آشپزی ترکیه‌ای
۶۷۰۵۴۳
۱۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۳
۱۸۵۲۰
رفیکا بیرگول (Refika Birgul) در 19 ماه مه 1980 در استانبول ترکیه به دنیا آمد. او سرآشپز مشهور، نویسنده کتاب های آشپزی و یک شخصیت تلویزیونی ترکیه است. او آشپزی مدیترانه ای را از مادر قبرسی خود و آشپزی آسیای مرکزی را از پدرش فرا گرفت.
ماهنامه سفره ایرانی: رفیکا بیرگول (Refika Birgul) در 19 ماه مه 1980 در استانبول ترکیه به دنیا آمد. او سرآشپز مشهور، نویسنده کتاب های آشپزی و یک شخصیت تلویزیونی ترکیه است.
 
او آشپزی مدیترانه ای را از مادر قبرسی خود و آشپزی آسیای مرکزی را از پدرش فرا گرفت. علاقه او به آشپزی در طی ملاقات هایش با خویشان خود در لندن بیشتر شد. در اینجا طرز تهیه: دو غذای خوشمزه از این سر آشپز معروف را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.
 
پلوی بلغور گندم و اسفناج

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:

  • بلغور گندم: 2 پیمانه
  • برگ اسفناج (ریز خرد شده): 250 گرم
  • پیازچه (ریز خرد شده): 8 عدد
  • آب: 4 پیمانه
  • روغن زیتون: 4 قاشق سوپ خوری
  • نمک: یک قاشق چای خوری

 آشپزی با شف ترکیه ای
 
طرز تهیه:

1. بلغور گندم از قبل در آب خیس خورده را در چهار پیمانه آب بپزید تا نرم شود.
 
2. سپس پیازچه و برگ اسفناج ریز خرد شده را اضافه کنید و نمک بزنید و اجازه دهید آب آن کاملا کشیده شود.
 
3. سپس روغن زیتون را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و پس از گذشت 10 دقیقه پلو را سرو کنید.



کباب لوله ای

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده: 500 گرم
  • نان خشک پودر شده: 4 قاشق سوپ خوری
  • روغن: 2 قاشق سوپ خوری + مقداری برای سرخ کردن
  • پیاز (رنده شده): یک عدد
  • جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
  • آب لیمو ترش: یک قاشق چای خوری
  • نمک: یک قاشق چای خوری
  • آب: 110 میلی لیتر

 آشپزی با شف ترکیه ای
 
طرز تهیه:

1. گوشت چرخ کرده، نان خشک پودر شده، 2 قاشق سوپ خوری روغن، پیاز رنده شده، جوش شیرین، آب لیمو ترش و نمک را در ظرف مناسبی مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید.
 
2. آب را به تدریج هنگام ورز دادن مواد اضافه کنید. مخلوط به دست آمده را حدود یک شبانه روز در یخچال قرار دهید و پس از خارج کردن از یخچال دوباره حدود یک الی دو دقیقه ورز دهید.

3. گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کنید و لوله ای شکل دهید. آنها را حدود 3 ساعت در یخچال استراحت دهید و پس در روغن داغ سرخ کنید تا برشته شوند.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
10:06 - 1396/11/18
خوشمزه هست
به به
Iran, Islamic Republic of
16:30 - 1396/11/18
از کشورهای دیگه هم بذارید گیر دادید به ترکیه
Iran, Islamic Republic of
09:25 - 1396/11/20
بدون نام اگه کمی پایین تر رو نگاه کنی آلمانی و فرانسوی و عربی هم‌هست . کمی دقت...
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج