دسر کادایف کارامل، شیک و باکلاس
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_1
دکتر استرکی_1
دکتر استرکی_3
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 3
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_4
دکتر استرکی_4
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر استرکی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۶۳۵۰۱۰
۲۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۷:۱۸
۲۰۲۳۲
خیلی از ما وقتی که قراره یک مهمونی بپا کنیم و بخوایم از تنوع خوبی توی غذا و حتی دسر هامون برای پذیرایی داشته باشیم دنبال گزینه هایی هستیم که بی دردسر تر باشن و اینکه در ظرفی که اون رو تهیه کردیم سرو بشن.
وب سایت دونفره: خیلی از ما وقتی که قراره یک مهمونی بپا کنیم و بخوایم از تنوع خوبی توی غذا و حتی دسر هامون برای پذیرایی داشته باشیم دنبال گزینه هایی هستیم که بی دردسر تر باشن و اینکه در ظرفی که اون رو تهیه کردیم سرو بشن.به همین دلیل در تهیه دسر ها هم بهتر هست انتخابمون دسر های لیوانی که به صورت تکنفره سرو میشن باشه و یا دسر هایی که در حجم بیشتر و ظرف های بزرگتر تهیه میشن. امروز هم تصمیم گرفتم با طرز تهیه دسری که از ترکیب کارامل و کادایف و فیلینگ پنیری تهیه میشه در خدمتتون باشم.
 
مواد لازم برای تهیه دسر کارامل کادایف

  •     کره 50 گرم
  •     کرم کارامل 1 بسته
  •     کادایف 100 گرم
  •     شیر 2 پیمانه + 1/4 پیمانه
  •     شکر 1/4 پیمانه
  •     بیسکوئیت بتی پور به میزان لازم
  •     خامه فرم گرفته 1 پیمانه
  •     پنیر خامه ای بدون نمک 1/2 پیمانه
 طرز تهیه دسر کادایف کارامل
 
مراحل تهیه دسر کارمل کادایف

  1. همونطور که در مواد مورد نیاز دیدم ما برای تهیه این دسر به کادایف یا رشته شعریه نیاز داریم. برای تهیه کادایف به فروشگاه های معتبر لوازم قنادی مراجعه کنین. معمولاً برای استفاده از کادایف و گرفتن بوی خامیش باید اون رو همراه با کره یا روغن تفت داد.
  2. رشته های کادایف رو با دستمو و فشار کمی خرد می کنیم و داخل یک تابه که بهتره دیواره دار باشه تا موقع تفت دادن کادایف های خرد شده از اون بیرون نریزن میریزیم و کره رو بهش اضافه می کنیم و با حرارت ملایم تفتشون میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه و رنگش هم تغییر پیدا کنه و خوش رنگ و طلایی بشه.
  3. کادایف خرد شده رو مرتب هم می زنیم تا نسوزه و بد رنگ نشه. وقتی کادایف رو به خوبی تفت دادیم زیر شعله رو خاموش می کنیم و اجازه میدیم تا خنک بشه.
  4. تو این فاصله 2 پیمونه شیری رو که داشتیم، داخل یک شیر جوش میریزیم و یک بسته کرم کارامل رو بهش اضافه میکنیم. من چون دسر ها رو خیلی شیرین نمیپسندم شکر رو به صورت مازاد اضافه نمیکنم ولی اگر شما شیرین تر دوست دارین مقداری شکر در حدی که دوست دارین به شیر و کرم کارامل اضافه کنین. کرم کارامل و شیر و احیاناً شکر رو با قاشق مخلوط می کنیم و بعد روی شعله ملایم قرار میدیم و شروع به همزدن می کنیم تا شیر به جوش بیاد. حالا 1 دقیقه صبر می کنیم تا شیر بجوشه و بعد شعله رو خاموش می کنیم.
  5. اجازه میدیم تا کرم کارامل هم به دمای محیط برسه و بعد اون رو به کادایف های تفت داده شده اضافه می کنیم. کرم کارامل و کادایف ها رو با هم مخلوط می کنیم و بعد داخل ظرف مورد نظر که قراره باهاش دسر رو سرو کنیم میریزم و به صورت یکنواخت پخشش می کنیم.
  6. 1/4 شیر باقی مونده رو توی یک کاسه کوچیک میریزیم و بعد بیسکوئیت ها رو یکی یکی داخل شیر می زنیم و به شیر آغشتشون می کنیم.
  7. سپس اون ها یکی یکی روی مخلوط کرم کارامل و کادایف قرار میدیم به صورتی که روی کراست رو بپوشونه.
  8. پنیر خامه ای رو داخل یک ظرف میریزیم و با همزن برقی اون رو میزنیم تا به صورت نرم و کرمی دربیاد و بعد خامه فرم گرفته رو بهش اضافه میکنیم.
  9. خامه فرم گرفته و پنیر رو هم با کمک لیسک با هم کاملاً فولد میکنیم تا یکدست بشن و بعد مخلوط کرم چیز رو روی لایه بیسکوئیتی میریزیم و با پشت قاشق و با کمک یک پالت سطحش رو صاف می کنیم. میتونیم مخلوط رو داخل یک قیف بریزیم و به صورت ساده و یا با ماسوره روی سطح بیسکوئیت ها پایپ کنیم.
  10. حالا دسر رو داخل یخچال قرار میدیم و 3 تا 4 ساعت اجازه استراحت میدیم تا دسر خنک بشه و مزه ها توی هم ادغام بشن. بعد از خنک شدن می تونیم با کارامل آماده که معمولاً توی بسته های کرم کارامل هست و یا شکلات بن ماری شده روی دسر رو تزئین کنیم.

نکته: تاکید میکنم تا شما مثل من قبل از خنک شدن دسر تزئینش نکنین تا گرم بودن دسر باعث نشه تا تزئینتون شکلش رو از دست بده و زحمتتون رو به باد بده ! حالا دسر آماده سرو کردن هست. با استفاده از چاقوی تیز اون رو برش بدین و از لذت ببرین.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی1
استخدام_3
بهمن پور_داخلی3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
بهمن پور_داخلی4
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر
شفا_فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کیان برنا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
آیلین_تزریق چربی
کلینیک فرشته_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
کلینیک النا_فوتر