طرز تهیه نان قیفی
۶۲۲۶۷۸
۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۰
۲۳۹۷۲
این نان را میتوانید با مواد دلخواه پر کنید و به عنوان فینگر فود های خوشمزه سرو نمایید.
مجله سرآشپز - بهار اسدی: این نان را میتوانید با مواد دلخواه پر کنید و به عنوان فینگر فود های خوشمزه سرو نمایید.

مواد مورد نیاز

  • آرد (الک شده): حدود 5 پیمانه
  • مایه خمیر: 1 ق س
  • شکر: 1 ق س
  • آب گرم: یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • شیر گرم: 1 پیمانه
  • روغن مایع: یک دوم پیمانه + 1 ق س
  • روغن جامد: 2 ق س

نان قیفی 

روش پخت

1.    پودر مایه خمیر و شکر را داخل آب گرم ریخته و به مدت 10 دقیقه در دمای محیط بگذارید تا پف کند.

2.    تخم مرغ، شیر گرم، مایه خمیر (عمل آمده) و مقداری آرد را با هم مخلوط کنید. سپس یک دوم پیمانه روغن مایع و بقیه آرد را به آن اضافه کرده و به وسیله دست مخلوط کنید تا خمیری حاصل شود که حالت چسبندگی داشته باشد.

3.    خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید. سپس آن را داخل کاسه ای ک از قبل با 1 قاشق سوپخوری روغن مایع چرب شده، قرار دهید و روی آن را با دستمالی بپوشانید. بعد حدود 2 ساعت در دمای محیط بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.

4.    با استفاده از وردنه ای خمیر آماده شده را به قطر 2 تا3 میلی متر روی سطح صافی باز کرده و نوارهایی از آن به طول 30 و عرض 1 تا 1.5 سانتی متر برش بزنید (اگر نوارها را کوتاه تر بگیرید، قیف های کوچک تری خواهیدداشت).

5.    دور قیف های فلزی را با مقداری روغن جامد چرب کرده و هر کدام از نوارهای خمیر را دور هر کدام از آن ها بپیچید و انتهای خمیر را با آب به قیف بچسبانید.

6.    قیف ها را در سینی چرب شده با روغن جامد چیده و به وسیله قلم مویی مخلوط 1 عدد زرده تخم مرغ و 1 قاشق سوپخوری زعفران دم کرده را روی آن ها بمالید و مقداری کنجد و سیاه دانه روی آن ها بپاشید.

7.    سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 20 دقیقه بپزید. بعد از سرد شدن قیف فلزی را با چرخش از نان جدا کرده و هر کدام را با مواد دلخواه (سالاد الویه، حلوا، پنیر و سبزی و...) پر کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج