طرز تهیه خمیر پیتزای خانگی، سریع و آسان
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر استرکی_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر ولدخانی_1
دکتر ولدخانی_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_3
دکتر ولدخانی_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_4
دکتر ولدخانی_2
دکتر استرکی_2
اپیلاسیون نانا 2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۶۵۲۶۷۵
۱۶ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۱
۹۱۱۹۴
خمیر پیتزا یکی از اجزای خیلی مهم در پخت پیتزاس. اگه خمیری که تهیه میکنید نتیجه دلخواهتون رو بده و ترد و خوشمزه باشه و بافت مناسبی هم داشته باشه به جذابیت ظاهری و مهم تر از اون به طعم پیتزای شما کمک خیلی زیادی میکنه.
وب سایت دونفره - معصومه رجایی: در دانشگاه معماری خوندم ولی چون علاقم به هنر و تجربه کردن خیلی زیاده سعی کردم از هر چیزی که برام جذابه کمی یاد بگیرم و اینجا با شما به اشتراک بذارم.

خمیر پیتزا یکی از اجزای خیلی مهم در پخت پیتزاس. اگه خمیری که تهیه میکنید نتیجه دلخواهتون رو بده و ترد و خوشمزه باشه و بافت مناسبی هم داشته باشه به جذابیت ظاهری و مهم تر از اون به طعم پیتزای شما کمک خیلی زیادی میکنه. در این مطلب آموزش تهیه یک خمیر پیتزای عالی رو میذارم که به ساده ترین و سریع ترین روش ممکن تهیه میشه.

مواد لازم

این مقدار مواد برای یک عدد پیتزای بزرگ کافیه. اگه قصد دارید تعداد بیشتری پیتزا تهیه کنید مواد رو دو یا چند برابر کنید.

  •     آرد سفید یک پیمانه
  •     روغن زیتون یا مایع 1 قاشق غذا خوری
  •     شکر 1 قاشق سوپخوری
  •     خمیر مایه فوری 1 قاشق مرباخوری
  •     نمک 1 قاشق چایخوری
  •     آب ولرم نصف پیمانه + یکی دو قاشق غذاخوری اضافه

 طرز تهیه خمیر پیتزا ی خونگی، سریع و آسون

مراحل تهیه خمیر پیتزا

  1. این خمیر پیتزا ساده ترین خمیری هست که میتونید تهیه کنید. به این صورت که آرد رو داخل ظرف گودی میریزیم. اگه آرد رو الک کنید خوب طبعا نتیجه بهتری هم میگیریم. همچنین آردی که برای خمیر پیتزا استفاده میکنیم همون آرد سفید معمولی که برند های مختلفش توی بازار هست.
  2. آرد رو داخل کاسه میریزیم و وسطش رو گود میکنیم.
  3. خمیر مایه هایی که توی بازار هست معمولا از نوع خشکش هست که میتونید مستقیما توی آردتون استفاده کنید. البته باید از تازه بودن و عمل اومدن خمیرتون مطمئن باشین. در غیر این صورت بهتره خمیر مایه تون رو توی مقداری از آب ولرمی که توی دستور هست و مقداری از شکر عمل بیارین.
  4. من از تازه بودن و عمل اومدن خمیر مایه ای که استفاده کردم مطمئن بودم. پس مستقیم روی آرد میریزیم و با آرد مخلوطش میکنیم.
  5.  نمک و شکر رو هم به مواد خشکمون اضافه میکنیم و همگی رو مخلوط میکنیم تا همه مواد یکنواخت داخل آرد پخش بشن.
  6. آبی که برای خمیر پیتزا استفاده میکنید حتما باید ولرم باشه. اونقدری که اگه انگشتتون رو توی آب بردید نسوزین و احساس سردی هم نکنین.
  7. وسط آرد رو گود میکنیم و نصف پیمانه آب رو کم کم به مواد خشکمون اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم تا حالت خمیری پیدا کنه. روغن زیتون رو هم اضافه میکنیم و باز مخلوط میکنیم.
  8. اگه احساس کردید میزان آبش کم هست یک قاشق به خمیرتون آب اضافه کنید. اگه بازم خشک بود یک قاشق دیگه آب اضافه کنید. اگه تمام آب رو یکباره روی خمیر بریزید ممکنه خمیر شل بشه و نیاز به آرد پاشی مجدد پیدا کنید که در نهایت ممکنه توی کیفیت خمیرتون تاثیر بذاره. پس آب رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر شکل بگیره.
  9. حالا نوبت ورز دادن هست. خمیر رو روی سطح صافی که کمی هم زیرش رو آرد پاشی کردید قرار بدید و با کف دست شروع به ورز دادن کنید. نکته ای که اینجا میتونم بهتون بگم اینه که خمیر رو با نوک انگشتانتون ورز ندید چون احتیاج به آرد پیدا میکنه. هرجا که احساس کردید خمیر به دستتون میچسبه کمی دستتون رو با روغن چرب کنید و به ورز دادن ادامه بدید. هرچی خمیر آردش کمتر باشه و سبکتر باشه کیفیت بهتری توی پخت خواهد داشت. حدود 5 دقیقه ورز دادن این خمیر کافیه.
  10. دیواره ها و کف ظرف گودی رو با روغن زیتون چرب میکنیم و خمیر رو داخل ظرف میذاریم و روش یه پارچه ی تمیز که خیلی کم هم نم دار هست میندازیم (به این دلیل که روی خمیر بعد از ور اومدن خشک نشه).
  11. حالا ظرف رو در جایی که کمی گرم باشه قرار میدیم تا عمل بیاد و حجمش زیاد بشه. حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت ور اومدن این خمیر طول میکشه که میتونید توی این زمان مواد روی پیتزاتون رو آماده کنید.
  12. بعد از ور اومدن و زیاد شدن حجم خمیر، اون رو روی سطح صافی پهن میکنیم و یک دقیقه ای ورز میدیم که پف اضافیش بخوابه. بعد هم به ضخامت نیم تا یک سانت پهنش میکنیم و پنیر و مواد پیتزا رو روش میریزیم.
  13.  این خمیر حدود 20-25 دقیقه به همراه مواد روش توی فر از قبل گرم شده با دمای 180-200 درجه سانتی گراد میپزه و اصلا احتیاجی نیست که قبل از اینکه مواد رو روش بریزید جداگونه داخل فر بپزیدش.

نکته های مهم برای تهیه خمیر پیتزا

  •     مقدار هایی که در این مطلب گفتیم دقیق و امتحان شده هستن و اگه دقیق استفاده بشن تنیجه خیلی خوبی خواهد داد.
  •     مقدار آب در هیچ خمیری ثابت نیست و با تجربه و آزمون و خطا میتونید به مقدارها مسلط بشید.
  •     مهم اینه آرد بیش از اندازه به خورد خمیر نره و در اصطلاح خمیر سنگین نشه.
  •     موقع ورز دادن بهتره به جای آرد پاشی گهگاهی دستتون رو چرب کنید که خمیر به دستتون نچسبه و تا زمانی که واقعا لازم نبود آرد اضافه نکنید.
  •     از تازه بودن خمیر مایه مطمئن بشید چون اگه خمیر مایه عمل نیاد همه زحماتتون به هدر میره.
  •     همونطور که بالا هم گفتم میتونید مستقیما پنیر و مواد پیتزا رو روی خمیر پهن کنید و داخل فر بپزید.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 5
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
21:34 - 1396/10/16
من همیشه از نان بربری یک چونه می خرم که برای سه تا ظرف پیتزا کاملاً خمیر کافی میده و به اینهمه مکافات هیچ احتیاجی نیست .کمی روغن موقع پهن کردن به آن اضافه می کنم البته خود خمیر تنها را چند دقیقه در فر بگذاریم تا کمی از خامی در بیاید ....اینطوری نان و یا خمیر پیتزا با کیفیت هست .
پاسخ ها
مهرتاش
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۴
خمیر بربری اصلا قابل مقایسه با خمیر پینزا نیست. کلا ماهیتش یه چیز دیگست. خمیر فانتزی یکم نزدیکتره به پیتزا تا بربری. یه با رخود تون خمیر درست کنید دیگه خمیر دیگه به دلتون نمیچسبه
Iran, Islamic Republic of
02:03 - 1397/10/25
عالی شد خمیر پیتزا .ممنون از راهنماییتون .موفق باشید .
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
سفیر بار ساقدوش_1
شیرآلات زمانی_1
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
سفیر بار ساقدوش_3
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
سفیر بار ساقدوش_4
سفیر بار ساقدوش_2
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
کلینیک النا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران باغ بهشت _فوتر
دکتر عارفی - فوتر
کیان برنا_فوتر
شفا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
تدبیرکالا_فوتر