۱۶۲۴۲۷۳
۰
۰
پ

دیدار احساسی جواد عزتی با نوزاد «دردسرهای عظیم» پس از ۱۲سال!

ساحل بکرانی هنگام فیلمبرداری فصل اول سریال «دردسرهای عظیم» تنها ۷ ماه داشت و با بازی در این مجموعه شناخته شد. او پس از آن در سریال «قرعه» نیز ایفای نقش کرد.

برترین‌ها: تصاویر دیدار احساسی جواد عزتی با ساحل بکرانی، بازیگر نوزاد «دردسرهای عظیم»، پس از ۱۲ سال را در ادامه مشاهده می‌کنید.

ساحل بکرانی هنگام فیلمبرداری فصل اول سریال «دردسرهای عظیم» تنها ۷ ماه داشت و با بازی در این مجموعه شناخته شد. او پس از آن در سریال «قرعه» نیز ایفای نقش کرد.

حالا پس از گذشت ۱۲ سال، جواد عزتی و ساحل بکرانی در حاشیه اکران مردمی فیلم سینمایی «بورسیه» با یکدیگر دیدار کردند.

فرمول راه اندازی کسب و کار پولساز در شرایط غیرممکن👈🏻🔥 جمعه، 8/8 با پیام بهرام‌پور

ثبت نام رایگان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج