نان گاتا گردویی؛ شیرینی سنتی ارمنی
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 3
لاله زار مال_3
ادیب_3
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
ادیب_2
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۶۵۷۷۸۴
۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۰
۲۱۸۹۹
نان گاتا، یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ارمنی است، این نان با مغز گردو و عطر هل و دارچین به یک شیرینی پرطرفدار کنار قهوه و چای تبدیل شده.
وب سایت ایزی پز - نگین نورخدایی: نان گاتا، یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ارمنی ست، این نان با مغز گردو و عطر هل و دارچین به یک شیرینی پرطرفدار کنار قهوه و چای تبدیل شده.
 
مواد اولیه:

  •     15 گرم کره
  •     50 گرم آردنول
  •     1 قاشق چایخوری خمیر مایه فوری
  •    3 عدد تخم مرغ
  •     10 میلی لیتر شیر
  •     1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  •     20 گرم گردو
  •     به مقدار لازم نمک
  •     کاغذ روغنی

 نان گاتا گردویی ارمنی با عطر خوش هل و دارچین

دستورپخت:

  1. گردو را با چاقو کاملاً خرد کنید. کره را ریز خرد کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسد. توجه کنید که این نان را می‌توانید به صورت قرص‌های نان کوچک هم درست کنید.
  2. دوتا از تخم مرغ‌ ها را در کاسه‌ای بشکنید و آن‌را با همزن دستی کاملاً هم بزنید.
  3. شیر و خمیر مایه را به تخم مرغ اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. کره به دمای محیط رسیده را خرد کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید.
  4. آرد، بیکینگ پودر و مقداری نمک را با هم الک کنید و کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا خمیری بدست آید که به دست نچسبد. سپس آن خمیر را 10 دقیقه ورز دهید. روی خمیر را با محافظ پلاستیکی بپوشانید و به مدت نیم ساعت به خمیر استراحت دهید.
  5. آرد مواد میانی را در تابه‌ای بدون روغن روی حرارت پایین بو دهید. وقتی آرد شروع به تغییر رنگ کرد آرد را از روی حرارت بردارید. گردوی خرد شده، کره قسمت گردویی و آرد تفت داده را با هم مخلوط کنید. خمیر را با وردنه به قطر کمتر از نیم سانتیمتر باز کنید و آن‌را کف قالب قرار دهید. مواد گردویی را روی خمیر بریزید.
  6. خمیری با ضخامت کمتر از نیم سانتیمتر باز کنید و روی مواد گردویی قرار دهید و لبه های دو خمیر را کاملاً به هم بچسبانید سپس این خمیر نان را نیم ساعت دیگر استراحت دهید. فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و یک قاشق آب به آن اضافه کنید و با چنگال کاملاً هم بزنید. روی خمیر نان را تخم مرغ بزنید و نان را در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود. نوش جان!
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
United States
21:27 - 1396/10/18
واي يعني ميشه دوباره مامانم رو ببينم، يه گاتا بخريم و با قهوه بخوريم؟ بعد مامانم فالم رو بگيره و بگه يه شوهر خوب تو راهه
Iran, Islamic Republic of
00:56 - 1396/10/23
شما یه بار خودتون این دستور رو درست کنین ببینین ۵۰ گرم آرد اصلا امکان نداره ....حد اقل۵۰۰ گرم آرد میبره ....خیلی دستورتون اشتباه توش داره من درست کردم اصلا موفق نبود
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
دکتر نائبی_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
سفیر بار ساقدوش_2
روشا فارمسی_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
پارسیان طب - فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
روشا فارمسی_فوتر
کلینیک النا_فوتر
اورانوس_فوتر2
قالیشویی بانو_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
فنی آتل_فوتر
تنورستان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی
تدبیرکالا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
دکتر لاجوردی_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر