اسنپ پی_استیکی داخلی
adexo3
۷۳۲۰۹۱
۳ نظر
۵۰۰۴
۳ نظر
۵۰۰۴
پ

کره جنوبی: حضور آمریکا ارتباطی به مذاکرات ندارد

یک مقام ارشد کاخ ریاست جمهوری کره جنوبی اعلام کرد نیروهای آمریکایی مستقر در کره جنوبی هیچ ارتباطی به مذاکرات واشنگتن - پیونگ یانگ ندارد.

خبرگزاری ایرنا: یک مقام ارشد کاخ ریاست جمهوری کره جنوبی اعلام کرد نیروهای آمریکایی مستقر در کره جنوبی هیچ ارتباطی به مذاکرات واشنگتن - پیونگ یانگ ندارد.

این مقام کره جنوبی بدون ارایه جزییات و توضیحات بیشتری اعلام کرد بحث حضور یا عدم حضور این نیروها در منطقه هم در مذاکرات سران آمریکا و کره شمالی مطرح نشده است.

اجلاس سران آمریکا و کره شمالی سه شنبه ۲۲ خرداد با حضور دونالد ترامپ و کیم جونگ اون در هتل کاپلا جزیره سنتوزا سنگاپور برگزار شد رهبران دو کشور در پایان مذاکرات ۴ ساعته توافقنامه ای چهار ماده ای امضا کردند که براساس آن واشنگتن و پیونگ یانگ روابط جدیدی را آغاز خواهند کرد.

چهار مورد این قرارداد دوجانبه که با حضور مقام های ارشد دو کشور به امضای ترامپ و کیم در مقابل خبرنگاران و در هتل کاپلا رسید شامل موارد ذیل است:

ایالات متحده آمریکا و کره شمالی متعهد شده‌اند که روابط تازه‌ای را بنا کنند که اساس آن تمایل مردم دو کشور بر صلح و رفاه است.

آمریکا و کره شمالی تلاش مشترک خواهند کرد که صلح پایدار در شبه ‌جزیره کره ایجاد شود.

پیونگ یانگ متعهد شده است بر اساس توافق ۷ اردیبهشت (پانمونجوم) که کره شمالی بر اساس آن بخشی از تاسیسات هسته‌ای خود را تخریب کرد، خلع سلاح هسته‌ای را ادامه دهد.

آمریکا و کره شمالی متعهد می‌شوند که بقایای سربازان کشته یا مفقود شده جنگ در سالهای جنگ دو کره (۵۳-۱۹۵۰) را شناسایی کرده و به کشورشان بازگردانند.

نشست سران آمریکا و کره شمالی روز سه شنبه ۲۲ خرداد در سنگاپور برگزار شد.

کارشناسان معتقدند که ترامپ به سبب مشکلات زیادی که در عرصه داخلی با آن روبرو است از جمله ارتباط کارزار انتخاباتی اش با روسیه، رسوایی جنسی و عدم محبوبیت و همچنین در عرصه بین المللی ناشی از اعمال تعرفه های گمرگی و راه انداختن جنگ تجاری، خروج از پیمان های بین الملل بویژه توافق هسته ای با ایران ، توافق آب و هوایی پاریس و ترانس پاسیفیک که با مخالفت گسترده هم پیمانان این کشور روبرو شده و در انزوا قرار گرفته است، سعی می کند از این ملاقات به عنوان یک ابزار تبلیغاتی برای خود استفاده کند.

اما این سوال مطرح است که چگونه می توان به کسی که به زیرپا گذاشتن توافق های بزرگ جهانی شهره شده است، برای حفظ توافق های جدید اعتماد کرد؟ به فرض این که دیدار ۲۲ خرداد ترامپ با کیم، به یک توافق منجر شود، چه تضمینی وجود دارد مستاجر کاخ سفید بار دیگر زیر توافق نزند و بار دیگر مایه شرمساری مردم کشورش و دردسر جامعه بین الملل نشود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      هيج شرمساري نبوده ترامپ از روي انسانيت و شجاعت از خود عرضه ان را نشان داد كه با يك ديو صفت حرامزاده نابكار كه مملكتش امريكا را تهديد كرده بود ديدار و مذاكره كند ،،،،،حالا اين به كيم اون جون و چشم باداميهاي ديگر بستگي دارد كه سلاح را بر زمين ميگزارند و به تشويقهاي ترامپ و صلح و اصلاح خودشان روي مياورند يا اينكه ادم بشو نيستند و ميخواهند اتش افروزي و شرارت نشان دهند،،،اشتباه از رياست جمهوريهاي پيشين امريكا بود كه با بها دادن به چينيها و زير پا گذاشتن اروپاييها چشم باداميهاي را پشت پرده عليه خودشان متحد كردند حالا تحريم و اين شروع جنگ بزرگ را رقم خواهد زد،،،،،،مگر اينكه بگزارند ترامپ چاره انديشي كند،،،

    • بدون نام

      پس چرا امریکا قبول کرده ،مانور مشترک بین امریکا و کره جنوبی برگزار نکند.

    • بدون نام

      مرگ بر این امریکا جنایتکار خون خوار وجیره خوران انها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج