یک خورش محبوب پاییزی، برای تمام فصول
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی 1
ریزخور_1
اپیلاسیون نانا 1
زمردی_داخلی1
سفیر بار ساقدوش_1
کلاسینو_1
لاله زار مال_1
سفیر بار ساقدوش_3
زمردی_داخلی3
لاله زار مال_3
دکتر نداف کرمانی 3
ریزخور_3
کلاسینو_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر نداف کرمانی 4
زمردی_داخلی4
کلاسینو_4
لاله زار مال_4
ریزخور_4
اپیلاسیون نانا 4
سفیر بار ساقدوش_4
ریزخور_2
لاله زار مال_2
کلاسینو_2
زمردی_داخلی2
سفیر بار ساقدوش_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی 2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۷۲۴۲۴
۲۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۷:۴۵
۴۶۰۲۸
فسنجان كه از ابتكارات آشپزي گيلان است، جزء معدود غذاهايي است كه از يك ناحيه آمده و در سراسر ايران جاي خود را در سفره‌ها باز كرده است. هرچند بنا به ذائقه متفاوت در هر منطقه طعم آن از خورشي كاملا شيرين تا طعمي ملس يا ترش متغير است.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل: فسنجان كه از ابتكارات آشپزي گيلان است، جزء معدود غذاهايي است كه از يك ناحيه آمده و در سراسر ايران جاي خود را در سفره‌ها باز كرده است. هرچند بنا به ذائقه متفاوت در هر منطقه طعم آن از خورشي كاملا شيرين تا طعمي ملس يا ترش متغير است.



مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

  •   روغن مايع: 4 قاشق غذاخوري
  •   گوشت گوساله: 200 گرم، چرخ‌كرده
  •   پياز سفيد متوسط: 2 عدد، رنده شده و‌ آب گرفته
  •   زردچوبه: يك قاشق چاي‌خوري
  •   گردو: 250 گرم، چرخ‌شده
  •   رب انار: نصف تا يك پيمانه
  •   زعفران دم‌كرده: 4 قاشق غذاخوري
  •   شكر: به ميزان لازم
  •   نمك و فلفل: اندكي

روش تهيه:

1- يكي از پيازها را با زردچوبه و گوشت مخلوط كرده و نمك و فلفل بزنيد، سپس به شكل كوفته‌هايي به اندازه نصف گردو درآوريد.

2- روغن را در يك قابلمه روي شعله متوسط داغ كنيد و كوفته‌ها را 5-6 دقيقه در آن سرخ كرده، سپس با قاشق سوراخ‌دار خارج كيد.

3- پس از اينكه روغن دوباره داغ شد، پياز دوم را اضافه كرده و 5 دقيقه تفت دهيد تا كمي رنگ بگيرد. گردو را اضافه كرده و 4-5 دقيقه ديگر تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود.

4- رب انار را همراه نيم پيمانه آب‌جوش اضافه كرده و شعله را كم كنيد. گوشت‌ها را به قابلمه برگردانده و نصف قاشق چاي‌خوري نمك و فلفل قرمز اضافه كنيد. خورش را با در بسته 30 تا 40 دقيقه بپزيد تا روغن بيندازد. گهگاه آن را هم بزنيد تا ته نگيرد. هر اندازه كه مايليد خورش شيرين شود شكر اضافه كرده و پس از اينكه روغن خورش روي آن جمع شد، آن را با چلو، سبزي خوردن يا سالاد شيرازي سرو كنيد.

ایده‌های نو:

بعضي مواقع در زمان اضافه كردن رب انار 20-15 عدد آلو بخاراي ‌خيسانده به خورش اضافه مي‌كنند.

نكات:

1- اگر خرید گردو برايتان پرهزينه است، مي‌توانيد مقدار آن را نصف كرده و به جاي باقي از بادام‌زميني استفاده كنيد. اين كاري است كه در بيشتر رستوران‌ها انجام مي‌دهند و گاه كلا به جاي گردو از بادام‌زميني استفاده مي‌كنند.

2- روغن گردو سالم است، اما اگر مي‌خواهيد خورش كمتر چرب باشد، 100 گرم كدوحلوايي به جاي گردو به خورش اضافه كنيد. رنگ بهتري مي‌گيرد و غليظ مي‌شود. احتمالا كسي هم متوجه نمي‌شود.

3- اگر از مرغ استفاده كرديد، آن را هنگام سرخ كردن كمي نمك بزنيد تا ترد شود.
برچسب ها:
انتشار یافته: 7
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
18:11 - 1392/07/27
اگر ان خورشت را کاملا جا بیفتد ومزه ی ان میزان باشد را بخوری دیگر هیچ خورشتی را نمی پسندی (البته قورمه سبزی)هم اگر خوب پخته شود همان حکم را دارد
Iran, Islamic Republic of
20:26 - 1392/07/27
فسنجون اونم ترش فقط با گوشت مرغ
Iran, Islamic Republic of
09:43 - 1392/07/28
خدائیش غذاهای گیلان یه چیز دیگه است
Iran, Islamic Republic of
16:50 - 1392/07/28
اگه حین پخت خورش چند تا تکه یخ توش بتدازین روغن گردو بهتر روی خورش جمع می شه
Iran, Islamic Republic of
00:55 - 1392/08/01
چه جالب نمیدونستم واسه گیلانه
اما طرز پختش ی کم فرق داره با اونی ک ما درست میکنیم

حالا موندم فرقش با اکبر جوجه چیه....
Iran, Islamic Republic of
11:36 - 1392/08/26
دارم یه جور خودزنی میکنم، گشنه و صدالبته "شکم پرست" به تمام معنا صفحات اینجوری رو باز میکنم
فقط فسنجون ملس و با گوشت بره
Iran, Islamic Republic of
02:51 - 1392/11/25
فقط فسنجون ترش با گوشت اردک.....به به!!!!
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
سوییچ ایران_1
عارفی_1
خرید باکس 1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
دکتر نائبی_1
عارفی_3
خرید باکس 3
سوییچ ایران_3
دکتر نائبی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
شیرآلات زمانی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
عارفی_4
سوییچ ایران_4
خرید باکس 4
دکتر نائبی_4
شیرآلات زمانی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
شیرآلات زمانی_2
دکتر نائبی_2
خرید باکس 2
سوییچ ایران_2
عارفی_2
کلینیک النا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
آیلین_فوتر بلفارو
آیلین_تزریق چربی
کلینیک النا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
شفا_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر