامه ای و کمی نمک مخلوط کنید و این مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی پنیر و کره کاملاً آب شدند، تخم مرغ ها را به ظرفتان اضافه کنید و پس از هم زدن تمام مواد با یکدیگر، درِ ظرف را تا پف کردن و پختن کامل تخم مرغ ها ببندید.
 
بعد از حدود ۵ دقیقه یک املت فوق العاده خوش عطر و طعم خواهید داشت. افزودن کمی پودر آویشن به این املت، خوشمزه ترین صبحانه عمرتان را برای شما فراهم خواهد کرد.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
تاپ لپتاپ_1
بهمن پور_داخلی1
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی3
تاپ لپتاپ_3
بهمن پور_داخلی4
شیرآلات زمانی_4
تاپ لپتاپ_4
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
تاپ لپتاپ_2
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
شفا_فوترموبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
آف دکور _فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
تدبیرکالا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
آف دکور _فوتر
شفا_فوتر
کیان برنا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر