طرز تهیه براونی فاج ماربلد
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
فرش مرتضوی_ 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
دکتر نداف کرمانی 4
دکتر نداف کرمانی 2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
فرش مرتضوی_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۶۲۶۹۹۶
۲۷ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۶
۱۸۶۶۱
براونی فاج ماربلد، یک کیک شکلاتی با لایه های پنیری است که طعمی متفاوت و خوشمزه دارد.
ماهنامه کیک و شیرینی - معصومه خوانساری: براونی فاج ماربلد، یک کیک شکلاتی با لایه های پنیری است که طعمی متفاوت و خوشمزه دارد.

مواد لازم براونی:

  • کره: 120 گرم
  • شکر: 250 گرم
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • شکلات تلخ (ریز خرد شده): 250 گرم
  • آرد: 150 گرم
  • پودر کاکائو: 30 گرم
  • بیکینگ پودر: یک دوم ق چ
  • نمک: یک چهارم ق چ
  • وانیل: یک هشتم ق چ

مواد لازم لایه پنیری:

  • پنیر خامه ای: 120 کرم
  • کره (نرم شده): 2 ق س
  • شکر: 50 گرم
  •  تخم مرغ ریز: 1 عدد
  • آرد: 6 ق س
  • وانیل: 1 پینچ
 
 براونی فاج ماربلد

طرز تهیه براونی:

یک قالب مربعی 23 سانتی متری ترجیحا کمربندی را چرب نمایید و کف و دیواره هایش را با کاغذ روغنی بپوشانید. آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را در یک ظرف الک نمایید، شکلات ریز خرد شده و کره را در یک ظرف بر روی بخار آب ذوب کنید سپس از روی حرارت غیرمستقیم برداشته شکر را اضافه نمایید و با قاشق چوبی کمی هم بزنید تخم مرغ ها را نیز دانه دانه اضافه نمایید و هرکدام را در حد مخلوط شدن هم بزنید، وانیل را نیز بیفزایید سپس ترکیب آردی را کم کم به مواد اضافه کنید و حد مخلوط شدن هم بزنید.

سه چهارم مایع آماده را در قالب بریزید سپس مایه پنیری را بر رویش بریزید و در قسمت هایی از آن یک چهارم باقی مانده مایه براونی را بریزید و با نوک خلال دندان حالت ماربلد به براونی دهید. قالب را به مدت تقریبی 40 دقیقه در فر از پیش گرم شده به دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید سپس اجازه دهید یک ساعت در قالب خنک شود بعد با دقت از قالب خارج نمایید و بگذارید کاملا خنک شود، پس از آن که کاملا خنک شد به ابعاد دلخواه برش بزنید.

طرز تهیه مایه پنیری:

پنیر خامه ای رو کره را در یک ظرف با سرعت پایین همزن برقی در حد مخلوط شدن هم بزنید سپس شکر، تخم مرغ، وانیل و آرد را اضافه نمایید و هرکدام را در حد مخلوط شدن هم بزنید.

نکته:

1.    براونی ها به معنای قهوه ای، کیک های خیس شکلاتی هستند که در آنها از مقادیر زیاد شکلات یا پودر کاکائو استفاده می شود و ممکن است به صورت ساده باشند یا لایه ای با پنیر یا با کره بادام زمینی و... داشته باشند.

2.    گاهی در براونی ها از انواع مغزها به ویژه گردو استفاده می شود که در طعم آنها بسیار موثر است.

3.    هرچه مدت زمان پخت براونی ها طولانی تر شود بافت آنها از حالت خیس  خارج شده و به بافت کیکی نزدیک تر می شود.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
16:15 - 1397/04/16
به نظر خیلی خوب هست
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش ریحان 1
اپیلاسیون نانا 1
فرش تارنگ_1
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
فرش تارنگ_3
فرش ریحان 3
فرش ریحان 4
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
فرش تارنگ_4
فرش تارنگ_2
اپیلاسیون نانا 2
فرش ریحان 2
شیرآلات زمانی_2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فرش تارنگ_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
کالابرد_فوتر
شفا_فوتر
فنی آتل_فوتر