یک خورش محبوب پاییزی، برای تمام فصول
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
ادیب_1
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_4
شیرآلات زمانی_4
شیرآلات زمانی_2
ادیب_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۷۲۴۲۴
۲۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۷:۴۵
۴۶۰۵۹
فسنجان كه از ابتكارات آشپزي گيلان است، جزء معدود غذاهايي است كه از يك ناحيه آمده و در سراسر ايران جاي خود را در سفره‌ها باز كرده است. هرچند بنا به ذائقه متفاوت در هر منطقه طعم آن از خورشي كاملا شيرين تا طعمي ملس يا ترش متغير است.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل: فسنجان كه از ابتكارات آشپزي گيلان است، جزء معدود غذاهايي است كه از يك ناحيه آمده و در سراسر ايران جاي خود را در سفره‌ها باز كرده است. هرچند بنا به ذائقه متفاوت در هر منطقه طعم آن از خورشي كاملا شيرين تا طعمي ملس يا ترش متغير است.



مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

  •   روغن مايع: 4 قاشق غذاخوري
  •   گوشت گوساله: 200 گرم، چرخ‌كرده
  •   پياز سفيد متوسط: 2 عدد، رنده شده و‌ آب گرفته
  •   زردچوبه: يك قاشق چاي‌خوري
  •   گردو: 250 گرم، چرخ‌شده
  •   رب انار: نصف تا يك پيمانه
  •   زعفران دم‌كرده: 4 قاشق غذاخوري
  •   شكر: به ميزان لازم
  •   نمك و فلفل: اندكي

روش تهيه:

1- يكي از پيازها را با زردچوبه و گوشت مخلوط كرده و نمك و فلفل بزنيد، سپس به شكل كوفته‌هايي به اندازه نصف گردو درآوريد.

2- روغن را در يك قابلمه روي شعله متوسط داغ كنيد و كوفته‌ها را 5-6 دقيقه در آن سرخ كرده، سپس با قاشق سوراخ‌دار خارج كيد.

3- پس از اينكه روغن دوباره داغ شد، پياز دوم را اضافه كرده و 5 دقيقه تفت دهيد تا كمي رنگ بگيرد. گردو را اضافه كرده و 4-5 دقيقه ديگر تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود.

4- رب انار را همراه نيم پيمانه آب‌جوش اضافه كرده و شعله را كم كنيد. گوشت‌ها را به قابلمه برگردانده و نصف قاشق چاي‌خوري نمك و فلفل قرمز اضافه كنيد. خورش را با در بسته 30 تا 40 دقيقه بپزيد تا روغن بيندازد. گهگاه آن را هم بزنيد تا ته نگيرد. هر اندازه كه مايليد خورش شيرين شود شكر اضافه كرده و پس از اينكه روغن خورش روي آن جمع شد، آن را با چلو، سبزي خوردن يا سالاد شيرازي سرو كنيد.

ایده‌های نو:

بعضي مواقع در زمان اضافه كردن رب انار 20-15 عدد آلو بخاراي ‌خيسانده به خورش اضافه مي‌كنند.

نكات:

1- اگر خرید گردو برايتان پرهزينه است، مي‌توانيد مقدار آن را نصف كرده و به جاي باقي از بادام‌زميني استفاده كنيد. اين كاري است كه در بيشتر رستوران‌ها انجام مي‌دهند و گاه كلا به جاي گردو از بادام‌زميني استفاده مي‌كنند.

2- روغن گردو سالم است، اما اگر مي‌خواهيد خورش كمتر چرب باشد، 100 گرم كدوحلوايي به جاي گردو به خورش اضافه كنيد. رنگ بهتري مي‌گيرد و غليظ مي‌شود. احتمالا كسي هم متوجه نمي‌شود.

3- اگر از مرغ استفاده كرديد، آن را هنگام سرخ كردن كمي نمك بزنيد تا ترد شود.
برچسب ها:
انتشار یافته: 7
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
18:11 - 1392/07/27
اگر ان خورشت را کاملا جا بیفتد ومزه ی ان میزان باشد را بخوری دیگر هیچ خورشتی را نمی پسندی (البته قورمه سبزی)هم اگر خوب پخته شود همان حکم را دارد
Iran, Islamic Republic of
20:26 - 1392/07/27
فسنجون اونم ترش فقط با گوشت مرغ
Iran, Islamic Republic of
09:43 - 1392/07/28
خدائیش غذاهای گیلان یه چیز دیگه است
Iran, Islamic Republic of
16:50 - 1392/07/28
اگه حین پخت خورش چند تا تکه یخ توش بتدازین روغن گردو بهتر روی خورش جمع می شه
Iran, Islamic Republic of
00:55 - 1392/08/01
چه جالب نمیدونستم واسه گیلانه
اما طرز پختش ی کم فرق داره با اونی ک ما درست میکنیم

حالا موندم فرقش با اکبر جوجه چیه....
Iran, Islamic Republic of
11:36 - 1392/08/26
دارم یه جور خودزنی میکنم، گشنه و صدالبته "شکم پرست" به تمام معنا صفحات اینجوری رو باز میکنم
فقط فسنجون ملس و با گوشت بره
Iran, Islamic Republic of
02:51 - 1392/11/25
فقط فسنجون ترش با گوشت اردک.....به به!!!!
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_1
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
دکتر نائبی_2
روشا فارمسی_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی بانو_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
روانشناسی مرهم_ فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_تزریق چربی
دکتر صالحی_فوتر
اورانوس_فوتر2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
تنورستان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
پارسیان طب - فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کلینیک النا_فوتر