نکات لازم برای تهیه کرم یا ژله
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
ایرانیان - f تبلت1111
فرش مرتضوی_1
سمپاشی امحا_1
دکتر نداف کرمانی 1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
سمپاشی امحا_3
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
فرش مرتضوی_ 4
دکتر نداف کرمانی 4
سمپاشی امحا_4
سمپاشی امحا_2
فرش مرتضوی_2
دکتر نداف کرمانی 2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۷۱۴۰۷۰
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۷:۱۲
۱۷۳۰۶
دسر از واژه فرانسوی قدیم «deservir» به معنی جمع کردن گرفته شده است. امروزه تنوع دسر در سراسر دنیا افزایش پیدا کرده و بعضی از کشور‌ها از جمله روسیه و ترکیه در صبحانه، نیز دسر سرو می‌کنند.

مجله سرآشپز: دسر از واژه فرانسوی قدیم «deservir» به معنی جمع کردن گرفته شده است. دسر؛ میوه ای است که با قسمتی از وعده غذایی پس از اتمام غذا سرو می شود. به طور معمول جزء مواد غذایی شیرین است، امروزه تنوع دسر در سراسر دنیا افزایش پیدا کرده و بعضی از کشورها از جمله روسیه و ترکیه در صبحانه، نیز دسر سرو می کنند. اولین دسر از خرما و موم عسل ساخته شد، که در قرون وسطی رواج پیدا کرد؛ زیرا تا آن زمان شکر به صورت کلی وجود نداشت. شکر بسیار گران بود، فقط افراد ثروتمند از آن برای تهیه شیرینی و دسر استفاده می کردند. دسر منبع غنی از پروتئین ها و ویتامین ها است.

نکات لازم برای تهیه کرم یا ژله

1. ژلاتین برای بسته شدن مصرف می شود. استفاده زیادتر از حد معین باعث سفت شدن کرم و کمتر از آن باعث رقیق شدن، آن می شود.

2. برای این که ژلاتین کاملا حل شود؛ بهتر است آن را خرد کرده و درون ظرف کوچکی بریزید. سپس کمی آب جوش روی ژلاتین بریزید تا مرطوب شود. بعد ظرف حاوی ژلاتین را روی بخار آب جوش (به روش بن ماری) بگذارید تا کاملا حل شود و به شکل مایع در آید.

3. برای بسته شدن کرم ها؛ ظرف حاوی کرم را در داخل یخچال بگذارید تا سفت شود. همچنین می توانید قالب را در فریزر بگذارید؛ ولی بلافاصله بعد از بسته شدن آن را خارج کرده و می توان ظرفی را پر از یخ کرده و ظرف حاوی کرم را داخل یخ قرار داد تا کرم بسته شود.

4. تخم مرغی که در شیر جوشیده می ریزید، نباید با شیر بجوشد. کافی است تخم مرغ و شیر را مخلوط و بلافاصله از روی حرارت بردارید.

5. برای این که کرم را درون ظرفی برگردانید، باید قالب را درون ظرف آب گرم که زیاد داغ نباشد، یک لحظه نگه دارید. توجه کنید که آب باید مقداری باشد که داخل ظرف کرم نریزید.

نکات لازم برای تهیه کرم یا ژله

6. برای حل کردن هر بسته ژله به طور کلی 2 پیمانه آب مورد نیاز می باشد که بهتر است 1 پیمانه آب جوش و 1 پیمانه آب سرد باشد. برای سریع تر گرفتن ژله می توان به جای آب سرد از یخ نیز استفاده کرد که برای اون کار وقت و مهارت خاصی لازم است.

7. برای شفاف شدن ژله می توان فقط از 2 لیوان آب جوش استفاده کرد. فقط زمان بسته شدن ژله طولانی می شود.

8. برای تهیه ژله می توان برای هر پیمانه آب میوه، دو ورق ژلاتین و مقداری شکر (شکر را درون آب میوه بریزید و بگذارید بجوشد تا حل شود.) بعد آن را از روی حرارت بردارید تا ژلاتین حل شده و با آب میوه مخلوط کنید.

9. ظرف کرم یا ژله بهتر است از جنس فلز یا سیلیکون باشد.

انواع دسرها

تارتلت، مرنگ و فروماژ از فرانسه، تیرامیسو و سوفله از ایتالیا، تارت از آلمان و ایتالیا، بستنی از ایتالیا، استرالیا و آمریکا، شارلوت از انگلستان.

مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
فرش ریحان 1
فرش تارنگ_1
فرش تارنگ_3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
فرش ریحان 3
فرش ریحان 4
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
فرش تارنگ_4
شیرآلات زمانی_2
فرش ریحان 2
اپیلاسیون نانا 2
فرش تارنگ_2
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
چوب و هنر _فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
کالابرد_فوترموبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
شفا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
استیل رگال_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کالابرد_فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
تدبیرکالا_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
فنی آتل_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
چوب و هنر _فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر