سوپ گوجه‌فرنگي
۶۱۶۰
۲۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۵
۲۴۰۴۶
گوجه فرنگي، يك‌ويك‌دوم فنجان آب، پياز، كرفس، رب گوجه فرنگي، قرص سوپ، 2قاشق غذاخوري گشنيز، شكر و سس تند را با هم مخلوط كنيد.
مواد لازم

  • گوجه‌فرنگي متوسط بدون پوست‌ 4 قاب‌شده: 3 عدد
  • پياز خردشده: يك عدد
  • ساقه كرفس خردشده: يك عدد
  • رب گوجه‌فرنگي: 90 گرم
  • گشنيز يا ريحان ساطوري: 2 قاشق غذاخوري
  • قرص سوپ مرغ: 2 عدد
  • شكر: يك قاشق مرباخوري
  • سس فلفل تند: به ميزان لازم
  • آب: يك و نيم فنجان



روش تهيه:

گوجه فرنگي، يك‌ويك‌دوم فنجان آب، پياز، كرفس، رب گوجه فرنگي، قرص سوپ، 2قاشق غذاخوري گشنيز، شكر و سس تند را با هم مخلوط كنيد و روي حرارت به جوش آوريد سپس شعله را كم كنيد و 20 دقيقه در قابلمه را ببنديد تا كرفس و پياز بپزند. بعد از آن از روي حرارت برداريد و 10 دقيقه سوپ را خنك كنيد. سپس سوپ را در مخلوط‌كن نرم و سرو كنيد. مي‌توانيد روي سوپ كمي گشنيز تازه ساطوري بپاشيد. (4 نفر)
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج