آموزش گام به گام تهیه پاکورای سیب زمینی
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
شیرآلات زمانی_1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
شیرآلات زمانی_3
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 3
لاله زار مال_3
لاله زار مال_4
ادیب_4
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_2
لاله زار مال_2
شیرآلات زمانی_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۶۳۴۴۰۳
۰۴ آذر ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۶
۵۱۸۷۹
پاکورای سیب زمینی یک غذای سرخ شده و انتخاب همیشگی بیشتر هندی هاست.
برترین‌ها - ترجمه از الهام مظفری: پاکورای سیب زمینی یک غذای سرخ شده و انتخاب همیشگی بیشتر هندی هاست. این پاکورای خوشمزه طلایی را می‌توانید به راحتی با این راهنمای تصویری گام به گام درست کنید.
 
طرز تهیه پاکورای سیب زمینی 

مواد لازم:

  • ۱ عدد سیب زمینی بزرگ
  • نیم پیمانه آرد نخودچی
  • نمک به مقدار لازم
  • زرد چوبی به مقدار لازم
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز (اختیاری)
  • آب به مقدار لازم
  • ۴۰۰ میلی لیتر روغن گیاهی برای سرخ کردن

آموزش گام به گام تهیه پاکورای سیب زمینی 
 


طرز تهیه:

سیب زمینی را پوست بکنید و ورقه ورقه کنید.
 
طرز تهیه پاکورای سیب زمینی 

در یک کاسه، آرد نخودچی، نمک، زردچوبه و یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی را ترکیب کنید. فلفل قرمز را هم در صورتیکه مایلید در این قسمت اضافه کنید.
 
طرز تهیه پاکورای سیب زمینی 

به تدریج آب را اضافه کنید تا یک خمیر نسبتا غلیظ درست شود.
 
طرز تهیه پاکورای سیب زمینی 

روغن را در ماهیتابه داغ کنید. روغن باید بسیار داغ شده باشد. هر سیب زمینی را داخل خمیر بزنید و سرخ کنید تا زمانی که طلایی شود.
 
طرز تهیه پاکورای سیب زمینی 
 
پاکورا را با سس کچاپ یا چتنی گشنیز میل کنید.
 


مواد لازم برای چتنی گشنیز:

  • ۲۰۰ گرم گشنیز تازه
  • ۴ عدد فلفل چیلی سبز
  • یک چهارم پیمانه آب لیموی تازه
  • روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک به مقدار لازم
  • ۱ عدد پیاز کوچک
  • ۴ حبه سیر متوسط
  • ۱ قاشق چایخوری پوره زنجبیل تازه
  • ۱ قاشق مربا خوری پودر زیره سبز

طرز تهیه پاکورای سیب زمینی 

طرز تهیه:

همه موارد را در مخلوط کن بریزید و حسابی پوره کنید و اگه چتنی کمی سفت بود مقدار کمی آبلیمو به آن اضافه کنید.

نکته:‌
  • می‌توانید این چتنی را خشک درست کنید و یا با اضافه کردن کمی آبلیمو آن را رقیق‌تر کنید.
  • این چتنی را توی یک ظرف در بسته شیشه‌ای می‌توانید تا ۱ هفته در یخچال و به مدت ۱ تا ۲ ماه در فریزر نگه داری کنید.
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
11:58 - 1397/07/21
ميشه بجاي ارد نخودچي از ارد سفيد استفادع كرد؟
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
دکتر نائبی_2
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر بلفارو
روشا فارمسی_فوتر
اورانوس_فوتر2
روانشناسی مرهم_ فوتر
تنورستان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
پارسیان طب - فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر