سه روش درست‌کردن یک استیک خوشمزه
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
لاله زار مال_1
کلاسینو_1
زمردی_داخلی1
دکتر نداف کرمانی 1
ریزخور_1
اپیلاسیون نانا 1
ریزخور_3
کلاسینو_3
زمردی_داخلی3
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر نداف کرمانی 3
زمردی_داخلی4
کلاسینو_4
ریزخور_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر نداف کرمانی 4
لاله زار مال_4
ریزخور_2
زمردی_داخلی2
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
کلاسینو_2
دکتر نداف کرمانی 2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۶۳۱۶۵۴
۱۹ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۳
۲۶۵۴۰۷
استیک یکی از ساده‌ترین و بهترین غذا‌هایی است که می‌توانید با گوشت بپزید. این غذا به کار زیادی نیاز ندارد و حتی سس‌ها و ادویه‌های اضافی می‌تواند طعم طبیعی گوشت را از بین ببرد.

برترین‌ها: استیک یکی از ساده‌ترین و بهترین غذا‌هایی است که می‌توانید با گوشت بپزید. این غذا به کار زیادی نیاز ندارد و حتی سس‌ها و ادویه‌های اضافی می‌تواند طعم طبیعی گوشت را از بین ببرد. راه‌های زیادی برای پختن استیک وجود دارد تا دقیقا به همان نتیجه‌ای که می‌خواهید برسید. در این جا سه روش را با هم مرور می‌کنیم:

مواد لازم:

  • گوشت بدون استخوان
  • نمک و فلفل

با استفاده از گریل:

گریل کردن در فضای باز طعم دودی به استیک شما می‌دهد. افراد زیادی حاضرند قسم بخورند که استیک کبابی با کمی نمک و فلفل یکی از بهترین غذا‌های طبیعت است. استیک‌های بی استخوان به طور طبیعی نرم و لطیف هستند و فقط باید از بیرون کباب شوند تا خوشمزه و آبدار بمانند. بسته به نوع گریلتان می‌توانید طعم‌های مختلفی به استیکتان بدهید.

سه روش درست کردن یک استیک خوشمزه

گاز پروپان: گریل‌های گازی طعم کمی به گوشت می‌دهند، اما کنترلشان راحت است. می‌توانید دما را با یک دستگیره کوچک تنظیم کنید و به شما اجازه می‌دهد فرآیند پختن را به راحتی کامل کنید. هم چنین بسیار سریعتر از زغال یا چوب گرم می‌شوند.

زغال چوب: زغال به سرعت روشن داغ می‌شوند و طعم دودی خوبی به گوشتتان می‌دهد.

چوب: تکه‌های چوب بلوط یا گردو، بهترین طعم طبیعی را به گوشتتان می‌دهد، اما روشن کردن و نگه داشتن آتش با آن‌ها سخت است. بسیاری از افراد از مخلوط چوب و زغال استفاده می‌کنند که راحت‌تر است.

دما را از قبل تا حد متوسطی افزایش دهید. اگر از زغال یا چوب استفاده می‌کنید ممکن است ۳۰ تا ۴۰ دقیقه طول بکشد، اما اجاق‌های پروپان تنها چند دقیقه زمان می‌برند. اگر دماسنج دارید، باید دمای داخل گریل را به ۴۰۰ درجه فارنهایت برسانید. هرچه استیک نازک‌تر باشد دمای گریل باید بالاتر باشد، زیرا شما نمی‌خواهید داخل استیکتان کاملا بپزد قبل از اینکه بیرون آن خوب قهوه‌ای و کباب شود.

سه روش درست کردن یک استیک خوشمزه

ضخامت ۱.۳ سانتیمتر: ۲۲۰ تا ۲۳۰ درجه سانتیگراد. نباید بتوانید دستتان را بیش از ۳ ثانیه داخل گریل نگه دارید.

ضخامت ۱.۹ تا ۲.۵ سانتیمتر: ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد. نباید بتوانید دستتان را بیش از ۴ یا ۵ ثانیه داخل گریل نگه دارید.

ضخامت ۲.۵ تا ۳.۸ سانتیمتر: نباید بتوانید دستتان را بیش از ۵ یا ۶ ثانیه داخل گریل نگه دارید.

وقتی اجاق در حال گرم شدن است، استیکتان را به نمک و فلفل آغشته کنید. حقیقت این است که بیشتر استیک‌ها فقط با کمی نمک و فلفل خوشمزه می‌شوند؛ بنابراین نصف قاشق غذاخوری نمک و فلفل برای دو طرف استیک کافیست. سپس آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا گریل گرم شود.

سه روش درست کردن یک استیک خوشمزه

برای اینکه میزان نمک را بدانید، تصور کنید نمک برف و استیک جاده آسفالت است، شما می‌توانید جاده را ببینید، اما برف بیشتر سطح آن را پوشانده است.

سعی کنید از نمک‌هایی که مثل نمک دریایی دانه‌های بزرگتری دارند و طبیعی هستند استفاده کنید.

استیک را روی حرارت مستقیم گریل قرار دهید. شما می‌خواهید از بیرون ترد شود، و بافت و طعم نرم و کاراملی داشته باشد. استیک را روی شعله بگذارید و بروید. در برابر وسوسه ناخنک زدن و برگرداندن و حرکت دادن مقاومت کنید.

سه روش درست کردن یک استیک خوشمزه

هر طرف استیک را روی حرارت مستقیم به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزید. باید وقتی آن‌ها را برمی گردانید قهوه‌ای شده باشند. اگر سیاه شوند گریل خیلی داغ است؛ بنابراین باید استیک را برگردانید، حرارت را کم کنید یا زمان کمتری بپزید. اما اگر گوشتتان هنوز صورتی است یعنی حرارت کافی نیست بنابراین یا حرارت را زیاد کنید یا بگذارید ۲ یا ۳ دقیقه بیشتر بماند.

سه روش درست کردن یک استیک خوشمزه

هر طرف استیک‌های نیم پز متوسط باید حدود ۷ دقیقه پخته شود.

استیک‌های متوسط باید حدود ۱۰ دقیقه پخته شود.

برای اینکه استیکتان خوب بپزد باید هر طرف را ۱۰ دقیقه حرارت دهید و سپس روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا کاملا پخته شود.

از انبر برای برگرداندن استیک استفاده کنید، سوراخ کردن و برداشتن با چنگال آب آن را خارج می‌کند.

استیک را از روی حرارت مستقیم برداشته و روی حرارت غیرمستقیم بگذارید تا به پختگی دلخواه شما برسد. در اجاق‌های زغالی دریچه را برای کنترل دود باز یا بسته کنید، هرچه محکم‌تر ببندید گوشت دودی‌تر می‌شود.

سه روش درست کردن یک استیک خوشمزه

استیک نیم پز: ۵۴ تا ۵۷ درجه سانتیگراد. بعد از برگرداندن هر طرف فورا بردارید.

نیم پز تا متوسط: ۶۰ درجه سانتیگراد. یک دقیقه طولانی‌تر از استیک نیم پز در هر طرف

متوسط: ۶۸ درجه سانتیگراد. اجازه دهید یکی دو دقیقه دیگر روی حرارت مستقیم بماند.

پخته: ۷۴ درجه سانتیگراد. اجازه دهید ۳ - ۴ دقیقه دیگر روی حرارت غیرمستقیم بماند.

بعد از خارج کردن از گریل اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند. این باعث می‌شود طعم و آبداری آن حفظ شود در صورتی که اگر فورا ببرید، خارج می‌شود. یک قطعه فویل آلومینیومی را روی استیک بکشید و قبل از بریدن چند دقیقه بگذارید بماند.

سه روش درست کردن یک استیک خوشمزه


۲- با استفاده از اجاق گاز

اگر می‌خواهید روی اجاق گاز بپزید استیک نازک تری انتخاب کنید که حدود ۲. ۵ سانتیمتر قطر داشته باشد. با این کار می‌توانید بیرونش را کاملا ترد و داخلش را کاملا مغزپخت کنید. اگر استیکتان ضخیم‌تر باشد، باید آن را روی حرارت کم و به مدت طولانی تری بپزید.

سه روش درست کردن یک استیک خوشمزه

استیک را ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قبل از یخچال بیرون بگذارید و در دمای اتاق قرار دهید تا سرد نباشد و سریعتر بپزد.

سه روش درست کردن یک استیک خوشمزه

روی استیک نمک و فلفل بپاشید. نمک با دانه‌های درشت‌تر بهتر است، چون زمان کمتری برای حل شدن در گوشت نیاز دارد.

سه روش درست کردن یک استیک خوشمزه

یک ماهیتابه بزرگ چدنی را روی حرارت متوسط قرار دهید. نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون در آن بریزید و ظرف را با آن چرب کنید. روغن باید کمی دود کند. برخی آشپز‌ها از روغن نارگیل استفاده می‌کنند که طعم ملایمی دارد، اما دیرتر دود می‌کند و باعث می‌شد بیرون استیکتان واقعا بپزد. اگر ماهیتابه چدنی ندارید می‌توانید از ماهیتابه معمولی استفاده کنید، اما ممکن است به روغن بیشتری نیاز داشته باشید.

سه روش درست کردن یک استیک خوشمزه

استیک را داخل ماهیتابه بیندازید و هر طرفش را ۳ - ۴ دقیقه بپزید یا تا زمانی که قهوه‌ای شود. اگر استیک را برگرداندید و هنوز صورتی بود، اجازه دهید همان طرفی که بود بماند تا زمانی که ترد و قهوه‌ای شود.

سه روش درست کردن یک استیک خوشمزه

حرارت را تا متوسط رو به کم کاهش داده و اجازه دهید تا حد دلخواهتان بپزد. اگر دماسنج گوشت دارید می‌توانید از این راهنما استفاده کنید:


سه روش درست کردن یک استیک خوشمزه

استیک نیم پز: ۵۴ تا ۵۷ درجه سانتیگراد. بعد از برگرداندن هر دو طرف فورا از ظرف دربیاورید.

نیم پز تا متوسط: ۶۰ درجه سانتیگراد. یک تا ۳ دقیقه طولانی‌تر از استیک نیم پز در هر طرف

متوسط: ۶۸ درجه سانتیگراد. اجازه دهید هر طرف ۳ - ۵ دقیقه دیگر بپزد.

پخته: ۷۴ درجه سانتیگراد. اجازه دهید هر طرف ۵ - ۷ دقیقه دیگر بپزد.

بعد از خارج کردن از گریل اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند. این باعث می‌شود طعم و آبداری آن حفظ شود در صورتی که اگر فورا ببرید از آن خارج می‌شود. یک قطعه فویل آلومینیومی را روی استیک بکشید و قبل از بریدن بگذارید چند دقیقه بماند.

سه روش درست کردن یک استیک خوشمزه


۳- طعم متفاوت

می‌توانید ۳۰ دقیقه قبل از پخت چاشنی‌های خشک را امتحان کنید تا طعم خوبی به آن بدهید. ادویه‌های زیر را همراه با نصف قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید و سپس هر دو طرف گوشت را به آن آغشته کنید. از هر ادویه مقدار ۱ تا ۱ و نیم قاشق غذاخوری کافیست. از ترکیب و مطابقت آن‌ها نترسید. این مواد برای ۲ تا ۳ استیک کافی هستند.
سه روش درست کردن یک استیک خوشمزه

  • پودر پیاز، پاپریکا، پودر چیلی، پودر سیر
  • رزماری، آویشن، پونه کوهی، پودر سیر
  • شکر قهوه ای، پودر چیلی، پاپریکا، پودر سیر، پودر قهوه

از یک ماریناد‌تر برای مرطوب و خوش طعم کردن استیکتان استفاده کنید. مارینادهای‌تر معمولا باید یک شب بمانند؛ بنابراین اگر در دقیقه آخر از آن‌ها استفاده کردید، انتظار عطر و طعم زیاد نداشته باشید. اسید ماریناد‌های مرطوب (سرکه، آبلیمو و ...) برخی از بافت‌ها را تجزیه می‌کند و گوشت را تردتر می‌کند. اما مراقب باشید که اسید بیش از حد هم استیک را خراب می‌کند. استیک را همراه ماریناد در یک کیسه بریزید و یک شب در یخچال بگذارید تا بهترین نتیجه را بگیرید. ادویه‌ها و ترکیبات مختلف را امتحان کنید تا ماریناد دلخواهتان را پیدا کنید.
سه روش درست کردن یک استیک خوشمزه

یک سوم پیمانه سویا سس، روغن زیتون، آبلیمو، سس ورچسترشایر، ۱ - ۲ قاشق غذاخوری پودر سیر، ریحان خشک، جعفری، رزماری، فلفل سیاه

یک سوم پیمانه سرکه، نصف پیمانه سویا سس، یک پیمانه روغن گیاهی، ۳ قاشق غذاخوری سس ورچسترشایر، ۲ قاشق غذاخوری خردل، ۲ - ۳ حبه سیر خرد شده، ۱ قاشق غذاخوری فلفل سیاه

یک تکه کره را روی استیک قرار دهید. کره می‌تواند به داخل گوشت نفوذ کند و طعم و مزه و رطوبت آن را بهتر کند. هم چنین می‌توانید از کره ترکیبی استفاده کنید. برای ساخت کره ترکیبی ۶ قاشق غذاخوری کره را با سبزیجات زیر در مخلوط کن بریزید و سپس مخلوط را در فریزر بگذارید تا زمانی که بخواهید روی استیک استفاده کنید:

سه روش درست کردن یک استیک خوشمزه

  • ۱ قاشق چایخوری آویشن، مریم گلی، رزماری
  • ۲ - ۳ حبه سیر خرد شده
  • ۱ قاشق چایخوری پودر چیلی، فلفل قرمز، گشنیز

اکثر استیک‌ها خودشان یک وعده غذایی خوشمزه هستند، اما می‌توانید چیز دیگری روی آن‌ها اضافه کنید تا خوشمزه‌تر شوند. مثل:

سه روش درست کردن یک استیک خوشمزه

  • پیاز، فلفل و قارچ
  • پیاز سرخ شده
  • پنیر

منبع: wikihow

الهام مظفری
انتشار یافته: 6
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
14:00 - 1398/04/19
مچکرم،متن و تصاویر به نظر خیلی جذاب میومد،امیدوارم خودشم همینقدر جذاب و دلربا باشه
Iran (Islamic Republic of)
17:44 - 1398/04/22
عالی بود ..... این اصطلاحات جدید چیه برتربن ها در قسمت آشپزی میزارید ؟! مثلا ماریناد یا همون (ابلیمو سرکه ) و سس تزاتیکی یا همون ( ماست و خیار ) کلاس کار رو میخواین ببرید بالا آره
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۸
دقیقاَ، می‌خوان بگن ما خیلی چیز بلدیم!
بدون نام
Australia
۰۷:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۷
اینها اصطلاحات انگلیسی آشپزی هستند و چون این غذا از غذاهای آمریکایی هست اصطلاحات خودش رو هم به کار برده همراه با ترجمه.
Netherlands
14:55 - 1398/07/14
سلام با تشکر از توضیحات ، سوالم اینه که وقتی استیک آب میندازه داخل ماهیتابه حرارتش رو باید ببریم بالاتر تا ابش تبخیر بشه یا اینکه با همون حرارت قبلی باشه؟ و اینکه چرا زمانی که داره میپزه و درست میشه خیلی ترد تر هست و وقتیکه کاملا درست شد و رنگش هم تغییر کرد سفت میشه کمی
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۷
سلام فکر میکنم وقتی حرارت اولیه کم باشه آب میندازه و سفت میشه.باید ظرف کاملا داغ بشه بعد استیک رو بندازید که آب نیندازه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سوییچ ایران_1
دکتر نائبی_1
شیرآلات زمانی_1
خرید باکس 1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
عارفی_1
سوییچ ایران_3
خرید باکس 3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
دکتر نائبی_3
عارفی_3
شیرآلات زمانی_3
عارفی_4
سوییچ ایران_4
دکتر نائبی_4
شیرآلات زمانی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
خرید باکس 4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
شیرآلات زمانی_2
عارفی_2
دکتر نائبی_2
خرید باکس 2
سوییچ ایران_2
زمردی_فوتر موبایل اصلی
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
دارو سازی عبیدی - فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
زمردی_فوتر اصلی
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
دارو سازی عبیدی - فوتر
شفا_فوتر
فنی آتل_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
تدبیرکالا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر