مواد لازم :- فلفل دلمهاي قرمز خردشده: يك عدد
- روغن مايع يا روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري
- لوبيا سياه يا قرمز: 900 گرم
- جعفري ساطوري: 2 قاشق غذاخوري
- آويشن خشك كفمال: يك قاشق مرباخوري
- مرزنجوش كفمال: يك قاشق مرباخوري
- فلفل سبز تند دوديشده: يك عدد
- خامه و جعفري ساطوري: به ميزان لازم
روش تهیه :
لوبيا را يك شب تا صبح در آب بخيسانيد سپس بشوييد و استفاده كنيد. فلفل دلمهاي، پياز و سير را روي حرارت متوسط در روغن داغ 3 دقيقه سرخ كنيد. لوبيا، عصاره آب گوشت، گوجه فرنگي، فلفل سبز، جعفري، آويشن و مرزنجوش را هم اضافه كنيد. مواد را به جوش آوريد، شعله را كم كنيد و 30 دقيقه در ظرف را ببنديد تا مواد خوب بپزند. روي سوپ كمي خامه و جعفري بريزيد و سرو كنيد. (4نفر)