دسر کادایف کارامل، شیک و باکلاس
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
کتاب لند_1
سمپاشی امحا_1
اپیلاسیون نانا 1
لایکو_1
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 3
لایکو_3
سمپاشی امحا_3
کتاب لند_4
سمپاشی امحا_4
اپیلاسیون نانا 4
لایکو_4
اپیلاسیون نانا 2
سمپاشی امحا_2
لایکو_2
کتاب لند_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۶۳۵۰۱۰
۲۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۷:۱۸
۲۰۰۹۳
خیلی از ما وقتی که قراره یک مهمونی بپا کنیم و بخوایم از تنوع خوبی توی غذا و حتی دسر هامون برای پذیرایی داشته باشیم دنبال گزینه هایی هستیم که بی دردسر تر باشن و اینکه در ظرفی که اون رو تهیه کردیم سرو بشن.
وب سایت دونفره: خیلی از ما وقتی که قراره یک مهمونی بپا کنیم و بخوایم از تنوع خوبی توی غذا و حتی دسر هامون برای پذیرایی داشته باشیم دنبال گزینه هایی هستیم که بی دردسر تر باشن و اینکه در ظرفی که اون رو تهیه کردیم سرو بشن.به همین دلیل در تهیه دسر ها هم بهتر هست انتخابمون دسر های لیوانی که به صورت تکنفره سرو میشن باشه و یا دسر هایی که در حجم بیشتر و ظرف های بزرگتر تهیه میشن. امروز هم تصمیم گرفتم با طرز تهیه دسری که از ترکیب کارامل و کادایف و فیلینگ پنیری تهیه میشه در خدمتتون باشم.
 
مواد لازم برای تهیه دسر کارامل کادایف

  •     کره 50 گرم
  •     کرم کارامل 1 بسته
  •     کادایف 100 گرم
  •     شیر 2 پیمانه + 1/4 پیمانه
  •     شکر 1/4 پیمانه
  •     بیسکوئیت بتی پور به میزان لازم
  •     خامه فرم گرفته 1 پیمانه
  •     پنیر خامه ای بدون نمک 1/2 پیمانه
 طرز تهیه دسر کادایف کارامل
 
مراحل تهیه دسر کارمل کادایف

  1. همونطور که در مواد مورد نیاز دیدم ما برای تهیه این دسر به کادایف یا رشته شعریه نیاز داریم. برای تهیه کادایف به فروشگاه های معتبر لوازم قنادی مراجعه کنین. معمولاً برای استفاده از کادایف و گرفتن بوی خامیش باید اون رو همراه با کره یا روغن تفت داد.
  2. رشته های کادایف رو با دستمو و فشار کمی خرد می کنیم و داخل یک تابه که بهتره دیواره دار باشه تا موقع تفت دادن کادایف های خرد شده از اون بیرون نریزن میریزیم و کره رو بهش اضافه می کنیم و با حرارت ملایم تفتشون میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه و رنگش هم تغییر پیدا کنه و خوش رنگ و طلایی بشه.
  3. کادایف خرد شده رو مرتب هم می زنیم تا نسوزه و بد رنگ نشه. وقتی کادایف رو به خوبی تفت دادیم زیر شعله رو خاموش می کنیم و اجازه میدیم تا خنک بشه.
  4. تو این فاصله 2 پیمونه شیری رو که داشتیم، داخل یک شیر جوش میریزیم و یک بسته کرم کارامل رو بهش اضافه میکنیم. من چون دسر ها رو خیلی شیرین نمیپسندم شکر رو به صورت مازاد اضافه نمیکنم ولی اگر شما شیرین تر دوست دارین مقداری شکر در حدی که دوست دارین به شیر و کرم کارامل اضافه کنین. کرم کارامل و شیر و احیاناً شکر رو با قاشق مخلوط می کنیم و بعد روی شعله ملایم قرار میدیم و شروع به همزدن می کنیم تا شیر به جوش بیاد. حالا 1 دقیقه صبر می کنیم تا شیر بجوشه و بعد شعله رو خاموش می کنیم.
  5. اجازه میدیم تا کرم کارامل هم به دمای محیط برسه و بعد اون رو به کادایف های تفت داده شده اضافه می کنیم. کرم کارامل و کادایف ها رو با هم مخلوط می کنیم و بعد داخل ظرف مورد نظر که قراره باهاش دسر رو سرو کنیم میریزم و به صورت یکنواخت پخشش می کنیم.
  6. 1/4 شیر باقی مونده رو توی یک کاسه کوچیک میریزیم و بعد بیسکوئیت ها رو یکی یکی داخل شیر می زنیم و به شیر آغشتشون می کنیم.
  7. سپس اون ها یکی یکی روی مخلوط کرم کارامل و کادایف قرار میدیم به صورتی که روی کراست رو بپوشونه.
  8. پنیر خامه ای رو داخل یک ظرف میریزیم و با همزن برقی اون رو میزنیم تا به صورت نرم و کرمی دربیاد و بعد خامه فرم گرفته رو بهش اضافه میکنیم.
  9. خامه فرم گرفته و پنیر رو هم با کمک لیسک با هم کاملاً فولد میکنیم تا یکدست بشن و بعد مخلوط کرم چیز رو روی لایه بیسکوئیتی میریزیم و با پشت قاشق و با کمک یک پالت سطحش رو صاف می کنیم. میتونیم مخلوط رو داخل یک قیف بریزیم و به صورت ساده و یا با ماسوره روی سطح بیسکوئیت ها پایپ کنیم.
  10. حالا دسر رو داخل یخچال قرار میدیم و 3 تا 4 ساعت اجازه استراحت میدیم تا دسر خنک بشه و مزه ها توی هم ادغام بشن. بعد از خنک شدن می تونیم با کارامل آماده که معمولاً توی بسته های کرم کارامل هست و یا شکلات بن ماری شده روی دسر رو تزئین کنیم.

نکته: تاکید میکنم تا شما مثل من قبل از خنک شدن دسر تزئینش نکنین تا گرم بودن دسر باعث نشه تا تزئینتون شکلش رو از دست بده و زحمتتون رو به باد بده ! حالا دسر آماده سرو کردن هست. با استفاده از چاقوی تیز اون رو برش بدین و از لذت ببرین.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
بهمن پور_داخلی3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
استخدام_2
بهمن پور_داخلی2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
شیرآلات زمانی_2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
ایرانیان- فوتر موبایل222
تدبیرکالا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر
کیان برنا_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
شفا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
تدبیرکالا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
آیلین_فوتر کاشت ابرو
پارسیس_فوتر ساختمان