شیرینی‌هایی به شکل اهرام ثلاثه!
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر نداف کرمانی 1
سفیر بار ساقدوش_1
ریزخور_1
کلاسینو_1
زمردی_داخلی1
زمردی_داخلی3
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نداف کرمانی 3
کلاسینو_3
ریزخور_3
اپیلاسیون نانا 4
کلاسینو_4
دکتر نداف کرمانی 4
زمردی_داخلی4
لاله زار مال_4
سفیر بار ساقدوش_4
ریزخور_4
لاله زار مال_2
سفیر بار ساقدوش_2
کلاسینو_2
دکتر نداف کرمانی 2
اپیلاسیون نانا 2
زمردی_داخلی2
ریزخور_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۶۹۷۷۱۵
۳۱ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۷:۱۵
۱۵۴۹۱
ین شیرینی در ظرف دردار و یخچال به مدت 15 روز قابل استفاده است.

مجله سرآشپز: این شیرینی در ظرف دردار و یخچال به مدت 15 روز قابل استفاده است.

مواد مورد نیاز

  • آرد (الک شده) 175 گرم
    ترافل قهوه ای: سه چهارم پیمانه
    کره (نرم شده): دو سوم پیمانه
    شکر: یک دوم پیمانه
    پودر کاکائو (الک شده): یک چهارم پیمانه
    بیکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوری
    نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
    تخم مرغ: یک عدد (65 گرم)
    وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
    روغن مایع: به میزان لازم
    شکلات تخته ای: 300 گرم

شیرینی مصری

روش پخت

  1. کره را با همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید تا نرم شود.
  2. بعد شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط شود.
  3. تخم مرغ و وانیل را به مواد افزوده و هم بزنید، بعد آرد را به تدریج به آن افزوده و با دست مخلوط کنید تا به صورت خمیر در آید.
  4. سپس آن را داخل کیسه نایلونی گذاشته و به مدت 60 دقیقه درون یخچال بگذارید تا استراحت کند.
  5. از خمیر به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و به صورت توپ در آورید. بعد آن را درون ترافل قهوه ای غلتانده و روی سینی فر که از قبل با مقداری روغن مایع چرب شده قرار دهید و مرکز آن را با انگشت دست گود کنید. (این کار را تکرار کنید تا خمیر تمام شود.)
  6. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم شده حدود 10 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
  7. برای تهیه شکلات هرمی؛ شکلات تخته ای را همراه با مقداری روغن مایع به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش) ذوب کرده و درون قالب هرمی شکل که از قبل با مقداری روغن چرب شده بریزید.
  8. بعد آن را در یخچال بگذارید تا سفت شود.
  9. شکلات آماده شده را در مرکز شیرینی پخته شده بگذارید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
عارفی_1
شیرآلات زمانی_1
سوییچ ایران_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
خرید باکس 1
دکتر نائبی_1
خرید باکس 3
عارفی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
شیرآلات زمانی_3
سوییچ ایران_3
دکتر نائبی_3
سوییچ ایران_4
خرید باکس 4
عارفی_4
دکتر نائبی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
شیرآلات زمانی_4
خرید باکس 2
شیرآلات زمانی_2
عارفی_2
سوییچ ایران_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
دکتر نائبی_2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_تزریق چربی موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
تدبیرکالا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
شاخه نبات_ فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
شاخه نبات_ فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران پارسیان_فوتر
کلینیک النا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
زمردی_فوتر اصلی
قالیشویی نوین_فوتر
شفا_فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_تزریق چربی