برای بچه ها اسنک پیتزا درست کنید
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
کتاب لند_1
لایکو_1
اپیلاسیون نانا 1
سمپاشی امحا_1
لایکو_3
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_3
سمپاشی امحا_3
سمپاشی امحا_4
اپیلاسیون نانا 4
لایکو_4
کتاب لند_4
کتاب لند_2
لایکو_2
سمپاشی امحا_2
اپیلاسیون نانا 2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۶۳۰۹۸۷
۲۴ آبان ۱۳۹۶ - ۰۷:۲۴
۲۳۸۸۴
اسنک ها انواع مختلف دارن و معمولا جز اون دسته غذاهایی هستن که همه خیلی طرفدارشن مخصوصا بچه ها که بدون هیچ بهونه گیری نوش جونش میکنن.
وب سایت دونفره: اسنک ها انواع مختلف دارن و معمولا جز اون دسته غذاهایی هستن که همه خیلی طرفدارشن مخصوصا بچه ها که بدون هیچ بهونه گیری نوش جونش میکنن. در این مطلب طرز تهیه یه اسنک آسون و خوشمزه رو براتون میذاریم که از مواد اولیه پیتزا توش استفاده شده و اگه یه موقع کوچولوهاتون هوس پیتزا کرده باشن میتونین توی خونه تا حدودی خواسته شون رو براورده کنین …
 
مواد لازم برای تهیه هر عدد اسنک پیتزا

  •     ۲ عدد نان تست
  •     ۱ برگ کالباس
  •     ۱/۲ قاشق چایخوری سیر رنده شده
  •     ۱۰ گرم کره
  •     ۲ عدد قارچ خام
  •     ۱ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا
  •     سس گوجه به مقدار لازم
  •     نمک به مقدار لازم

طرز تهیه اسنک پیتزا

مراحل تهیه اسنک پیتزا

  1. اول از همه بگم که من مقدار مواد رو بر حسب یک عدد اسنک براتون نوشتم تا بر اساس تعدادی که مد نظر دارین مقدار مواد رو زیاد کنین. حالا دور تا دور نون های تستون رو خیلی نازک میبرین تا قسمت قهوه ای و سفت نونها جدا بشه.
  2. برای اینکه نون ها یکم طعم دار بشن و از خشکی هم در بیان کره و سیر رو داخل ماهیتابه بریزین و بعد فقط یکم تفتشون بدین تا کره مزه سیر رو بگیره ولی نیازی نیست تا سیر سرخ بشه.
  3. حالا روی هر دو تا نون هر اسنک از مخلوط سیر و کره بمالین اگه از مزه سیر خوشتون نمیاد میتونین از کره خالی یا از کره با هر ادویه ی دیگه ای استفاده کنین.
  4. بعد روی سطح یکی از نون ها به اندازه کافی سس بمالین.
  5. حالا روی یکی دیگه از نون تستها پنیر پیتزارو پخش کنین.
  6. برگه کالباس رو روی پنیرها بذارین. من از کالباس گیاهی استفاده کردم تا اسنک هام سالم تر باشن.
  7. بعد داخل همون ماهیتابه ای که سیر و کره رو توش تفت دادین قارچ هایی که حلقه کردین رو بریزین و یکم نمک روشون بپاشین و تفتشون بدین.
  8. وقتی قارچها آب انداختن حرارت رو زیاد کنین تا آبشون کاملا کشیده بشه. حالا قارچ ها هم آماده هستن.
  9. قارچ هارو روی کالباس میذاریم.
  10. بعد تکه دیگه ی نون تست رو که به سس آغشته کرده بودیم رو روی این نون میذاریم.
  11. در نهایت اسنک هامون رو داخل  دستگاه ساندویج ساز میذاریم. اگه این دستگاه رو ندارین میتونین اسنک هارو بذارین داخل یه ماهیتابه نچسب (بدون روغن) و بعد روشون یه چیز سنگین بذارین مثل یه کاسه نشکن و وقتی زیرشون طلایی شد برشون گردونین، البته خوبی دستگاه ساندویج ساز اینه که اسنک هارو خوب پرس میکنه و مواد بعد از حاضر شدن از داخل اسنک ها بیرون نمیریزه.
  12. وقتی اسنک ها طلایی شدن از دستگاه بیرونشون میاریم و به دو نیم تقسیمشون میکنیم.
  13. حالا اسنک های ما حاضرن و میتونیم با سس مورد علاقمون سروشون کنیم … نوش جون
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
16:09 - 1397/08/28
اگه اسنک نبود من چی می خوردم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
بهمن پور_داخلی1
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی4
استخدام_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
شیرآلات زمانی_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
استخدام_2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
کیان برنا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
ایرانیان-فوتراصلی222
تدبیرکالا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
شفا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران باغ بهشت _فوتر
کیان برنا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر