اردو‌ر اسفناج با ژامبون
۶۵۷۷
۱۷ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۱:۱۲
۲۰۸۷۷
ابتدا اسفناج‌ها را شسته، خرد كرده و مي‌پزيم و طبق دستور 2 ليوان اسفناج پخته شده آماده مي‌كنيم، پياز را نگيني خيلي ريز خرد كرده و با كمي كره و روغن مايع داخل يك ماهيتابه مناسب تفت مي‌دهيم
برترین مجله اینترنتی ایران



مواد لازم براي 4 نفر
  • ژامبون مرغ يا گوشت: 12 تا 15 ورق
  • اسفناج پخته‌شده:  حدود 2 ليوان
  • قارچ: 300 گرم
  • پياز متوسط: يك‌عدد
  • پودر پنير پارمسان:  2 قاشق غذا خوري
  • خامه صبحانه: 50گرم
  • پنير  فيلا‌دلفيا يا پنير مخصوص پيتزا:  4 قاشق غذا خوري
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم



روش تهیه :

1.  ابتدا اسفناج‌ها را شسته، خرد كرده و مي‌پزيم و طبق دستور 2 ليوان اسفناج پخته شده آماده مي‌كنيم، پياز را نگيني خيلي ريز خرد كرده و با كمي كره و روغن مايع داخل يك ماهيتابه مناسب تفت مي‌دهيم، وقتي پيازها بلوري شدند اسفناج را اضافه كرده و با پياز خوب تفت مي‌دهيم تا بوي خامي اسفناج گرفته شده و عطر خوش آن متصاعد شود.

2.  قارچ‌ها را نيز ريز خرد كرده به مخلوط اسفناج اضافه مي‌كنيم و كمي تفت مي‌دهيم تا قارچ‌ها نيز كمي پخته شوند. مواد را پس از اين‌كه آماده شد با نمك و فلفل مزه‌دار كرده و از روي حرارت برمي‌داريم.

3. ورقه‌‌هاي ژامبون را كه بهتر است مستطيل‌شكل باشند پهن كرده، يك‌طرف آنها از مواد قرار مي‌دهيم و كمي پنير پيتزا قرار داده و سپس لوله مي‌كنيم.

4.كف يك ‌سيني يا پيركس را خامه صبحانه ريخته و روي آن فلفل سياه و مقداري نمك‌ مي‌پاشيم سپس رول‌هاي آماده‌شده را روي خامه چيده و روي تمامي آنها را با پودر پنير پارمسان مي‌پوشانيم.

 5. فر را از قبل با دماي 180 سانتي‌گراد‌ گرم كرده و سيني را به مدت 20 تا 25 دقيقه روي پنجره وسط فر قرار مي‌دهيم تا رول‌ها گرم شده و پنير داخل آنها نيز ذوب شود.

6. براي تزئين روي آنها مي‌توانيم از مقداري سبزي خشك معطر مثل مرزه و پودر فلفل سياه استفاده كنيم. اين رول‌ها براي اردور و پذيرايي عصرانه خيلي مناسب هستند و اگر آنها را كمي تند درست كنيم خيلي خوش‌خوراك‌ترند.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج