مواد لازم- گوجهفرنگي متوسط بدون پوست 4 قابشده: 3 عدد
- گشنيز يا ريحان ساطوري: 2 قاشق غذاخوري
- سس فلفل تند: به ميزان لازم
روش تهيه:
گوجه فرنگي، يكويكدوم فنجان آب، پياز، كرفس، رب گوجه فرنگي، قرص سوپ، 2قاشق غذاخوري گشنيز، شكر و سس تند را با هم مخلوط كنيد و روي حرارت به جوش آوريد سپس شعله را كم كنيد و 20 دقيقه در قابلمه را ببنديد تا كرفس و پياز بپزند. بعد از آن از روي حرارت برداريد و 10 دقيقه سوپ را خنك كنيد. سپس سوپ را در مخلوطكن نرم و سرو كنيد. ميتوانيد روي سوپ كمي گشنيز تازه ساطوري بپاشيد. (4 نفر)