با ناپلئونی شکلاتی، بی‌خیال رژیم شوید!
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
کلاسینو_1
ریزخور_1
لاله زار مال_1
سفیر بار ساقدوش_1
اپیلاسیون نانا 3
سفیر بار ساقدوش_3
ریزخور_3
کلاسینو_3
لاله زار مال_3
لاله زار مال_4
ریزخور_4
اپیلاسیون نانا 4
سفیر بار ساقدوش_4
کلاسینو_4
ریزخور_2
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
کلاسینو_2
سفیر بار ساقدوش_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۶۷۶۷۹۷
۲۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۵
۱۳۷۳۱
شیرینی ناپلئونی یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار است. در این مطلب طرز تهیه ناپلئونی شکلاتی را آورده ایم.
ماهنامه کیک و شیرینی: شیرینی ناپلئونی یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار است. در این مطلب طرز تهیه ناپلئونی شکلاتی را آورده ایم.

میزان سرو: 8 الی 10 نفر

مواد لازم خمیر:

  • آرد: 4 پیمانه
  • خمیرمایه: 10 گرم
  • شکر: 75 گرم
  • سرکه سیب: یک قاشق سوپ خوری
  • نمک: یک قاشق چای خوری
  • کره (سرد): 350 گرم
  • شکلات تلخ (خردشده): 160 گرم

مواد لازم رویه:
  • زرده تخم مرغ: یک عدد

مواد لازم سس شکلات:
  • شکلات تلخ: 160 گرم
  • شیر: یک پیمانه
  • خامه: 100 میلی لیتر
  • کره: یک قاشق سوپ خوری
 
ناپلئونی شکلاتی 

طرز تهیه:

1. برای تهیه خمیر، آرد، خمیرمایه، شکر، سرکه سیب و نمک را با هم به خوبی مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
 
2. روی خمیر را با سلفون بپوشانید و به مدت 40 دقیقه در محلی گرم قرار دهید تا ور آید.
 
3. خمیر را دوباره ورز دهید و سپس با وردنه روی سطح کار آرد پاشیده شده پهن کنید.
 
4. کره را به چهار قسمت کنید و یکی از قسمت ها را وسط خمیر قرار داده و آن را به شکل پاک نامه تا کنید تا خمیر به شکل مستطیل درآید.
 
5. خمیر را حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید.
 
6. دوباره برش دیگر کره را وسط خمیر قرار داده و خمیر را تا کنید حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید. این کار را با دو برش دیگر کره تکرار کنید.
 
7. خمیر را به 4 قسمت کنید و هر یک را به ضخامت نیم سانتی متر روی سطح کار پهن کنید.
 
8. وسط هر خمیر چند تکه شکلات تلخ قرار دهید و محکم رول کنید.
 
9. رول های خمیر را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و دستمالی تمیز و مرطوب روی آنها بکشید و حدود 30 دقیقه در مجاورت دمای محیط استراحت دهید.
 
10. زرده تخم مرغ را کمی زده و با برس روی خمیرها بمالید.
 
11. سینی را حدود 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید.
 
12. سپس رول ها را برش داده و در ظرف فر بچینید (طوری که قسمت های برش خورده رو به بالا قرار گیرند).

13. برای تهیه سس شکلات، شکلات تلخ، شیر، خامه و کره را در ظرف شیشه ای روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا شکلات ذوب شود. مواد را هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.

14. سس شکلات را روی مینی رول های داخل ظرف فر بریزید و حدود 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
ادیب_1
سوییچ ایران_1
عارفی_1
شیرآلات زمانی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
خرید باکس 1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
شیرآلات زمانی_3
دکتر نائبی_3
ادیب_3
سوییچ ایران_3
خرید باکس 3
عارفی_3
خرید باکس 4
ادیب_4
دکتر نائبی_4
عارفی_4
سوییچ ایران_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
شیرآلات زمانی_4
دکتر نائبی_2
ادیب_2
خرید باکس 2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
عارفی_2
سوییچ ایران_2
شیرآلات زمانی_2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی بانو_فوترموبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کالازم_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
انجمن پرستاری ایران_فوتر موبایل
شفا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
انجمن پرستاری ایران_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
کلینیک النا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
تنورستان_فوتر
فنی آتل_فوتر
کالازم_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر