چگونه مثل یک حرفه‌ای سوشی بخوریم؟
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
لایکو_1
کتاب لند_1
سمپاشی امحا_1
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_3
لایکو_3
سمپاشی امحا_3
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_4
لایکو_4
سمپاشی امحا_4
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
سمپاشی امحا_2
لایکو_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۶۵۳۹۹۱
۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۰
۱۷۵۶۸
برای انگل‌زدایی سوشی، اصولا ماهی را منجمد می کنند یا از واسابی (تُرُب کوهی ژاپنی) و ترشی گاری (ترشی زنجبیل) برای ضدعفونی کردن این خوراک استفاده می کنند.
وب سایت روزیاتو - فروغ بیداری: مشهورترین سوشی جهان «نوری ماکی» نام دارد. یا به زبان ساده‌تر باید گفت سوشی و سبزیجات است که درون لایه ای از برنج و جلبک دریایی پیچیده می شود.

انواع دیگر سوشی که بسیار گران قیمت و مشهور هستند نیز به شرح زیر است:

  •     نیگیری (Nigiri): ورقه‌های ماهی مزه‌دار شده روی برنج
  •     ساشیمی (ُSashimi): تکه‌های ماهی خام
  •     چیراشی (Chirashi): کاسه برنج با تاپینگ
  •     اوشیزوشی (Oshizushi): لایه‌های سوشی فشرده‌شده
  •     ایناریزوشی (Inarizushi): شوسی رول‌شده در توفوی سرخ‌شده

اما اینکه این غذای دریایی را چگونه میل کنید و اصلا سوشی چیست و چه فوایدی دارد را در ادامه برایتان نوشته ایم. در انتها نیز به معرفی گونه‌های مختلف سوشی در مهد اصلی این غذا یعنی کشور ژاپن پرداخته ایم.

شوسی چیست؟

برای انگل‌زدایی سوشی، اصولا ماهی را منجمد می کنند یا از واسابی (تُرُب کوهی ژاپنی) و ترشی گاری (ترشی زنجبیل) برای ضدعفونی کردن این خوراک استفاده می کنند.
 
 آموزش سوشی خوردن؛ چگونه مثل یک حرفه‌ای ماهی خام بخوریم؟

سوشی، نوعی غذای سرد است که از ترکیب برنج پخته ژاپنی با چاشنی سرکه، چندین مدل خوراک دریایی (بیشتر خام)، سبزیجات و تخم مرغ تهیه می شود.

شوسی مشهوری که همه مردم آن را می شناسند، سوشی «ادو» نام دارد که روی مقداری برنج، برش های نازکی از ماهی خام گذاشته می‌شود. البته تاپینگ های مختلفی همچون ماهی، توفو (فراوردهٔ سویا)، خوراک دریایی، تخم‌مرغ و .. برای سوشی استفاده می شود که همگی سرشار از پروتئین هستند.

برای انگل‌زدایی سوشی، اصولا ماهی را منجمد می کنند یا از واسابی (تُرُب کوهی ژاپنی) و ترشی گاری (ترشی زنجبیل) برای ضدعفونی کردن این خوراک استفاده می کنند. همچنین نوشیدن چای سبز نیز به علت ویژگی آن در پیشگیری از مسمومیت غذایی توصیه می‌شود.
 
 آموزش سوشی خوردن؛ چگونه مثل یک حرفه‌ای ماهی خام بخوریم؟

پس از خوردن سوشی، نوشیدن چای سبز نیز به علت ویژگی آن در پیشگیری از مسمومیت غذایی توصیه می‌شود.

چگونه مثل یک حرفه‌ای سوشی بخوریم؟

    حرفه ای ها هرگز واسابی یا برنج را در داخل سُس سویا قرار نمی دهند. زمانی که می خواهید سوشی میل کنید تنها باید بخش ماهی آن را در داخل سس فرو ببرید نه برنج را؛ چرا که با این کار برنج مقدار بیش از اندازه ای سویا سُس را به خود جذب می کند و مزه اصلی غذا از بین می رود.

    مراقب باشید که این چوب های مخصوص خوردن غذاهای چینی را به هم نمالید چرا که میزبان به اشتباه تصور می کند که شما می خواهید این پیام را برسانید که جنس آن چوب ها مرغوب نیست و از انواع ارزان تهیه شده است.

    ژاپنی ها هرگز همزمان زنجبیل را با سوشی نمی خورند. ترشی زنجبیل یا همان «گاری» در کنار ظرف های غذای شما و به منظور تزئین ظرف غذا استفاده می شوند که هرگز همزمان با سوشی خورده نمی شود.
    سوشی های رول شده یا «آکا ماکی زوشی» یا نوع بزرگ تر آن به نام «فوتوماکی»، تنها باید بعد از خوردن ساشامی و سوشی خورده شوند. هر تکه از آنها هم باید آنقدر کوچک باشد که بتوان آنها را در یک لقمه خورد.
    سوشی خورهای حرفه ای هرگز رول هایی با ۱۰ ماده تشکیل دهنده را نمی پسندند.

    در ژاپن هرگز از برنج قهوه ای برای تهیه سوشی استفاده نمی شود. یک سوشی خوب باید در دهان آب شود. بنابراین برنج قهوه ای گزینه مناسبی برای این امر نیست.

انواع مختلف سوشی در ژاپن

لقمه‌های کوچک جوجه تیغی دریایی
 
 آموزش سوشی خوردن؛ چگونه مثل یک حرفه‌ای ماهی خام بخوریم؟

این غذا که با نام «یونی» در ژاپن شناخته می شود، یک سوشی بسیار باکیفیت و یکی از گران‌ترین انواع سوشی‌هاست. این غذا طعم شیرین و بافت بسیار نرمی دارد. طعم آن را به اقیانوس تشبیه می کنند. در دانشگاه سوشی در ژاپن، توصیه می شود این سوشی را در فصل بهار و تابستان همراه با نوشیدنی مناسب میل کنید.

ماهی بادکنکی ژاپنی
 
 آموزش سوشی خوردن؛ چگونه مثل یک حرفه‌ای ماهی خام بخوریم؟

این ماهی که با نام «فوگو» در ژاپن شناخته می شود، یک بافت سفت و طعم عالی دارد. توصیه اکید وجود دارد که فقط نمونه هایی از این سوشی را بخورید که توسط سرآشپزهای آموزش دیده و حرفه ای تهیه شده است. دلیلش این است که این ماهی سموم کشنده دارد و باید توسط یک آشپز حرفه‌ای این بخش سمی از بدن ماهی خارج شود.

تخم شاه ماهی
 
 آموزش سوشی خوردن؛ چگونه مثل یک حرفه‌ای ماهی خام بخوریم؟

یکی از بهترین مدل های سوشی در کشور ژاپن که عموما در فصل بهار عرضه می شود، تخم شاه ماهی است. تهیه این غذا زمان زیادی می خواهد و لازم است تا چندین روز در مواد خاصی خوابانده شده و مزه‌دار شود.

آلفونسینو
 
 آموزش سوشی خوردن؛ چگونه مثل یک حرفه‌ای ماهی خام بخوریم؟

این تکه بزرگ گوشت که از ماهی های اعماق دریای مناطقی موسوم به چیبا و کاناگاوا تهیه می شود، یکی از بهترین مدل های سوشی است. مدیر دانشگاه سوشی ژاپن پیشنهاد می کند که این غذا را به همراه سرکه در فصل زمستان میل کرده و از طعم آن لذت ببرید.

اختاپوس بزرگ اقیانوس شمالی
 
 آموزش سوشی خوردن؛ چگونه مثل یک حرفه‌ای ماهی خام بخوریم؟

این غذا در ژاپن با نام «میزوداکو» شناخته می شود و یکی از رایج‌ترین تاپینگ های سوشی در این کشور محسوب می شود. گوشت این جانور بسیار ترد است و با سرکه ژاپنی طعمی عالی می یابد.

ساردین ژاپنی
 
 آموزش سوشی خوردن؛ چگونه مثل یک حرفه‌ای ماهی خام بخوریم؟

«ایواشی» یکی از بهترین گزینه‌ها برای دوستداران سوشی است. مصرف این تاپینگ در طول ماه های بارانی منتهی به فصل تابستان بهتر است زیرا ماهی ها در این فصل چاق تر می شوند. گوشت این ماهی در دهان آب می شود.

حلزون دریایی
 
 آموزش سوشی خوردن؛ چگونه مثل یک حرفه‌ای ماهی خام بخوریم؟
 
حلزون دریایی یکی از گران ترین غذاها در کشور ژاپن است و با نام «آوابی» شناخته می شود. گوشت این حیوان سفت است و مزه اقیانوسی دارد.

ماهی های جزیره ساخالین
 
 آموزش سوشی خوردن؛ چگونه مثل یک حرفه‌ای ماهی خام بخوریم؟

ماهی هایی که در شمال این جزیره صید می شوند، بافت و مزه خاصی دارند. وقتی گوشت این جانور در آب داغ خیس می شود، به بنفش تغییر رنگ داده و شیرین می شود.

آرک شِل
 
 آموزش سوشی خوردن؛ چگونه مثل یک حرفه‌ای ماهی خام بخوریم؟

اگر «آکاگایی» یا صدف قوسی سفارش دهید، هنگام بریدن این گوشت روی میز، صدای خوشایندی را می شنوید که موجب سفت شدن گوشت آن می شود. هنگام سرو، گوشت یا جانور به آرامی باز می شود؛ همانند باز شدن گلبرگ های یک گل.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
18:56 - 1396/10/11
این غذا فقط بدرد خود ژاپنی ها می خورد و شاید اروپاییها ..اصلاً بدرد ما ایرانیها که غذاها را بشکل بسیار عالی و خوشمزه درست می کنیم دوزار هم ارزش نداره .چون تبلیغ زیادی روش شده بعضیها فکر می کنند چی هست .گول نخورید و هرگز روی این غذا در هیچ شرایطی سرمایه گذاری نکنید ...به به سبزی پلو ماهی خودمون که بی نظیره .
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
استخدام_1
بهمن پور_داخلی1
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
استخدام_4
بهمن پور_داخلی4
شیرآلات زمانی_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
استخدام_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
ایرانیان- فوتر موبایل222
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
شفا_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوتر2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران پارسیان_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
شفا_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کیان برنا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
تدبیرکالا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر