۷۲۹۷۴۳
۹ نظر
۵۰۰۴
۹ نظر
۵۰۰۴
پ

تنش آبی به ۲۱ شهر مازندران رسید

مدیرعامل شرکت آبفای شهری مازندران گفت که هم اکنون ۲۱ شهر این خطه شمال کشور به دلیل کاهش میزان بارندگی با تنش آبی مواجه هستند.

ایرنا: مدیرعامل شرکت آبفای شهری مازندران گفت که هم اکنون ۲۱ شهر این خطه شمال کشور به دلیل کاهش میزان بارندگی با تنش آبی مواجه هستند.


ذبیح الله ذاکری روز یکشنبه دریک نشست خبری، حفر 17 حلقه چاه جدید،ایجاد یک باب مخزن با ظرفیت 10 هزار متر مکعب و ساخت 5 ایستگاه جدید پمپاژ و مدیریت مصرف را از راهکارهای مهم برای غلبه بر تنش آبی در شهرهای مازندران اعلام کرد.


وی مرمت فرسودگی خطوط انتقال آب و کاهش هدررفت را از دیگر فعالیت های این شرکت برای کاهش تنش آبی در این خطه شمال کشور اعلام کرد.


کاهش مجموع بارندگی در مازندران با وجود افزایش نسبی بارش بهاری در سالجاری طبق گزارش شرکت آب منطقه ای کاهش 62 درصدی روان آب و 50 درصدی آبگیری سد ها را در این خطه شمال کشور به دنبال داشته است.


بنا بر این گزارش از مهر ماه ۹۶ تا ۳۱ اردیبهشت امسال که هشت ماه از سال زراعی را شامل می شود ۴۲۶ میلمتر باران در استان مازندران بارید که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۵ درصد و نسبت به دوره آماری ۳۰ ساله ۱۶.۵ درصد کاهش داشته است.


به گفته ذاکری بیشترین تنش آبی مناطق شهری مازندران مربوط به شهرستان های ساری، قائمشهر، نکاء، بابل ، گلوگاه و بهشهر است.


این مسوول آب در مازندران اتکاء ۸۸ درصد از تامین آب شهری به منابع و ذخایر زیرزمینی و پایین بودن قیمت آب را از چالش های مهم آب در شهرهای این استان برشمرد.


وی قیمت تولید هر متر مکعب آب را برای شهرنشینان حدود 15 هزار ریال اعلام کرد و اظهارداشت که در شرایط فعلی برای هر متر مکعب آب شرب مصرفی، مشترکان 3 هزار ریال هزینه می پردازند.


به گفته وی در دولت تدبیر و امید با ایجاد زیرساخت های مناسب حدود ۳ درصد تامین منابع آب از ذخایر زیرزمینی کاهش یافت .


*** هدررفت ۲۸ درصدی آب


مدیرعامل آبفای شهری مازندران گفت که هم اکنون ۲۸ درصد از آب استحصالی حوزه آبفای شهری این استان به دلیل فرسودگی خطوط انتقال به هدر می رود.


وی پیش بینی کرد با اجرای طرح های بهسازی خطوط انتقال آب تا پایان برنامه ششم توسعه میزان هدر رفت آب مناطق شهری در این استان به 20 درصد برسد.


ذاکری افزود : حدود یک هزار و ۷۰۰ کیلومتر ازخطوط انتقال آب شهری در این خطه شمال کشور به دلیل فرسودگی نیاز به بازسازی دارد.


وی اضافه کرد : برای اجرای این طرح حدود 3 هزار و 400 میلیارد ریال اعتبار مورد نیازاست و حداکثر توان برای اجرای این طرح نیز حدود 100 کیلومتر در سال است.


به گفته وی با این روند حداقل ۱۷ سال برای مرمت خطوط انتقال آب فرسوده در مناطق شهری مازندران زمان نیاز است.


مازندران 58 شهر دارد که طبق آمار از جمعیت 3 میلیون و 283 هزار نفری آن حدود یک میلیون و 954 هزار نفر معادل 62 درصد از جمعیت استانی تحت پوشش آبفای شهری قرار دارند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      خدا را شکر
      علا برکت الاه

    • کامران بختیاری

      جای تعجبه با وجود این همه بارندگی که منجر به سیل های گسترده شد و خونه های هزاران هزارن نفر رو تخریب کرد هنوز مشکل آب داریم ! راست شو بگین آب کشور رو به عراق و سوریه و فلسطین و لبنان دارین میفرستین دیگه

    • بدون نام

      ماشالله به دولت تدبیر وامید..

    • بدون نام

      واقعا متاسفم متاسفم متاسفم متاسفم برای کل ایران متاسفم که این همه برنامه ریزی دارن هیرمند زاینده رود دریاچه ارومیه. کارون اگه همسایه ها اجازه بدن خزر و خلیج فارس هم با برنامه ریزی که داریم خشک میکنیم با اجازه بزرگترا

    • بدون نام

      مازندران؟؟؟!!!!!!!!!

    • بدون نام

      گلستان رو ندیدن ! من فقط دلم واسه جنگل و حیووناش میسوزه !!!
      گناه دارن !!! کاش یکی خیریه محیط زیست بزنه !!! واسه کشاورزی مدرن اعانه کمک هزینه جور کنه !!
      همه فکر میکنن شمال خیلی خوش اب و هواست ولی نمیدونن اون بارش ها یا نمیاد و جنگل رو میخشکونه یا وقتی میباره سیل میشه و درختا رو از ریشه میکنه
      واقعا دردناکه !!!!

    • مازندرانی

      مناطق روستایی اب و برق ارزان استفاده میکنند و جورش رو مناطق شهری میکشن!

    • بدون نام

      به علت ارزان بودن آب.....
      بگو گرونش کنن و بس!!!!
      اگر آبهای سطحی رو راست و درست مهار کنید.اصلا مشکلی پیش نمیاد!!!! هر چند هم کم بباره از مناطق جنوبی بیشتر میباره!!! ولی خدایی ملت هم رعایت نمیکنن!!!

    • حمیذ وفا

      بله دیگه !!از سیاستهای برتر در امور اب و محیط زیست دولتمردان مملکته کلا با عربستان میخوایم برابری کنیم البته تو بیابون زایی نه در پیشرفتهاشون !!!خدایا تورو خدا این سیاستمدارای مارو توبهشت جا نده اگه میده بهشون مسعولیت نده ببین وضع مارو !!بهشتتو با جهنم یکی میکنن

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج